- 19 Eylül 2009
- 1.044
- 0
- 40
Eki Görüntüle 256724 oglusummm 2 aylikkenn
maşallah canım.. nasıl da büyüyüverdiler dimi... sendin dimi genç annemiz.. ne güzel... ben 27 yaşındayım... ilk bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 256724 oglusummm 2 aylikkenn
kızlar emzik alıyo mu bebişleriniz.. benimki ilk günler alıyodu... sonra ağzının tadını bulunca vazgeçti... en güzel emzik anne dedi sanırım...
benimki topiğin büyük bebişlerinden. biz bayadır aguları yapıyoz... kıkır kıkır gülüyoz... nesnelere de uzanmaya çalışıyo... ama dönemiyoz henüz... (5 gün sonra tam 4 aylık olcek inş.)
üff yine kimse yok ya( nerdesiniz hnaimlarrr
face.teki grupta herkes:)))
benimki de başlarda almadı emziği şimdi alıyor ama canı isterse:)) biz de epeydir agu diyoruz. benimki de dönemiyor. ama dönmeye başlayan bebişler var.
Grubun adi ne ?
sağol cnm iyiyim sen nasılsın... biraz hava alıp geldim sona iş yaptık yine mecbur, kaçış yok...günaydın dicem ama artık öğle oldu nasılsın gülsümcüm bebişin nasıl bende istemeyerek te olsa ev işi yapıyorum niyeyse hiç içimden gelmiyo ama haftaya misafirim gelicek mecbur yapıcam şimdiden yapiyimki yarın biyerlere fln gideriz dimi ama
gelsinler yaaa... gelişimlerini takip edemiyoz bebişlerin..bırgun herkes buraya donecek buna emınımmm gelıyorum gıdıyorum kımseyı bulamıyorumm
herkes facede burda kimse olmadıgı için bende face e soruyorum kızlara soracagım bişy oldugunda ama buranın sıcaklığı yok orda, keşke herkes burda olsa yine smfzll nasılsın canım?
kızlar selaamm.. hayırlı c umalar.... nasılsınız.. smlzl kızın naasıl tatlı bişi..... maşallah
kızlar emzik alıyo mu bebişleriniz.. benimki ilk günler alıyodu... sonra ağzının tadını bulunca vazgeçti... en güzel emzik anne dedi sanırım...
benimki topiğin büyük bebişlerinden. biz bayadır aguları yapıyoz... kıkır kıkır gülüyoz... nesnelere de uzanmaya çalışıyo... ama dönemiyoz henüz... (5 gün sonra tam 4 aylık olcek inş.)
herkes facede burda kimse olmadıgı için bende face e soruyorum kızlara soracagım bişy oldugunda ama buranın sıcaklığı yok orda, keşke herkes burda olsa yine smfzll nasılsın canım?