Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazmışl bir arkadaş canım bir tülbenti üçgen şeklinde katlayıp bebeğini yarı kundak şeklinde sıkmadan hafifçe sararsan o ürkme olayı tamamen kaybolur
kol bacak hareketlerini henüz denetleyemeyedikleri için kendi hareketlerinden ürküp sıçrıyorlar
selam kızlar nasılsınız... bebişi uyuttum geldim.. acık çay keyfi yapayım, yatarım ben de birazdan... sizler napıyosunuz... merve nerelerdeydin
size bebişimin fotosunu koyayım.. içimden geldiii Eki Görüntüle 255927
slm nbr smlfzl nasılsın... geldim ama oğluş ilgi istiyo
beğen butonu yok yaw bulamadım uykusuzluktan mı acep??
estf. ne kusuru canımm
size bebişimin fotosunu koyayım.. içimden geldiii Eki Görüntüle 255927
ben burayı çoooooooooooook özledim yaa 2012 Haziran annleri topiği de açılmış çok duygulandmm çoookkkkkkkkkkkk:84::84::84::84:
Merhaba kızlar ben de topiğinizi hamileliğimden beri takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı. Benim bir kızım varüç buçuk aylık.Haziran annesi olacaktım ama 30 mayısta gelmek istedi meleğim.Bundan sonra ben de size katılmak istiyorum. Tabi aranıza alırsanız
slm kızlar... ne zamandır buraya giremiyordum,umarım herkes iyidir.. doğrunca rahatlıcaz diyoduk ama öyle olmadı sanırım
neyse sağlıklı olsunlar da,,,
teşekkür ederim canım fırsat buldukça girerim kızım izin verirse.Ben de böylelikle sıkılmamaramıza hoşgeldin canımm doyasıya sohbete var mısın
Selam hanimlar ben geldim bilmiyorum beni hatirliyormusunuz yoksa unuttunuz mu ( uzun süre giremedim önce kizimla tatile trye gittik sonrada
sifremi unutmustum ancak yenileyip girebildim.
Kizimda uyumusken bi gireyim bakayim dedim. Nasil sizin bebisler bakalim?
Vallah benim prensesin uykusu cok iyi masallah. Atiyorum yataga kendi basina uyuyor. Öglen ve gece.
Umarim sizin meleklerde akillidir:)
slm kızlarr ...
ben temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi oldum ..27 haziranda geldi kuzucum...sizlerle devam etmek istiyorum bende çünkü bizim topiktekiler face gitti.. bizede yer var mı..
kısaca kendimide tanıtıyım adım şerife 23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim..5 yaşında bir oğlum var 21 eylül doğumlu adı mehmet emin birde kızım 2.5 aylık adı zülal hande ....şimdilik bu kadar sohbet edelim vakit buldukca