2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kral tv de ereglı festıvalını gosteryo zonguldak ereglıdeyım ben evım cok yakın konser alanına cıkam el sallıyam dıcem size ama bebek varr gıdemıom :KK60::KK60:

ne o kısss bi kedi gördüm galiba der gibi :KK23:
Bizimde bi karizmamız var ama dimi
özledim siziiiiiiiiiiii

aşkımmmmmm benimmm ara ne olcek :KK8:yalan dünyanın işi bitermi :KK4:
Seviyorum sizi aşklarımmmmm

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66: Yaaaaaaaaaaaaaaa duru ne edıo kız benımkı yıyo ıcıo ...... Hehehehehehe :KK60::KK60::KK60:

yaaa aynısından esramm

:KK60: Baska ne edeckler ayyy basıma gelenler sevimmm benım bebekle ugrastık kac gun merve bılıo saolsun hep sordu aradı kız benım kız 49 cm dogdu bas cevresı 34 cm normal yanı en son dr a goturduk bızım dr yoktu baskasına gıttık neyse bızım kız az kılo almıs anam bu dr yok bas cevresı 32 cm boyu 47 demesmı :KK53: Dedım benım cocuk ya cektı ya prematüre :KK43:( sonra akcıger karacıger bobrek kan ıdrar tahlılı ıdrar kulturu delık desık oldu yavrum :KK43: şükür hepsi temız cıktı sonucları almadan bır gun once ben olctum bebegımı boyu 50 cm bas cevresi 35 geldı bebek büyumus bıle neyse sonucları aldım saglık okudugum ıcın bılyorum referans agırıklarını bız gıttık dr a sonuc ogrenmeye neyse bu hepsi normal bıraz daha emzır ek olarak da mılupa anne sutu ver dedı dedım sız bu cocugun herseyı küçük dedınız ben evde ölctum gayet normal hatta büyümüş kızım dedım bana kaldırıp demesmı k.bakmayın bayaa bir hastam vardı yanlış ölçmüş olabılırım gayet saglıklı getıreceksenız 1 hafta sonra kılo ölçümü için gelın demesmı ayy beynıme kan sıcradı dedım sız boyle bastan savabılırsınız ama dusunmessınız bu annenın hali ne olur dıye dedım özür diledi ... Sonrada dr lara laf soyleyınce laf soledıler olur :KK47::KK57:

Son düzenleme:
:KK60: Baska ne edeckler ayyy basıma gelenler sevimmm benım bebekle ugrastık kac gun merve bılıo saolsun hep sordu aradı kız benım kız 49 cm dogdu bas cevresı 34 cm normal yanı en son dr a goturduk bızım dr yoktu baskasına gıttık neyse bızım kız az kılo almıs anam bu dr yok bas cevresı 32 cm boyu 47 demesmı :KK53: Dedım benım cocuk ya cektı ya prematüre :KK43:( sonra akcıger karacıger bobrek kan ıdrar tahlılı ıdrar kulturu delık desık oldu yavrum :KK43: şükür hepsi temız cıktı sonucları almadan bır gun once ben olctum bebegımı boyu 50 cm bas cevresi 35 geldı bebek büyumus bıle neyse sonucları aldım saglık okudugum ıcın bılyorum referans agırıklarını bız gıttık dr a sonuc ogrenmeye neyse bu hepsi normal bıraz daha emzır ek olarak da mılupa anne sutu ver dedı dedım sız bu cocugun herseyı küçük dedınız ben evde ölctum gayet normal hatta büyümüş kızım dedım bana kaldırıp demesmı k.bakmayın bayaa bir hastam vardı yanlış ölçmüş olabılırım gayet saglıklı getıreceksenız 1 hafta sonra kılo ölçümü için gelın demesmı ayy beynıme kan sıcradı dedım sız boyle bastan savabılırsınız ama dusunmessınız bu annenın hali ne olur dıye dedım özür diledi ... Sonrada dr lara laf soyleyınce laf soledıler olur :KK47::KK57:

gerizekalı yaa :KK57:
senin yanlışlığın yüzünden neler yaşadık deseydin...
inan dayağı bile hak ediyorlarda atan yok :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bizimde 1 tüp dolusu kanımızı kaybetmişlerdi,
hem arka arkaya keyif yapar gibi damardan kan aldılar küçücük bebekten,
hemde 1 tüpünü kaybettiler, sarılık için damardan kan alındığınıda yeni görüyorum,
eşim bıraksa epey bi benzetecektim vede başhekime kadar yolu vardı...
okumakla adam olunmuyo embesil çok maalesef..

gerizekalı yaa :KK57:
Senin yanlışlığın yüzünden neler yaşadık deseydin...
Inan dayağı bile hak ediyorlarda atan yok :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Bizimde 1 tüp dolusu kanımızı kaybetmişlerdi,
hem arka arkaya keyif yapar gibi damardan kan aldılar küçücük bebekten,
hemde 1 tüpünü kaybettiler, sarılık için damardan kan alındığınıda yeni görüyorum,
eşim bıraksa epey bi benzetecektim vede başhekime kadar yolu vardı...
Okumakla adam olunmuyo embesil çok maalesef..

tüpümü kaybetyolar :KK53: Yorumsuz bıse dıyemıyorum yaa soledımı soledı olyo ıste cok bacım cok oyle allah yokluklarını vermesın dıcem ama cogu azıtmış işlerını bosladı cogu :KK57: Oyle pek nadır bızım dr da ızıne cıkagı gunu buldu :KK47:

off ben geldim siz gitmişsinz yaaa seviiiiiiiiiiiiiiiiii bebekkkkkkk nerdesiniz deli karılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Emre aydın evımın dıbınde konser verıo ben kral tv de ızlıom şuan konseri :KK60: Hanı derler ya 40 atlı sıgmışta bır çocuklu sığmamış :KK19::KK60:

Son düzenleme:
anca kral tv den ızlıyom bacım kız dıbımde suan bırazdan da sıla gelecek cok severım sılayı ama gıdemedım ıste :KK60: balkona cıkamıom evde tekım burası buz gıbı yayla soguk bacım bebegı cıkaramıom :KK37:

burası da çk sıcak öldüm yaa camı da acamıyorum burak için... bu arada burağı da merak etmiyorsun son halini küstük sana:63::63::63::63::63::63:

burası da çk sıcak öldüm yaa camı da acamıyorum burak için... bu arada burağı da merak etmiyorsun son halini küstük sana:63::63::63::63::63::63:

kız delı karı merak etmemmı koymak ıstemıosundur dıye solemedım kurban olurum ben onaa delı karıı :63::KK57: koy cabuk hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beklıom :KK57:

$Fotoğraf1562.jpg :nazar::nazar: aha yıne yakaladım gulucuklu halını tanıyor artık benı konusunca guluyor benım kız cok zilli olacak anam durmadan agız kulaklarında aman burak duymasın :83::KK60:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 221590 :nazar::nazar: aha yıne yakaladım gulucuklu halını tanıyor artık benı konusunca guluyor benım kız cok zilli olacak anam durmadan agız kulaklarında aman burak duymasın :83::KK60:

oyy tuyban oluyum ben onaa :)) dur benim mavişimi de koyayım da bakın teyzeleri ::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
ikinci resimdeki gözlere dikkat :KK60::KK60::KK60:

aa ben burak'ı ekledim sen gitmişsin sildim bende:63:

Son düzenleme:
oyy tuyban oluyum ben onaa :)) dur benim mavişimi de koyayım da bakın teyzeleri ::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
ikinci resimdeki gözlere dikkat :KK60::KK60::KK60:

aa ben burak'ı ekledim sen gitmişsin sildim bende:63:

ya merveeeeeeeeee ekleeeeeeeeeee :84::84::84: zaten sıla cıkmıs soyluyor yanı basımda surda gıdemedım aglıcam sınırımden :KK60::KK43:

Son düzenleme:
X