aynı sorun bende de var canım çok kötü oldu başı oğlumun, ince giydirdiyorum artık, emerken terliyor ondan oldu sanırım. yarın aşımız var doktora sorucam krem falan verirse burda paylaşırım...
ben henüz yapmadım canım salı günü kısmetse, yarın doktordan sonra annemlere gidicem orda kalıcam, annemlerde okutucam kuranı, orda daha çok tanıdğım var , kendi evimde yapsam bi apartmanı çağırıcam az olucak, diğer komşuları tanımıyorum...
evt her gece nobetteyim ve bu sefer gerçekten çok yoruldum gülsüm... dün gece saat 1'den beri uyutmakla cebelleşiyorum oğlumu... bugun nasıl geçti anlamadım çok yorgunum, 5 dk uıyuyoır beni yanında bulamayınca ağlıyor :s memeyi çıkartıyorm ağzından uyuduktan sonra hemen anlıyor hep yanında istiyor beni, biraz pişiğimiz var o mu isilik de var o mu sıkıntısı anlamadım yaa... yarın olsa da bi rahatlasam hem doktor açısından hem de annem biraz yardımcı olur bana 2 gün de olsa( tek başına bakmak çok zor ya...
haklısın canım ya... git bi nefes al annenlerde... benim kızkardeşim yanımda, çok yardımcı oluyo.. o olmasa kafayı yiyom... bizimki de naz ağlamalarına başladı... ilgilenilsin yanında durulsun istiyo... ama çok şükür gece uyuyo.. acıkınca uyanıyo 2 saate bir.... seninki geceyi gündüzü karıştırıyo... gündüzleri onunla uymaya açlış en azından.. uykusuzluk asabiyet yapar...
ayy asabiyet yapıyor ki ne yapıyor... sana bağırma diyordum ya oğlun için, ben aştım artık onu farkında olmadan sesim yükselir oldu... halbuki ne anlar bebek daha aslında ne anlar diyip geçmemek lazım ağlıyor her bağırmamda bende hemen öpüyorumdengemi şaşırdım napcam bilmiyorum ya... evet geceyi gündüz gündüzü gece sanıyor, ilk zamanlar öyle bi problemimiz yoktu gece 2 saatte bir kalkardı senin dediğin gibi, şimdi çok fena oldu, hatta güzelce uyusun diye saat 11 de yıkadık eşimle gece... 1 de bi uyandı off
ben de onunla uyusam bu işleri kim yapacak , mutfakta bulaşık var düzenleyemiyorum hemen tabak sesine uyanıyor :s keskin sesi var ya tabak çanağınişte ne zaman durgun olucak salona gele gide gele gide yapıcam mutfağı da...
boşver işleri ya, eşinle yemeği halletsen, arada dışardan falan... temizliği de boşver... ben kardeşim yokken hiçbişi yapmıyodum yatıyodum napim insanım dinlenmem lazım dimi... bi süre böyle idare edicez artık... dinlenmeden olmaz mervecim
e yapsın artık :)) evet canım yaptı çok şükür sezaryen...
doktorlar öyle uygun görmüşler canım... normal doğum yapan var da parmakla sayılacak kadar az :)hadi ya normal istiyodu ya neden sezeryan canım ? normal doğum yapan yok galibaa
merve ve gülsüm nereye kaçtınız yaa :84: bişey sorucam benm bebeğim uykusunda ıkınıyove çok geriniyoo ve de arada küçük küçük inliyo bizim gibi oln var mıı teyzelerii ??
merve ve gülsüm nereye kaçtınız yaa :84: bişey sorucam benm bebeğim uykusunda ıkınıyove çok geriniyoo ve de arada küçük küçük inliyo bizim gibi oln var mıı teyzelerii ??
saat 03:49 ve burak beyin gözleri fıldır fıldırrr şimdi çektim resmi ayağımda sallıyorum bana msın demiyor
arkada gözüken ayaklar da benim
Eki Görüntüle 222144
doktorlar öyle uygun görmüşler canım... normal doğum yapan var da parmakla sayılacak kadar az :)
geldim geldim :) benimki de çok geriliyor at kişner gibi sesler çıkarıyor var yani böyle durumlar merak etme :))
var var benimkide öyle canım seni duyunca rahatladıım
nabersınız kızlarr
bende haberler bulutlu valla..
sıkıntıdan kurdesen olmusum kasın kasın kabardım bı dunyaa
sımdı dıyeceksınız ne sıkıntıdasın cok sukur saglıkla kucagıma aldım yavrumu
ama sankı annelık benı cok zorluyor..gecen sene bu zamanlar tatıl planları yapardık alısverıse gıderdım arkadaslarla bulusur dakıka evde oturmazdım..
sımdı elım kolum baglanmıs hıssedıyorum bır de kendım yetmezmıs gıbı annemı kızkardeslerım de benım yuzumden buralara saplanıp kalmıs gıbı hıssedıyorum
bu psıkolojıden kurtulmam lazım yoksa ıyıye gıtmıyor vazıyet
bebegıme bakıp bakıp sukredıyorum doyamıyorum seyretmeye dualar edıyorum bu aralar benı rahatlatan tek sey bunlar
esımde cok yardımcı saolsun ılgılı farkında bendekı durgunlugun..
sosyallikten asosyalliğe geçiyor insan bi anda ama merak etme bebekle yeni hayatına alışınca bu sıkıntıların hafifliycek
nabersınız kızlarr
bende haberler bulutlu valla..
sıkıntıdan kurdesen olmusum kasın kasın kabardım bı dunyaa
sımdı dıyeceksınız ne sıkıntıdasın cok sukur saglıkla kucagıma aldım yavrumu
ama sankı annelık benı cok zorluyor..gecen sene bu zamanlar tatıl planları yapardık alısverıse gıderdım arkadaslarla bulusur dakıka evde oturmazdım..
sımdı elım kolum baglanmıs hıssedıyorum bır de kendım yetmezmıs gıbı annemı kızkardeslerım de benım yuzumden buralara saplanıp kalmıs gıbı hıssedıyorum
bu psıkolojıden kurtulmam lazım yoksa ıyıye gıtmıyor vazıyet
bebegıme bakıp bakıp sukredıyorum doyamıyorum seyretmeye dualar edıyorum bu aralar benı rahatlatan tek sey bunlar
esımde cok yardımcı saolsun ılgılı farkında bendekı durgunlugun..
aynı sorun bende de var canım çok kötü oldu başı oğlumun, ince giydirdiyorum artık, emerken terliyor ondan oldu sanırım. yarın aşımız var doktora sorucam krem falan verirse burda paylaşırım...
ben henüz yapmadım canım salı günü kısmetse, yarın doktordan sonra annemlere gidicem orda kalıcam, annemlerde okutucam kuranı, orda daha çok tanıdğım var , kendi evimde yapsam bi apartmanı çağırıcam az olucak, diğer komşuları tanımıyorum...
evt her gece nobetteyim ve bu sefer gerçekten çok yoruldum gülsüm... dün gece saat 1'den beri uyutmakla cebelleşiyorum oğlumu... bugun nasıl geçti anlamadım çok yorgunum, 5 dk uıyuyoır beni yanında bulamayınca ağlıyor :s memeyi çıkartıyorm ağzından uyuduktan sonra hemen anlıyor hep yanında istiyor beni, biraz pişiğimiz var o mu isilik de var o mu sıkıntısı anlamadım yaa... yarın olsa da bi rahatlasam hem doktor açısından hem de annem biraz yardımcı olur bana 2 gün de olsa( tek başına bakmak çok zor ya...
çok teşekkür ederim cnm..bir de nasıl muhafaza ediyorsun.buz dolabındamı dışarda ne kadar kalabiliyor buz dolabına koyunca ne kadar kalıyo nasıl ısıtıyoruz?çok oldum galiba yakomozcummmm: ama seni yakaladım
selam kızlar yarından sonra ağustos sonuna kadar yokum salı sabahın köründe yola çıkacaz 11 saatlik yolculuk bizi bekliyor annemlere gidiyoruz sonunda mersinime gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm :))))[/COLOR] evde patladım sıkıntıdan doğum izninden beri yani 2 buçuk aydır evdeyim bi tek doktor kontrollerine ve doğuma gittim şaka gibiçok sıkıldım gerçekten insan içine çıkmış olacağım en azından annemlerdeyken evde durmayız komşuya akrabaya akşam gezmelerine yürüyüşe dışarıya yemeğe ...iyi olacak benim için döndüğümüzde bebiş 2 aylık olacak 1 eylülde okula başladıgımızdan 1 hafta önce dönüp bakıcı tutacagım benimle birlikte baksın 1 hafta hem nasıl baktıgını göreyim hem benim düzenime göre devam etsin alışsın diye yabancı birine bırakmak çok çok zor olacak okuldayken aklım hep kızımda olacak ama mecburum çalışmam lazım dünya kadar borç taksit kredi v.s var tek maaş hayatta yetmez ...Ben dönene kadar kendinize çok çoooook çoooook iyi bakın hepinizi çok seviyorum beni unutmayın arada net kafeden girip yazmaya çalışırım ama bebekle ne kadar mümkün olur bilemiyorum ...Hepinizi öpüyorum ...[/FONT]
iyi yolculuklar,senin adına sevindm canm