- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
açılmışşşş dünürrr açılmşşşşşş aahhh ah ne günlerdi....ay gercekten acılmısmı bak bende duygulandım şimdi dünür
hoşgeldin canm topike eskisi kadar canlı değil, fırsat buldukça konuşuruz Allah evlatlarınıs ana bağışlasın....slm kızlarr ...
ben temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi oldum ..27 haziranda geldi kuzucum...sizlerle devam etmek istiyorum bende çünkü bizim topiktekiler face gitti.. bizede yer var mı..
kısaca kendimide tanıtıyım adım şerife 23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim..5 yaşında bir oğlum var 21 eylül doğumlu adı mehmet emin birde kızım 2.5 aylık adı zülal hande ....şimdilik bu kadar sohbet edelim vakit buldukca
hatırlıyorummmmmmmmmmmm hatırlamaz mıyım canımm hoşgeldinnn üyelik aktivasyonu bekleniyor yazıyordu nickinin altında dömnen güzel oldu.. masallah bebeğine kendi kendisine uyuması senin için çok rahatlık kıymetini bil.....Selam hanimlar ben geldim bilmiyorum beni hatirliyormusunuz yoksa unuttunuz mu ( uzun süre giremedim önce kizimla tatile trye gittik sonrada
sifremi unutmustum ancak yenileyip girebildim.
Kizimda uyumusken bi gireyim bakayim dedim. Nasil sizin bebisler bakalim?
Vallah benim prensesin uykusu cok iyi masallah. Atiyorum yataga kendi basina uyuyor. Öglen ve gece.
Umarim sizin meleklerde akillidir:)
Merhaba kızlar ben de topiğinizi hamileliğimden beri takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı. Benim bir kızım varüç buçuk aylık.Haziran annesi olacaktım ama 30 mayısta gelmek istedi meleğim.Bundan sonra ben de size katılmak istiyorum. Tabi aranıza alırsanız
hoşgeldin canımmm Allah evladını sana bağışlasın