2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 temmuzda sınavım var benimde ama gidemiycem bebeği bırakamam ki napıcam bilmiyorum yaa:KK37:

canım doğum yapmış olursan gidersin nolcak ki. ben kpssye giricem mecburum girmeye. eşimin kurumumun sınavını denemem lazım.

ezgiiiiiii caım tebrikler kızın doğmuş eve gelmiş :) darısı başımıza:) ben 2 keredir kaçırıyorum bi daha koyarmısın fotosunu yaa :KK69:

15-20 dakikada bebeğin doğar dikişler de yarım saat 45 dk sürse 1.5 saatte çıkarsın ameliyattan canım, korkma bi şekilde o ameliiyatı yaşamak zorundasn...

gündüz uyudm çünkü gece uyutmadı oğlum bende kendimde değildim iyi olurum sandım şuan daha kötüym :))

Ya ilk kizimda hic korkmadim bunda korkuyorrum cook bide zeynep kamilde yapcm ilki ozeldi ondan galiba :KK43:((((

canım doğum yapmış olursan gidersin nolcak ki. ben kpssye giricem mecburum girmeye. eşimin kurumumun sınavını denemem lazım.

ezgiiiiiii caım tebrikler kızın doğmuş eve gelmiş :) darısı başımıza:) ben 2 keredir kaçırıyorum bi daha koyarmısın fotosunu yaa :KK69:

canım sınav yeri bana uzak İstanbulda sezeryan olursam zaten yola çıkamam heralde normal olursa bir ihtimal ama bebekle çok zor olur bu sıcakta bırakırsamda sabah erkenden çıkıp akşama dönmem lazım kaldı ki kime bırakıcam oda var neyse kısmet artık..

hmm acaba orayı da bi görsem mi. hrsyi düşünüyorum ben ama 3000e yakın bi para ödememiz lazım.
çocuk doktoru için kime gidiyorsunuz? memnun kalırsan senden öğrenir ben de ona giderim. hem çok yakın çok iyi olur...

bence bi gör... 1500 lira fiyatı... episural sezaryan normal farketmiyo fiyatta... yunus emre beye gidiyoruz... aman hızlı anlatıyo herşeyi, ben çocukla uğraşırken yarısını kaçırıyom :KK53:

sağol canım teşekkürler. sağ salim geldik kızımla evimize çok şükür. darısı sana olsun. yazdığını geç okudum canım. neyse bi daha ki karşılaşmamızda göstereyim meleğimi...:KK69:

sence sezeryan mı yoksa her şartta normal doğummu daha iyi:26:

valla ben normal taraftarıydım ama mecburen sezeryan oldum, bence ikiside aynı biri doğum öncesi biri doğum sonrası çekiyor.doğumdan sonra gece 4 te normal doğum için birisi geldi, onun seslerini duydukça korktum iyiki dedim sezeryan olmuş, ama sabah oldu o doğurup geldi ben koridorda zorlana zorlana yürüyordum ağlıyordum oda bebeğini seviyordu odada çok özendim ona.

hayırlı olsun canm ya çok sevndim darısı bize artık :KK49: canm kilosu bire bir tuttumu ultrasondaki gibi merak ediyorumda :26:

canım doğumdan 1 gün önce 37+5 te doktorum ultrason 3700 ölçtü ama sonlara yaklaştıkça kilo ölçümü sağlıklı olmaz 3300-3400 olabilir yanılma payıyla dedi 3500 gr olarak doğduk

Selam kızlar,

Güzel ogluma hala kavuşamadım..hala yogun bakımda:KK14: hergün eve ellerim boş dönüyorum durmadan aglıyorum hiç iyi degilim..ve ordaki cocukları ve hastalıkları gördükce günden güne moralim daha da bozuluyor..saglıklı dogan cocuklarınız için binlerce kez şükredin Allah'a öyle zor ki..hergün onları aglayarak mutsuz görmek..hiçbir cocuk hastaneye yakışmıyor..hele benimki minicik kahroluyorum..daha emzirmek ne kelime öpemedim bile oglumu...pompa yapıyorum sütüm kesilmesin diye ama bu sıkıntıyla kesilebilir heran..beni duyup görüp ve daha beterlerini düşünüp ufak tefek seyleri dert etmeyin kendinize..bebeklerinizin keyfini cıkarın..benim bütün heveslerim içimde kaldı..ne hamileligimi güzel gecirebildim ne dogumumu kutladım şimdide lohusalıgım kabus gibi geciyor..Allah beterinden saklasın..

canım doğumdan 1 gün önce 37+5 te doktorum ultrason 3700 ölçtü ama sonlara yaklaştıkça kilo ölçümü sağlıklı olmaz 3300-3400 olabilir yanılma payıyla dedi 3500 gr olarak doğduk

ay ya genelde daha az oluyo ölçümden dimii ? bakalım çarşamba kontrolum var süte devam ediyorum kızım büyüsün daha çok die ne kadar oldu ..bu arda varis problemi olan var mıı arnzda sende mesela canım

Selam kızlar,

Güzel ogluma hala kavuşamadım..hala yogun bakımda:KK14: hergün eve ellerim boş dönüyorum durmadan aglıyorum hiç iyi degilim..ve ordaki cocukları ve hastalıkları gördükce günden güne moralim daha da bozuluyor..saglıklı dogan cocuklarınız için binlerce kez şükredin Allah'a öyle zor ki..hergün onları aglayarak mutsuz görmek..hiçbir cocuk hastaneye yakışmıyor..hele benimki minicik kahroluyorum..daha emzirmek ne kelime öpemedim bile oglumu...pompa yapıyorum sütüm kesilmesin diye ama bu sıkıntıyla kesilebilir heran..beni duyup görüp ve daha beterlerini düşünüp ufak tefek seyleri dert etmeyin kendinize..bebeklerinizin keyfini cıkarın..benim bütün heveslerim içimde kaldı..ne hamileligimi güzel gecirebildim ne dogumumu kutladım şimdide lohusalıgım kabus gibi geciyor..Allah beterinden saklasın..

öncelikle çok zor gerçekten ama imtihan işte sabret canm çok zor ama geçicek inan bi yerden sıkıntı veren rabbim üç yerden kolaylık vericek emin ol yeter ki güçlü ol zorda olsa sakın ümidini kesme ..neden öyle diyosun ki becerip becerememe mevzusu değil sen ayarlamıyosun ki ne gelirse kabul diyoruz canım bilemiyoruz..bebişine şifa ayetleri oku canm sütünede öyle içsin iyi olucak inş ..

Selam kızlar,

Canım hp aklımdasın bugünde aklıman geçirdim seni, Allah sabır versin ne kadar zor olduğunu yaşamayan anlayamaz.İnşallah bebeğimizi kucağına aldığın günleri de görcez burda... Allah sana sağlık versin , güçlü olmaya çalış canım.. Gerçi ben ne desem boş yaşadığın acıyı anlamak çok zor ama inan hergün Allah a şükür ediyorum ve senin bebeğin için de dua ediyorum..Allah bu kadar lohusanın duasını kabul eder inşallah.. Hiç merak etme canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

öncelikle çok zor gerçekten ama imtihan işte sabret canm çok zor ama geçicek inan bi yerden sıkıntı veren rabbim üç yerden kolaylık vericek emin ol yeter ki güçlü ol zorda olsa sakın ümidini kesme ..neden öyle diyosun ki becerip becerememe mevzusu değil sen ayarlamıyosun ki ne gelirse kabul diyoruz canım bilemiyoruz..bebişine şifa ayetleri oku canm sütünede öyle içsin iyi olucak inş ..

saol cnm inşlhhh..

Canım hp aklımdasın bugünde aklıman geçirdim seni, Allah sabır versin ne kadar zor olduğunu yaşamayan anlayamaz.İnşallah bebeğimizi kucağına aldığın günleri de görcez burda... Allah sana sağlık versin , güçlü olmaya çalış canım.. Gerçi ben ne desem boş yaşadığın acıyı anlamak çok zor ama inan hergün Allah a şükür ediyorum ve senin bebeğin için de dua ediyorum..Allah bu kadar lohusanın duasını kabul eder inşallah.. Hiç merak etme canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

saol öykümcüm..ya öyle hastalıklar varki duymadıgımız bilmedigimiz ufacık bedenler onlarla savaşıyor..cok üzülüyorum..kendi ogluma üzülürken bi de onlara üzülüyorum..allah tüm hasta bebeklere cocuklara sifa versin..allah kimseyi cocugundan ayırmasın...onsuz gecen her gece haram bana...iyi geceler kızlar cıkıyorum..

Selam kızlar,

ALLAHM yüm hasta bebeklere içindede senn meleğine hayırlı şifalar versn en kısa zamanda inşşşş.iyi haberlerini bekliyorz her zaman

Ya ilk kizimda hic korkmadim bunda korkuyorrum cook bide zeynep kamilde yapcm ilki ozeldi ondan galiba :KK43:((((

comely bakarsın karşılaşırızz cnm :))) bende z.kamilde yapıcam kısmetse
ve bu sabah benim nişanım geldi kızlarr bekliyorum yarın sabah gidicem

Son düzenleme:
bodrum cnm Allah en kısa zamanda minik meleğinee acil şifalar versin biran evvel kucagına versin inş.

X