kız bu yanaklar ne maşallah yaa ne tatlı öyle tam ısırmalık yanaklar :)) kaç kilo canım bebişin?
yakışıklı olacak senin oğlan :) oyy yerim ben onu benim kızın da çene gamzesi var maşallah kız çok tatlı gözlerde ayrı bi güzel annesi aman nazar değmesin bizim babamız koydurtmuyor çirkin kızımın fotografını
alacaksan elektrikli olanlardan al canım manueller pek işe yaramıyo uğraştırdıgı kadar acıtıyorda...Ben kraftın elektrikli süt sağma pompasını kullanıyorum gayet kullanışlı acıtma filan sıfır hem bebek emiş gücü özelliği oldugundan daha rahat oluyor sağması 100 tlye ldım ben ...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
..Merve..,
saat gece 03:44 ve ben burak beyi halaaaaa uyutamadımmmm :95::95::95:
öğlen uyuduuuuuuuuuu uyuduuuuuuuuuuuuuuu amannnn uyuduuuuuuuuuuuu çok mağdurum mağdurum mağdurum da uykusuzumm...
çok uykusuzummmmmmmmmm uykusuzummmmmmmmmmmmm
saat 03:49 ve burak beyin gözleri fıldır fıldırrr şimdi çektim resmi ayağımda sallıyorum bana msın demiyor
arkada gözüken ayaklar da benim
Eki Görüntüle 222144
hahahahaha kurban olurum ben onaaaa kız MERVEEEEEEEEEEEEEEEE buragın kafa ucundakı o ayak kımınyerım len siziiiiiiiiiiii masallah kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerım onu ben
ezgimEE canım fatmamı geldı ben mı yanlıs gordum sanırım oyde dımı ama gerı gıttı
hoşgeldn gülsümmmohh mevlütünü de yapmısınız oğluşun :)) Allah kabul etsin, bende nasipse bu salı yapıcam... evet topic baya boş kaldı (
:
aynı sorun bende de var canım çok kötü oldu başı oğlumun, ince giydirdiyorum artık, emerken terliyor ondan oldu sanırım. yarın aşımız var doktora sorucam krem falan verirse burda paylaşırım...kıslar meraba..bebişlerinizin resimleri çok tatlı maşallah ..bende oğluşuma bakmaya doyamıyorum:)ama bi sıkıntımız var yavrumun yüzü isilik doldu sıcaktan ..bi çözümü var mı bildiğiniz
sağol canım.. yaptık çok şükür... seninkini de Allah kabul etsin... ya böyle sabahlıyorsun dimi sen... neden uyumuyo acaba??
kızlarr nabıyosunuz ? yaa blue. noldu doğum yaptı mı ???