2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya merveeeeeeeeee ekleeeeeeeeeee :84::84::84: zaten sıla cıkmıs soyluyor yanı basımda surda gıdemedım aglıcam sınırımden :KK60::KK43:

slm benim kızım da 3 haziran doğumlu. ben topiğe üye oldum ama fazla giremedim hiç.bu ara daha sık giriyorum geçmişi okuyorum.kızım ilk başlarda 20 şer dk emiyodu ama özellikle şu son 1 hafta tek göğüs en fazla 5 dk emip bırakkıyo ya uyuyo ya emmek istemiyo. bende şu sağma işini merak ettim acaba neyle sağıyosunuz yani o pompalar bi markası filan varmı..

ya merveeeeeeeeee ekleeeeeeeeeee :84::84::84: zaten sıla cıkmıs soyluyor yanı basımda surda gıdemedım aglıcam sınırımden :KK60::KK43:

ya merveeeeeeeeee ekleeeeeeeeeee zaten sıla cıkmıs soyluyor yanı basımda surda gıdemedım aglıcam sınırımden
slm benim kızım da 3 haziran doğumlu. ben topiğe üye oldum ama fazla giremedim hiç.bu ara daha sık giriyorum geçmişi okuyorum.kızım ilk başlarda 20 şer dk emiyodu ama özellikle şu son 1 hafta tek göğüs en fazla 5 dk emip bırakkıyo ya uyuyo ya emmek istemiyo. bende şu sağma işini merak ettim acaba neyle sağıyosunuz yani o pompalar bi markası filan varmı..

bende görmedim merveee eklede görelim hadii :)

kız dünür bi denk gelemedik yaa.. bn gene nöbetçi anne :KK37: ekliim ama maşallah sübhanallah demeyi unutmayın kızlar lütfen... :))
2.resimde gözlerine bakın :)))

$Fotoğraf0725.jpg $Fotoğraf0724A.jpg

kız merveee :nazar:maşallah sıpana tam ısırmalık kız anam bu bebek babasına benziyor, poyraz senin kızda tek atımlık çıtır :nazar: maşa:nazar:llah yenir yani bunlar :KK1: hee bu arada ezan okunuyor benim kız hala ayakta:KK53: bi fotoda ben ekliim bari:KK69::KK69: $262320_10150252343873826_749533825_7344707_4605001_n.jpg

Eklentiler

• $270407_10150250842568826_749533825_7328476_3030489_s.jpg
    $270407_10150250842568826_749533825_7328476_3030489_s.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
kız dünür bi denk gelemedik yaa.. Bn gene nöbetçi anne :KK37: Ekliim ama maşallah sübhanallah demeyi unutmayın kızlar lütfen... :))

Eki Görüntüle 221645 Eki Görüntüle 221646

kız merveee :nazar:maşallah sıpana tam ısırmalık kız anam bu bebek babasına benziyor, poyraz senin kızda tek atımlık çıtır :nazar: Maşa:nazar:llah yenir yani bunlar :KK1: Hee bu arada ezan okunuyor benim kız hala ayakta:KK53: Bi fotoda ben ekliim bari:KK69::KK69:Eki Görüntüle 221658

kız merveeeeeeeeeeeeeeee cok tatlı olmus yafrummm :KK23: Sübhanallah masallah allah esırgesın yaaaaaa

ebrukorkmaz tşk ederız bacım senın kızda oyle masallah ..........

Benım kız ı burak ısıracak demı kız dünürrr :KK23::KK60::KK60:

Son düzenleme:
kız merveee :nazar:maşallah sıpana tam ısırmalık kız anam bu bebek babasına benziyor, poyraz senin kızda tek atımlık çıtır :nazar: maşa:nazar:llah yenir yani bunlar :KK1: hee bu arada ezan okunuyor benim kız hala ayakta:KK53: bi fotoda ben ekliim bari:KK69::KK69:Eki Görüntüle 221658
anam tşk ederz teyzesi :)) evt babasına benziyor bnmle alakası olan tek yeri dudakları :KK1: senin kız da maşallah tavsan tavsannn :nazar: çok tatlı Allah bağışasın :))
kız merveeeeeeeeeeeeeeee cok tatlı olmus yafrummm :KK23: Sübhanallah masallah allah esırgesın yaaaaaa

ebrukorkmaz tşk ederız bacım senın kızda oyle masallah ..........

Benım kız ı burak ısıracak demı kız dünürrr :KK23::KK60::KK60:

sağol esra annesi büyüdü biras :KK1: burak mı? senin kızı mı? ısırdı gitti bile sekerim:KK51:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
..Merve..

öfff bu ne beee çıkıyorum bennn :63:

ahaaaaaaaaaaa yakaladm dünür seni :KK1: msjını aldım bacım çok sevindim inşallah olur hakkınızda hayırlısı neyse o olsn... burak'tan fırsat bulup da cvp atamadım kusura bakma, şuan bile sallıyorum :KK37:

ben gırıom sen cıkıon sen gıriyon ben cıkıyom:KK76::KK76::KK76::KK76::KK31::KK54: cok saol mervem ya ınsallah olur cok heycanlıyım :18: valla ev super ya dehset bıse bıktım bu evde durmaktan onun rampası bıle yok ne guzel 4 sene cekemem ben bu evı :KK43:((

Son düzenleme:
kız merveee :nazar:maşallah sıpana tam ısırmalık kız anam bu bebek babasına benziyor, poyraz senin kızda tek atımlık çıtır :nazar: maşa:nazar:llah yenir yani bunlar :KK1: hee bu arada ezan okunuyor benim kız hala ayakta:KK53: bi fotoda ben ekliim bari:KK69::KK69:
kız bu yanaklar ne maşallah yaa ne tatlı öyle tam ısırmalık yanaklar :)) kaç kilo canım bebişin?
kız dünür bi denk gelemedik yaa.. bn gene nöbetçi anne :KK37: ekliim ama maşallah sübhanallah demeyi unutmayın kızlar lütfen... :))
yakışıklı olacak senin oğlan :) oyy yerim ben onu benim kızın da çene gamzesi var maşallah kız çok tatlı gözlerde ayrı bi güzel annesi aman nazar değmesin bizim babamız koydurtmuyor çirkin kızımın fotografını :KK70:

alacaksan elektrikli olanlardan al canım manueller pek işe yaramıyo uğraştırdıgı kadar acıtıyorda...Ben kraftın elektrikli süt sağma pompasını kullanıyorum gayet kullanışlı acıtma filan sıfır hem bebek emiş gücü özelliği oldugundan daha rahat oluyor sağması 100 tlye ldım ben ...

Son düzenleme:
dünürüm merak etme senin yürekten ettiğin dualarla o ev olacak inşallah :)))

yakamozcum
sağolasın ,Allah razı olsn... gözleri maviş yaa :)) ne benim ne eşimin gözleri renkli değil , hele eşimin tarafnda hiç renkli gözlü yok ama benim anne ve baba tarafının yarısı ya yeşil ya mavi gözlü... benim tarafa çekmiş oğlum ama aynı babası, çenesindeki gamze de babasından çalma :)) bi dudakları benim dudaklarım gibi ust kalın alt içe doğru ince tabi daha kibarı... :)

dünürüm merak etme senin yürekten ettiğin dualarla o ev olacak inşallah :)))

yakamozcum
sağolasın ,Allah razı olsn... gözleri maviş yaa :)) ne benim ne eşimin gözleri renkli değil , hele eşimin tarafnda hiç renkli gözlü yok ama benim anne ve baba tarafının yarısı ya yeşil ya mavi gözlü... benim tarafa çekmiş oğlum ama aynı babası, çenesindeki gamze de babasından çalma :)) bi dudakları benim dudaklarım gibi ust kalın alt içe doğru ince tabi daha kibarı... :)

benim kızında yarısı ben yarısı baba :)) kaşlar baba gözler ben, eller ben ayaklar baba yanaklar yüz şekli ben çene gamzesi baba :KK70: benim ve babasının karışımı olacak galiba :KK1: annem kimsenin gönlü kalmasın demiş her yerini birinizden almış diyo :KK9: azcık büyüse ele gelsede mıncıklasam yaw :KK1:

benim kızında yarısı ben yarısı baba :)) kaşlar baba gözler ben, eller ben ayaklar baba yanaklar yüz şekli ben çene gamzesi baba :KK70: benim ve babasının karışımı olacak galiba :KK1: annem kimsenin gönlü kalmasın demiş her yerini birinizden almış diyo :KK9: azcık büyüse ele gelsede mıncıklasam yaw :KK1:

valla bende günlerin geçmesi için dua ediyorum :)) her geçen gün daha sevimli daha güzel oluyor çünkü, diyorum kimbilir emeklediği zaman agucuk yatığı zamanne kadar tatlı olurlar :))

bu arada faceden seni eklicektim ama ekleyemedim :KK1: kaldırmıssın arkadaş olarak ekle butonunu :KK37:

valla bende günlerin geçmesi için dua ediyorum :)) her geçen gün daha sevimli daha güzel oluyor çünkü, diyorum kimbilir emeklediği zaman agucuk yatığı zamanne kadar tatlı olurlar :))

bu arada faceden seni eklicektim ama ekleyemedim :KK1: kaldırmıssın arkadaş olarak ekle butonunu :KK37:
hadi ya haberim bile yok kız deli kocam kaldırmış demek :KK70: sapıklar dadanıyoda deli oluyodu niye ekliyolar diye bana söylemeden ayarları değiştirmiş demekki :KK1:

ayy evet ya kimbilir 3-4 ay sonra nasıl güzel olurlar şimdiden uykuda gülerken ses çıkarıyo bizimki kahkaha atar gibi onu bile ağzımız açık izliyoruz gülüyoruz dakikalarca yüzüne bakıyoruz bi daha yaparmı diye :) biraz büyüse evimizin maskotu olacak :KK70:

X