- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlar evet ya hem değişiklik olacagı için seviniyorum hemde memleketime gideceğim için
ege gelmişşşş öyküm gelmişşşşş, hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
Canım face e bakarken görmemişim senin yazdıklarını, biz iyiyiz sen nasılsın? Ben yazana kadar da sen çıkmışsın
yok yok burdayım :) fıstığımı uyuttum, net keyfi yapıyorum bende ...
saolun kızlar evet ya hem değişiklik olacagı için seviniyorum hemde memleketime gideceğim için
Ancak onlar uyuyunca burda dinleniyorum hemen yatmakta içimden gelmiyor.. Çok yorldum aslında bugün birazdan yatarım.. 12 den önce yatmıyorum zaten.. 12 de uyandırıp emziriyorum benimkini de..
yakamozzzz memleketımize slm soleeeeeeeeeeeeee bende cok özledım mersını adanayı bana bak cıgercı apoyu unutma heeeeeeee ALLAHIM YA HAMILELIK GECTI BEN HALA GIRTLAKTAYIM AMA MERSINE GIDIPTE CIGERCI APOYA OTURMAMAK OLMAZ DIMI BACIM BENDE AGUSTOSUN SONUNDA GIDECEM ANNEMLERLE İNŞ... COK OZLEDIM ADANAMI MERSINI TARSUSU
kız forum un karşısındaki ciğerci apo muydu bahattin miydi Oranınkini çok beğenmiştim ben
iyi hatırlıyosam apoydu buyuk ıhtımalle ben mersını adana gıbı bılmem ama eşimle cıgercı apoya gıttıgımızı bılıom bacımmm eşim mersınli Cok guzeldı yaa cıgerden nefret ederım orda aşık oldum resmen bıde mersın tantunisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84: Yalayın öfeleyın bacımmm emzikliyız bacım bu sefer harbı şişer
iyi hatırlıyosam apoydu buyuk ıhtımalle ben mersını adana gıbı bılmem ama eşimle cıgercı apoya gıttıgımızı bılıom bacımmm eşim mersınli Cok guzeldı yaa cıgerden nefret ederım orda aşık oldum resmen bıde mersın tantunisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84: Yalayın öfeleyın emzikliyız bacım bu sefer harbı şişer
hiç deme,,, bugün aklıma tantuni bi düştü, aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım nasıl canım istedi
Bende Mersin e gitmiştim ve Kızkalesinin orda bir tantuni yemiştim, nefisti.. Valla canım istedi gece gece kızlar....
neyse ben yatıyorum artık gece rüyamda görürüm tantuniyi...iyi geceler..
Bende Mersin e gitmiştim ve Kızkalesinin orda bir tantuni yemiştim, nefisti.. Valla canım istedi gece gece kızlar....
neyse ben yatıyorum artık gece rüyamda görürüm tantuniyi...iyi geceler..
yaa ne güzel :) karşılaşsak keşke bende çok özledim mersinimi yaaa gözümde tütüyo gidiyorum sonundaaacanımm ben de 15 güne kadar geçiyorum mersineeee annemler şimdi yanımdalar. haftasonu onlar gidiyolar,,ay sonuna doğru da biz gelicez inşallah. mersini çok özledimmmmm
kız adanayada gidecez haileyken çok bahsettiğimiz nefis kebaplarındanda yemeden gelmem adanadan :)) ciğerci apoya gitmemek olurmu ya ciğerleri nefis aynen bende ciğer sevmem o kdar ama oranın ciğerleri çöp şişi nefis :)yakamozzzz memleketımize slm soleeeeeeeeeeeeee bende cok özledım mersını adanayı bana bak cıgercı apoyu unutma heeeeeeee ALLAHIM YA HAMILELIK GECTI BEN HALA GIRTLAKTAYIM AMA MERSINE GIDIPTE CIGERCI APOYA OTURMAMAK OLMAZ DIMI BACIM BENDE AGUSTOSUN SONUNDA GIDECEM ANNEMLERLE İNŞ... COK OZLEDIM ADANAMI MERSINI TARSUSU
bahattin mezitlide var bi benim bildiğim forumun karşısındaki apo canımiyi hatırlıyosam apoydu buyuk ıhtımalle ben mersını adana gıbı bılmem ama eşimle cıgercı apoya gıttıgımızı bılıom bacımmm eşim mersınli Cok guzeldı yaa cıgerden nefret ederım normalde ama orda aşık oldum resmen bıde mersın tantunisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84: Yalayın öfeleyın emzikliyız bacım bu sefer harbı şişer
hiç deme,,, bugün aklıma tantuni bi düştü, aklıma başka şeyler getirmeye çalıştım nasıl canım istedi