- 19 Eylül 2009
- 1.044
- 0
- 40
iyiyiz canım bizde çok şükür bizde kızım rahatsız biraz bu ara çok gezdik ondan olsa gerek öksürüyo ve şimdiden antibiyotik vermeye başladık hiç istemezdim ama canım o testleri neden yaptılar herkese yapıyolar mı ?maşallah tosuncuk bi dönemiyo desene gerçekten ek gıdaya başlayınca dahada zayıflıcaz koşturmaktan canım zaten şuanda bile yemek yemeye bile vakit bulamıyorum nasıl olcak bakalım Allah kolaylığını verir inş..ben bi tane kitap aldım canım ek gıda hakkında bildiğim ve sürekli takip ettiğim bi yazarın çok memnun kaldım günlük öğün içinde mönü hazırlamış güzel yani kolaylık
geçmiş olsun canım... zor bebişlerin hastalıkları.. bizim oğlan 2,5 aylıkken kulak iltihabı olmuştu, biz de o zman kullanmak zorunda kaldık antibiyotik... inş hemen iyileşir, bi daha kullanmaz... hastanenin yaptığı bi testmiş canım... gelişimi nasıl diye yaptılar... 40-50 lira da bi ücret aldılar... dönme çalışmaları yaptırıyom sıpaya, rahatına çok düşkün... ama farkettim ki baya desteksiz oturuyo... ya sorma bu ek gıda işini, ne yedircem diye düşünüyom... doktorun dediklerini pek yapamam kusura bakmasın walla... yaptığım mamaları ya anne sütünü sağıp yada devam sütüyle yapcakmışım... oohhhoo emzir gitsin dermişim... sağanlar nasıl sağıyo bana bi deyiversinler hele... bu sabah ılık suya pekmez ve ekmek kırıntısı koydum sevmedi ben de sevmedim zaten... ona göre yaptıklarımı sevmiyo ama bizimkileri seviyo... ben yaptıklarımdan vermeye çalışıyom... pırasa yemeğini ezip vermeye çalıştım biraz önce, pek yemedi... tok mu uykusu mu vardı anlamadım... iyice yemek uyku düzeni karıştı... 2 saate bi kalkıyo geceleri... bazen 10-15dk.da bi ağlıyo gözü kapalı, memeyi dayayınca susuyo... beni mi istiyo bilmem... işte böyle teyzesi