Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy maşallah Rabbim nazarlardan saklasın çok şeker yüzü tam görünmüyo ama
Masaellah Subhanaellah Zeynep bebege...
annesi zeynep bebeğin çizelgesini değiştirebilirsin artıkk
değiştirdim ya kızz gözükmüyomu yoksa avatarımı diyosun:44:
bluee nerdesin arkadaşımm :95:
merhaba canım yeni girdim bebek şekeri yapıyordum:)) kurdelam yetmedi ya gidip kurdela almam lazım güzel olacaklar ama..
sen napıyosun? gittinmi doktora?
iyiyim canım irem iyi oldukça bende iyiyim :) çok şükür atlattık canım ya çok kötü günlerdi benim için günler ağlamakla geçti sütüm bile azalmıştı stresten üzüntüden çok şükür bi sorunumuz yok şimdilik Allah bi daha yaşatmasın.Seninde az kaldı canımcım inşallah beklediğin gibi normal olur oğluşun fotolarını ekle hemen doğunca görelim yakışıklıyıcanım nasılsın? çok geçmiş olsun baya bi badire atlattınız bebişinle, nasıl şimdi iyi dimi? moralin iyi gibi görünüyor maşallah diyeym :)
ben hala beklemedeyim :))
inşallah bi daha yaşamayız canım 3 günlük doktor kontrolünü bekleme süresi bile bana ölüm gibi geldi bu kadar çabuk atlatacağını düşünmyodum açıkcası, kendi kendimi yiyip durdum kötü düşüncelerle annelik böyle bişy heralde kan tahliline girerken bile ağlamaktan kan çanağı olmuş gözlerle girdim şükür ki atlattık Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin bi enfeksiyon çıktı korkudan ölüyodum Allah korusun daha kötüsü olsa napardım bilmiyorum şidi daha iyi anlıyorum bebeklerinde sağlık sorunu olanların neler yaşadığını ...Hala uyurken arada inleme nefes alırken zorlanıyomuş gibi burnundan ses çıkarma filan var doktor yenidoğanda olur diyo ama bilmiyorum benim içim çok rahat değil mersine gidince bide orda gidecem inşallah benim kuruntularımdır tahlil temiz çıktı çünkü...yakamoz gözünaydın canım, iyileşmiş irem. bugün kaç kere girdim sana yazmak için ama aktif değildi cevap kısmı yazamadım. rahatlamışsındır artık. inşallah tekrarlamaz.
sezz gaz için zinco diye bir damla yazdı çocuk doktoru. henüz hiç ihtiyacımız olmadı (olmaz inşallah:)) kullanmadık ama adını daha önce de duymuştum, genelde bunu veriyor herhalde doktorlar.
aşmışsın sen kendini vallahikızlar bişi sorup çıkıcam.emzirirken bişi yenilip içilmezmiş.aile büyükleri öyle diyo.sebebini sorunca,bize de eskiler öyle derdi diyolar.bu konu hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum.çünkü ben emzirirken kahvaltı yapıyorum.aynı zamanda diğer bebeğimi ayağımda sallıyorum.kendimi acayip aştım kızlarr.hergün yeni bir taktik buluyorum.düşünsenize ahtapot gibi oldum.aynı anda hem yemek yiyip hem çocuk emziriyorum ve diğer çocuğu ayağımda sallıyorum.ben neymişim ya..:111:.
bi magnezyum iç hiçbşyciğin kalmaz ben iki tane içtim bi günde çok fena ishal yapmıştı kaç gün geçmedikızlar kabızlık çekiyo musunuz... üfff çok fena oldum ben... sabah akşam kayısı yiyorum fayda etmiyo... bugün fazla zorladım sanırım, çok sızlıyo hemoroid mi oldum ki ???
hadi gözünaydın sonunda geliyo bebiş desenekızlarrr nişanım geldi mübarek gecede. inşallah hayırlı haberler veririm sizlere en kısa sürede. çok heyecanlandım çok sevindim yoksa perşembe günü son günümüzdü ve sezeryan olma ihtimalim yüksekti. şükürler olsun yarabbim. dua edin kızlar.
gözün aydın canım sonunda doğdu senin fıstıkda bekliyoruz fotosunu :)kızlar bende 22 haziran günü 40 +13 te doğum yaptım 4 kg 54 cm doğdu kızım ismini Beren koyduk....
doğum süreci gerçekten çok zordu ama insan sonunun güzel olduğunu görünce çektiklerini unutuyo..
benim 21 haziran günü sabah 10:30 gibisuyum geldi sandım hatta ilk burada paylaştım sonra gelen şeyin sudan daha farklı bişey olduğunu farkettim nişanımmış o gelen hiç sancım falanda yoktu o yüzden bende acele etmedim hastaneye gitmeye akşam üstü anneme gittim sancılarım orda 40 dakikada bir gelmeye başladı sonra 20 dakikaya düştü nişanımda daha çok gelmeye başlayınca hastaneye gittik doktor muayene ettikten sonra 1 cm açılmam olduğunu söyledi sabah tekrardan gel dedi o gece sabaha kadar sancı çektim sancılarım sürekli 6 dakikada bire düştü ağrısını daha çok hissediyordum normal doğumuda epiduralsiz kabul ettiğim için çokta korkuyordum....sabah tekrar hastaneye gittik muayene olduğumda açılmamın 2 cm olduğunu öğrendim ne yalan söyliyim daha çok korktum çünkü sabaha kadar çektiğimin karşılığı 2 cm olmamalıydı :)) benim yatışım yapıldı hemen sancı odasına alındım orasıda ayrı bi stres yani...bağıranmı ararsın ağlayanmı...akşam saat 18:30 a kadar suni sancı verdiler gelen kurcalıyo giden kurcalıyo suyumuda orda getirttiler o kadar çok korktum ki ateşim yükseldi hep oksijen verdiler ben sancı çektikçe nst de bebeğiminde kalp atışının yavaşladığını görünce saat 18:30 da doktor geldi seni sezeryana alalım dedi bebeğinde biraz kilolu olduğu için normal olmayacak bebeği riske sokmayalım daha fazla dedi ben doktor sezeryan deyince ayaklarımı öp dese öperdim yani:)) ben sezeryandanda çok korkuyordum ama hiç korkmadım spinal anestezi yaptılar kızım doğar doğmaz gördüm onu....
aslında o kadar çekmiştim normal olsaydım ya da en baştan o sancıları çektirmeden sezeryana alsalardı ama olmadı malesef....kızım tüm çektiklerime değer genede anne olmak çok güzel.küçük masum sana ihtiyacı olan bi meleğe sahip olmak anlatılmaz bi duygu....
biz geçen yıl 22 temmuzda evlenmiştik 22 hazirandada kızımız oldu ilk evlilik yıl dönümümüzde kızımız 1 aylık olacak artık biz üç kişilik bi aileyiz Allah ım bu duyguyu herkese yaşatsın doğum yolunda olan herkesinde yardımcısı olsun daha sonra fotoğrafını koyarım teyzeleri Allah aemanet olun :))
[ buda benim minik tavşanım
gittim canım ama yine bi haber yok diyelim çatıma baktı sıktım kendimi biraz sanırım açılma yok tamda anlayamadım ama dedi neyse sonra çatım darda değilmiş genişte ..bebeğim çok aşağıdaymış baya baya bi tanecik sancım çıktı çok şükür doğuma alabilirim dedi hadiiibi sevindik sonra açılmam olmayınca vazgeçti siniroluyorum bi heyecanlandırıyo bi bozuyo anlıcan sonra tansiyonum yüksek çıktı takip verdi yüksek çıkarsa hastaneye gidicekmişim ( pazartesi zaten 40+3 oluyorum o gün karar vericez bakalım bekleyelm mi beklemeyelim mi dedi ..anlıcan bi haber yokk
iyiyim canım irem iyi oldukça bende iyiyim :) çok şükür atlattık canım ya çok kötü günlerdi benim için günler ağlamakla geçti sütüm bile azalmıştı stresten üzüntüden çok şükür bi sorunumuz yok şimdilik Allah bi daha yaşatmasın.Seninde az kaldı canımcım inşallah beklediğin gibi normal olur oğluşun fotolarını ekle hemen doğunca görelim yakışıklıyı
amaan açılma yoksa beklicen tabi biraz daha. ama bak burcu doğuruyor :)) senin de olur açılma inşallah merak etme. bakalım benim yarın ne çıkacak..
tansiyonum benim hep düşük devam etti. bebiş de mideme kadar yukarda vala hala
canım ya çok zor tabi, annelik bu işte, evladın iyi olunca sen de iyi oluyorsun..bi daha hiç olmaz inşallah. erken farketmen çok iyi oldu ama, ben de çok yakından takip edicem nefesini falan.. benim de hakkaten az kaldı, yarın günümüz doluyor ama tık yok:)) ne sancı ne açılma..bakalım yarın kontrolüm var ne dicek doktor. 7 temmuza kadar vaktimiz var dedi doktor. beklicez sanırım bişey olmazsa..hayırlısı :))
amin canım çok saol Allah kimseye bebeğiyle ilgili bişy yaşatmasın zor gerçekten ...yakamozcum çok şükür iyi bebeğin tabi sende Rabbim inş bi daha yaşatmasın diyelim kimseyi hastanelerde süründürmesin çok zordur eminim ..inş dahada iyi olursunuz canım
elbet gelir sancı canım merak etme bebiş istemesende çıkacak yakında güzel haberleri verirsin bize, evet ya dikkatli olmak çok önemli tedavi konusunda allah korusun ilerleyebilirdi pimpirikli olmak bqazen işe yarıyoramaan açılma yoksa beklicen tabi biraz daha. ama bak burcu doğuruyor :)) senin de olur açılma inşallah merak etme. bakalım benim yarın ne çıkacak..
tansiyonum benim hep düşük devam etti. bebiş de mideme kadar yukarda vala hala
canım ya çok zor tabi, annelik bu işte, evladın iyi olunca sen de iyi oluyorsun..bi daha hiç olmaz inşallah. erken farketmen çok iyi oldu ama, ben de çok yakından takip edicem nefesini falan.. benim de hakkaten az kaldı, yarın günümüz doluyor ama tık yok:)) ne sancı ne açılma..bakalım yarın kontrolüm var ne dicek doktor. 7 temmuza kadar vaktimiz var dedi doktor. beklicez sanırım bişey olmazsa..hayırlısı :))
selam kızlarrr
bugün jinekolog doktorcumla lohusalık sonrası kontrolüm vardı...çok şükür herşey yolunda, smear alındı, inşallah bi sorun olmazsa 6 ay sonra görüşeces...pko hastası olduğğum için ilerde tekrar doğum kontrol hapı kullanmam gerekebileceği için spiralden vazgeçtik bu süreçte eşim korunacak, etraftan da bol bol kaza kurşunu bebiş haberi aldığımız için baya tikkatli oluruz artıkın....sezaryen dikişimin iyileşmesi için çok da pahalı olmayan bi jel yazdı bi de afedersiniz ilişki esnasında canım yanmasın diye bi jel daha verdi...bol bol da iltifat aldım çbuk toparlanmama dair...ben de :" siz ban normal doğuramadım diye kızdığınız için hırs yaptım iyileştim" deyince daha bi hoşuna gitti...
aynı zamanda hastanede çalışıyo olduğum için iş arkadaşlarıma da uğradım hasret giderdim, onlar da sağolsun moralimi baya yükselttiler...gerçi bu bende hala 15 kilo fazlalık olduğu gerçeini değiştirmiyo, kızım da süt emmediği için ay başında diyetisyene başlıyorum...
bebişim de şu an babaannesinde, ben yavaştan kaçayım da öpüp koklıyım kuzuyu özledim...
hepiniz Allaha emanet olun
senin yarın mı günün doluyo canım 2temmuzda değil mi ? muhakkak haber ver bana canım tmm doğumda mı burcuuu
amin canım çok saol Allah kimseye bebeğiyle ilgili bişy yaşatmasın zor gerçekten ...
elbet gelir sancı canım merak etme bebiş istemesende çıkacak yakında güzel haberleri verirsin bize, evet ya dikkatli olmak çok önemli tedavi konusunda allah korusun ilerleyebilirdi pimpirikli olmak bqazen işe yarıyor
canım dikiş iyileşmesi için hangi jeli yazdı yazarmısın ? daha çabuk mu iyileşmesini sağlıyomuş ?
ev berbat durumda ya. cumartesi taşınacağız büyük ihtimalle. bir yandan eşya topluyoruz bir yandan bebek görmeye gelenler oluyor, yaman bey uyanıkken sürekli emmek istiyor. zor bir süreçteyiz, şöyle bir an önce bursa'ya gidip evi yerleştirsek rahatlayacağım valla. internetim de bugün yarın kapanacak. bursadan izmire geçeriz hemen o yüzden pek giremem artık nete(
canım 30u görünüyor bazı hesaplamalarda da temmuz 1 falan görünüyor ben de anlamadım valla:)) ama iş için aldığım raporum pazartesiye kadar. doktor 7 temmuz son dedi, bakalım 7sini geçmicez inşallah:)) anacım zaten geçerse kpss var 9unda, nasıl girerim bilmem girmem artık nasip inşallah oğluşum bu hftasonu gelebilir, içime öyle doğuyo benim :)
evet canım açılma vs olsun da normal yapabileyim inşallah. tabi hayırlısı, hangisi iyi olacaksa o olsun. annem cuma günü geliyor,anneannesini beklesin de :)) ayy oğluşumu düşündükçe heyecanlanıyorum yaa
bebek şekeri yapıyorum bi de, çok güzel oluyorlar, bitince fotosunu eklerim :)) tabi artık fikir vercek biri kalmadığı için sadece paylaşım adına