- 19 Eylül 2009
- 1.044
- 0
- 40
aynı sorun bende de var canım çok kötü oldu başı oğlumun, ince giydirdiyorum artık, emerken terliyor ondan oldu sanırım. yarın aşımız var doktora sorucam krem falan verirse burda paylaşırım...
ben henüz yapmadım canım salı günü kısmetse, yarın doktordan sonra annemlere gidicem orda kalıcam, annemlerde okutucam kuranı, orda daha çok tanıdğım var , kendi evimde yapsam bi apartmanı çağırıcam az olucak, diğer komşuları tanımıyorum...
evt her gece nobetteyim ve bu sefer gerçekten çok yoruldum gülsüm... dün gece saat 1'den beri uyutmakla cebelleşiyorum oğlumu... bugun nasıl geçti anlamadım çok yorgunum, 5 dk uıyuyoır beni yanında bulamayınca ağlıyor :s memeyi çıkartıyorm ağzından uyuduktan sonra hemen anlıyor hep yanında istiyor beni, biraz pişiğimiz var o mu isilik de var o mu sıkıntısı anlamadım yaa... yarın olsa da bi rahatlasam hem doktor açısından hem de annem biraz yardımcı olur bana 2 gün de olsa ( tek başına bakmak çok zor ya...
haklısın canım ya... git bi nefes al annenlerde... benim kızkardeşim yanımda, çok yardımcı oluyo.. o olmasa kafayı yiyom... bizimki de naz ağlamalarına başladı... ilgilenilsin yanında durulsun istiyo... ama çok şükür gece uyuyo.. acıkınca uyanıyo 2 saate bir.... seninki geceyi gündüzü karıştırıyo... gündüzleri onunla uymaya açlış en azından.. uykusuzluk asabiyet yapar...