2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide aynı, napicaz yaaa.. Çok uslu diyordum nazar degdirdi
herhalde.. Onceden emip uyurdu. Şimdi gözler fal tası gibi.. Nasıl uyutucam bebisimi yaaa???

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım 2 gündür giremiyorum,doğuran varmı bakamadım ama okuduğum kadarıyla bebeği emmeyen uyuyan anneler var.bu sorun bendede vardı bebeğim sürekli uyuyordu emmiyordu ağzını bi şekilde açıp veriyordum ama 10 saniye emip tekrar uykuya dalıyordu,ne yapsam emmiyordu uyuyordu sürekli,salı günü doktora götürdüğümde sarılığı çok yüksek çıktı yavrumu hemen hastaneye yatırdılar, çok kötüydü o gece bebeğimi benden alıp götürdüler 3 saatte bir emzirmeye girdim yanına çok ağladım kahroldum bebeğimde çok ağlamış yoğun bakım ünitesinde yattı,aklıma geldikçe ağlıyorum böyle bişey yaşamanızı istemem bebeğinizin sarılığına dikkat edin, eğer uyuyor emmiyorsa sarılığını bi ölçtürün

geçmiş olsun ebrucum. çok iyi anlıyorum seni. aynı şeyi ben de yaşadım. berbat bir şey onu orda bırakıp gitmek. benim oğlum da 2 gece yattı sarılıktan. ilk gece boş oda olmadığı için ben kalamadım yanında, 2 saatte 1 emzirmeye gittim, 2. gece oda ayarlandı yanımda kaldı oğlum. hala tam geçmedi benimkinin sarılığı, sık sık kan aldırmaya gidiyoruz. içim acıyor ondan kan alınırken.

selam kızlar uzun aradan sonra ben geldim. birçoğunuz doğum yaptınız sanırım.
bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.

bircecim öncelikle oğluşunu güle güle büyüt. şükür bu günleri de gördük.

aynı şeyleri ben de yaşadım. sarılık çok canımızı sıktı. yeni yeni geçmeye başladı.
kan aldırmak gerçekten de zor. insanın içi kopuyor bebeği ağlarken. ilk haftalarda hep doktora taşındık. ama geçti gitti.
yakında sizinki de geçer. sen üzme kendini.

değeri kaç çıkmıştı seninkinin canım, bende aile odası olmadığı için ayrı kaldım kızımdan böyle bişey olamaz gözleim balon gibi oldu ağlamaktan yavruşumda çok ağlamış, boş oda yok diye eşime götürelim burdan dedim doktor veremem dedi kucağına aldı götürdü gelin bebeğinizi soyun dedi onu orda bırakıp elimde kıyafetleriyle kalakaldım ay hala şu an yazarken bile ağlıyorum Allah kimseye vermesin

çok sağol canım. size de geçmiş olsun. çevremdeki bebeklerin çoğu yaşamış aynı şeyleri ama yine de insan dayanamıyor. doktor hastanede yatıracağız deyince ağla ağla mahvoldum( şimdi kontrol altında tutuyoruz sarılığı, 1 hafta sonra tekrar kan aldıracağız düşmüşse bir daha gerek yok dedi doktor. sen nasılsın?? epey büyümüştür senin kız artık..

22'ydi canım değeri. ertesi gün 17'ye düştü. 13'e düşünce çıkardı hastaneden. ama sık sık gidiyoruz kan aldırmaya. tamamen düşene kadar gideceğiz. gerçekten çok berbat. ayrı kaldığım gece ben de mahvoldum, buz gibi odaya hemşirelere teslim edip eli boş eve dönmek çok kötüydü. yavrumun sesi bile değişmişti ağlamaktan. neyse ki geçti şimdi, dün kontrole götürdük 1 haftada 400 gr almış, iyiydi sağlığı. inşallah hep güzel günlerini görürüz bebeklerimizin.

merhaba kızlar. dr dan geldik şimdi. 1 hafta daha bekleme kararı aldık. yani 1 hafta daha sezeryandan yırttım :) ama normal olacağıda şüpheli. bakalım hayırlısı artık.

bircem ve ebrum fmg güle güle büyütün Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun biz sarılığı hafif atlattık ama böbreklerinde problem oldu bi gece hastanede kaldık 18 saat çişini yapamadı küçücük eline serum taktılar 3 ünite serum aldı bunu atlattık sonra kalbindeki üfürüm problemini öğrendik allah kimseye geçmeyecek dert vermesin

canım bizde atlattık sarılık.ama farkında olmadan.bebeğin teki sarılık olmuş haberimiz yok.eşim sürekli bu çocuk niye sarı deyip duruyordu.hatta profil resminde de belli.resmi gören arkadaşlarım bile sarılık mı diye soruyordu.bende naptım doktora filan götürmedim.çünkü doğumum araştırma hastanesinde olmuştu.çocuğumu didik didik ederlerdi.mamayı ikisine sırayla veriyordum.sarılık olandan mamayı kestim sürekli anne sütü verdim.uyuduğu zamanlarda sütümü sağdım biberonla zorla içirdim.7.günü zaten hastanede kan alacaklardı.gittik doktor evet sarılıkmış ama atlatmış dedi.sürekli emzirin sarılık olan bebek için en güzel tedavi anne sütü.

kıslar mama veren varmı benim sütüm olmasına rağmen dr kilo almadığı için mama takviyesi verdi

kız hangi mamayı önerdi.bizim doktorlar marka ismi vermiyorlar.ben aptamille bebelac veriyorum.ikisi farklı mamaları sevdi.fiyatları farklı ama içindeki herşey aynı.hatta aynı fabrikada üretilmişler.aklım çok karışık.

aptamil verdi günde 3 kere veriyorum 30 30 90 cc şeklinde

aynen dünür aynen tlfnda da konuştuğumz gibi, döndü arkasını yattı fosur fosor inat gibi ben emzir altını değiştir pışpışla, durmadı kalktım dolaştım evde kucağmda bebek gözler kaymış tam yatıyorum basıyor çığlığı, komposto içmiştim gaz yaptı heralde daha içmicem

sabah kalkmış benim koca ne sabahı öğlen 11 de... diyorum 3 saat uyudum ee daha ne istiyosun diyo

uyuz oluyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…