2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim cnm..bir de nasıl muhafaza ediyorsun.buz dolabındamı dışarda ne kadar kalabiliyor buz dolabına koyunca ne kadar kalıyo nasıl ısıtıyoruz?çok oldum galiba yakomozcummmm: ama seni yakaladım

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız... biz memlekete gitmiştik, döndük bugün... oğlumn mevlüdü dün yapıldı... bi ara resmini koyarım size.... çok yorulduk dün, ve bu sabah erken yola çıktık dönüş için... eve geldik ki ölüyom yorgunluktan.. kocam ve kardeşim gidip yattılar öğle uykusuna, ben de denedim ama olmadı... oğluşum pek izin vermedi... şimdi de hala ayaktayım... akşamüzeri banyo yaptırdık, uyuyo şimdi... ben de bi size bakayım dedim... neler var neler yok... herkes iyidir inş... biraz okudum geçmişi... yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hoşgelmişler... bi de herkes topiğin boşluğundan şikayet etmiş... boş bırakmayalım kızlar ya, inş. bebişlerimzi birlikte büyütelim.... doğumgünlerini falan kutlarız... ilk adımlarını alkışlarız... he bu arada bizimki gülüyo artık, ama bazen sesli oluyo hep değil...
göğüslerim de hala tam geçmedi... japanase diye bi arkadaş kalkan tavsiye etmişti çok sağolsun, onlar baya rahatlatıyo... ne zaman ped taksam pişik gibi bişi oluyo sızlıyo... inş bi an önce tamamen geçer... acısı azaldıkça emzirmek daha zevkli oluyo...
blue doğurdun sanırım sen de dimi... sezeryana gircem yazmışsın gerisini okumadım, birazcık daha okuyup çıkayım artık...

hoşgeldn gülsümmm ohh mevlütünü de yapmısınız oğluşun :)) Allah kabul etsin, bende nasipse bu salı yapıcam... evet topic baya boş kaldı (

seviiii ben gitmişim sen gelmisin bacım bi denk gelemedik yaaaaaaaaaaa

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

..Merve..,

saat gece 03:44 ve ben burak beyi halaaaaa uyutamadımmmm :95::95::95:

öğlen uyuduuuuuuuuuu uyuduuuuuuuuuuuuuuu amannnn uyuduuuuuuuuuuuu çok mağdurum mağdurum mağdurum da uykusuzumm...
çok uykusuzummmmmmmmmm uykusuzummmmmmmmmmmmm

saat 03:49 ve burak beyin gözleri fıldır fıldırrr şimdi çektim resmi ayağımda sallıyorum bana msın demiyor
arkada gözüken ayaklar da benim

saat 03:49 ve burak beyin gözleri fıldır fıldırrr şimdi çektim resmi ayağımda sallıyorum bana msın demiyor
arkada gözüken ayaklar da benim
Eki Görüntüle 222144

hahahahaha kurban olurum ben onaaaa kız MERVEEEEEEEEEEEEEEEE buragın kafa ucundakı o ayak kımın yerım len siziiiiiiiiiiii masallah kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerım onu ben

Son düzenleme:
:84::84::84::84:yıne kımse yok delı karılaaaaaaarrrrrrrrrrr :84::84::84::84:

Son düzenleme:
hahahahaha kurban olurum ben onaaaa kız MERVEEEEEEEEEEEEEEEE buragın kafa ucundakı o ayak kımın yerım len siziiiiiiiiiiii masallah kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerım onu ben

Burağın kafa ucundaki ayak kocamın ayakları olacak değil ya bacım döndü arkasını fosur fosur uyudu bende sinirlendim geldim salona açtım tv'yi yaz sürprizini seyrettim 2.kez

saat 4te uyudu diye sevindm uyurken kaka yaptı temizlerken uyandı haydaaaa uyumadı ... yatış saatmiz 5:30'du bacm

kızlar selam epeydir net yoktu evimizde yeni açıldı ben ve kısım iyiyiz 26 gunluk olduk artık

zor bir doğum gerçekleştirdim sipinal doğum yapılacaktı olmadı omuriliğimden en az 10 sefer iğne girdi ama kemik yapım müsait değilmişş normal sezeryan yapıldı bu sferde uyanamadım narkozdan zor oldu sonra sarılık olduk hastanede kaldk bir gun suan cok sukur iyiyiz hepinizi cok özledimm gusel anneler

hepinizi kocman öpüyorummmm

Facebok kasıyo msn varmı ?
-Msn kasıyo telefon varmı ?
-Telefon kasıyo buluşalım mı ?
-Diye diye evlenip çoluk çocuğa karıştık 'Fadime'
-Ama bu son isteğim valla bak...
-Yine ne istiyon
-Ya evlilik kasıyo boşanak mı.? :)))

ezgimEE canım fatmamı geldı ben mı yanlıs gordum sanırım oyde dımı ama gerı gıttı

Son düzenleme:
kıslar meraba..bebişlerinizin resimleri çok tatlı maşallah ..bende oğluşuma bakmaya doyamıyorum:)ama bi sıkıntımız var yavrumun yüzü isilik doldu sıcaktan ..bi çözümü var mı bildiğiniz

hoşgeldn gülsümmm ohh mevlütünü de yapmısınız oğluşun :)) Allah kabul etsin, bende nasipse bu salı yapıcam... evet topic baya boş kaldı (
:

sağol canım.. yaptık çok şükür... seninkini de Allah kabul etsin... ya böyle sabahlıyorsun dimi sen... neden uyumuyo acaba??

kızlar benim göğüs çatlaklarım geçti ama sanırım egzama gibi bişi oldu.... kızarıklık var kahverengi bölgenin etrafında ve bazen deli gibi kaşınıyo... o kahve bölgeyi silince peçete sarımtırak oluyo... bebek emerken de sızlıyo... sizde de oldu mu böyle bişi?? doktora gitmeyi düşünüyorum...

kıslar meraba..bebişlerinizin resimleri çok tatlı maşallah ..bende oğluşuma bakmaya doyamıyorum:)ama bi sıkıntımız var yavrumun yüzü isilik doldu sıcaktan ..bi çözümü var mı bildiğiniz
aynı sorun bende de var canım çok kötü oldu başı oğlumun, ince giydirdiyorum artık, emerken terliyor ondan oldu sanırım. yarın aşımız var doktora sorucam krem falan verirse burda paylaşırım...
sağol canım.. yaptık çok şükür... seninkini de Allah kabul etsin... ya böyle sabahlıyorsun dimi sen... neden uyumuyo acaba??

ben henüz yapmadım canım salı günü kısmetse, yarın doktordan sonra annemlere gidicem orda kalıcam, annemlerde okutucam kuranı, orda daha çok tanıdğım var , kendi evimde yapsam bi apartmanı çağırıcam az olucak, diğer komşuları tanımıyorum...

evt her gece nobetteyim ve bu sefer gerçekten çok yoruldum gülsüm... dün gece saat 1'den beri uyutmakla cebelleşiyorum oğlumu... bugun nasıl geçti anlamadım çok yorgunum, 5 dk uıyuyoır beni yanında bulamayınca ağlıyor :s memeyi çıkartıyorm ağzından uyuduktan sonra hemen anlıyor hep yanında istiyor beni, biraz pişiğimiz var o mu isilik de var o mu sıkıntısı anlamadım yaa... yarın olsa da bi rahatlasam hem doktor açısından hem de annem biraz yardımcı olur bana 2 gün de olsa ( tek başına bakmak çok zor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…