2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim küçük kurbağa mırıldanıyor, ben çıkaım emzireyim sonra da yatarım artık

hadi hepinize bölük pörçük uykular
:)))))))) temenniye bakkkk :)))) hadi iyi geceler datlum. oğlluşunu öp benim yerime

bebekten bebeğe değişiyor demekki. korkuyorum ama öyle olunca, boğuluyo bi anda. süt şiddetli gelince oluyomuş sanırım. neyse emsinler yeterki...

evet abi oldu kırkı çıktı artık haftaya cumarteside 40 mevlüdümüz var ....iyiyim canım tümgünüm beebkle geçiyor şöyle bir dört aylık yapsam şehirdışı turlarına başlıcamistanbulu çok özledim ....bebeklerimiz sağlıklıolsunda razıyız herşeye..

Canım bende mevlüt işini düşünüyorum ne zaman yapsam diye çok gözümde büyüyor... Geçen hafta ablamıza doğumgünü yaptım çok panik oldum çok yoruldum, mevlütte çok yorar diye korkuyorum... Ablamızda artık evde okullar kapandı, bugün doktora gidip gelemk bile beni çok yordu.. Doktorda uzakta... Tatil zor geççek bana..

iyiyim canım banyo emzirme derken babada gazını çıkardı kuzey paşamızın baba uyuturken kendiside uyumuş:))
alıştınmı ,bebişin nasıl
alışmaya çalışıyorum, daha yeniyiz annelikte. panik oluyorum hemen herşeyde :)) bebişte hafif sarılık, bol bol emziriyorum, toparlıycak inş. bi kaç güne kadar. uyuyo şimdi, birazdan uyanır. o uyanmadan ben biraz uzanayım en iyisi...
hepinize hayırlı geceler kızlar...

tabi canım senin bide ikiçocuk daha zor benimde gözümde büyüyorda biran önce olsunda hep aklımda kalmasın dedim annemle ablamda varken yapayım bitsin onlarda gidecek mevlütten sonra ....zaten pide ayran tatlı dedik rahat olur ...nice senelere olsun doğumgünü kutlu olsun acaleside yok öyküm rahatlayınca yaparsın ,,

iyigeceler canım zamanla alışıyor insan ben hala panikoluyorum .....bende çıkayımuzanayım bir saat sonra bağırır açımmmmm diyeeeee.....
hepinizi öptümmm

Canım doğru söylüyorsun ama bende senin gibi bir an önce bitisin istiyorum... Bakalım yaparız artık... Size iyi geceler... güzel anneler... hepiniz kaçıyorsunuz bende gideyim..

kızlar benim göğsüm fena..
mastit oldum, ateş titreme terleme göğsümdeki ağrı çok fenayım 3.5 gün önce oldu geçti dün gece yine başladı
sürekli sağıyorum duşta masaj yapıyorum ama bakalım ,nşallah geçer bu gecede aynı olursa yarın dr a gideceğim((

mastit ne oluyor ki mikrop mu kapmış göğüs ayy çok kötü inşallah iyileşir hemen..

selam kızlar biz de yarın 07 de doğuma gidiyoruz.doktorum uygunsa eğer suni sancı ile normal doğum deneriz dedi.olmazsa sezeryan.sonunda kavuşacağım inşallah kızıma.allah herkesi bir an evvel kurtarsın.dualarınızı bekliyorum.

hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah canım ...

süt birikmesi olmuş, sıtma geçiriyorum ağrı çok kötü yaa inşallah geçer
bol bol emzirmek gerekio biraz süt toplansın ağrı yapmaya başlıyo

geçmiş olsun sütler birikmeden emzirmek ya da sağmak gerekiyor demekki..:26: aklımda olsun yakalanmiyim bende doğurunca.. ben çıkayım herkese iyigeceler...

iyi geceler kıslar benim oğlum da meme uçluğuyla alıyor memeyi günde 15 gr alması gerekirken 3 günde sadece 20gr almış mama takviye verdi dr aslında sütüm bol birini emzirirken diğeri akıyor ama yetmiyor demekki üzüldüm önce çok yetrsiz hissetmek çokkötü bişey özellikle evlatta bizim doğum sonrası baya bi korkumuz oldu oğlumun kalbinde bende de olan mitralkapak ytemzeliği çıktı üfürüm de diyorlar hastaneden çıkacağımız gün de 18 saate yakın çisini yapamadı bi gün daha kaldık küçücük ellerine serum taktılar bi kaç ünite serum verdiler dr ailede böbrek hastalığı varmı die sorunca dünyam yıkıldı hele o serumu takma anı uffff yok böyle bi acı Allahtan en iyi ihtimal çıktı yetersiz sıvı aldığı için çiş yapamamış çok şükür şimdi iyiyiz binlerce şükür birinin çişini ve gazını yapabilceğine bu kadar sevinebileceğim aklıma gelmezdi

ya geçen fatmayla ilgili bişey yazılmış ne oldu ona merak ettim bu arada bodrumun bebeği halla yoğun bakımda dularınızı esirgemeyin kıslar damar yolyla besliyorlar bebişi arkadaşım hala emziremedi bebişini

Allah herkesin bebişine acil şifalar versin ..bodrumda kavuşsun inş en kısa zamnda yavrusuna sağlıkla

bir saat sonra hastanede olucam.gece dön dön yatamadım. doğum olacağını öğrendiğimden belli o kadar heyecanlıyım ki.belki biraz da korku var bilemiyorum herşey o kadar karışık ki.zaten karnıma ağrlar giriyordu doğum olacağını öğrendikten sonra dahada ağrıyor karnım.bakalım ne olacak bizi neler bekliyor.kızımı o kadar merak ediyorum ki kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.sağ salim kucağıma alıyım ben başka bişi istemiyorum.umarım allah herkesi bebeğini kavuşturur sağlıklı bi şekilde.

gunaydin bende bugun doguma gircem ayni sekilde dun ogrendigimden beri sancilarim bile artti,hic uyumadim bu gece.bebeklerimize saglikla kavusuruz insaallah simdiden gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…