2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin dışında zaman kalıyor mu canım? mesela günde 1-1,5 saat kadar kendime zamanım kalır mı sence 15-20 gün kadar sonra? benim ders çalışmam gerek de doğumdan sonra :KK43: bi yandan iyi olur gibi geliyor kafa dağıtmak ve mşguliyet bulmak açısından. ne de olsa yoğun çalışan bi insandım bi anda bocalarım evde kalınca uzun süre, ders beni hergün oyalar birazcık.
ben de balgattayım canım, geçen yıl ben de öveçlerdeydim balgata taşındım sonra..

kalır canım zaman... sen çalışmak istedikten sonra... yanında biri olacaksa daha çok zaman bulursun... öveçlere yeni taşındım ben de.. :emir_bebek: hastane olarak akropole gidiyorum, orda doğurdum

kalır canım zaman... sen çalışmak istedikten sonra... yanında biri olacaksa daha çok zaman bulursun... öveçlere yeni taşındım ben de.. :emir_bebek: hastane olarak akropole gidiyorum, orda doğurdum

aa öylemi, akropol bize 10 dk yürüyerek :) aslında benim gittiğim klinikteki doktorların da orayla anlaşması varmış ama bizim doktor bahsetmedi hiç ordan. nasıl bi hastane? memnun kaldın mı?

canım sma gold dene hem daha besleyici hemde çoğu bebek sewer.. bebelac pek iyi değil bnce..
[/QUOTE]

ilk çocuğum sma ile büyüdü.ama şimdi piyasada yok.keşke olsada alsak.bazı sitelerde gördüm ama netten hiç alışveriş yapmadım.bilmiyorum.bi şekilde temin etsem çok iyi olur aslında.seveceklerinden de eminim.ama baksana aptamil ve bebelac ikisinin içeriğini okudum.herşeyleri aynı.hatta aynı fabrikada üretilmişler.bebelacın ucuz olması biraz kafa karıştırıyo.:44:

ayy inşallah benim doktor ve hemşirelerde rahatlatır panik yaparım diye korkuyorum ameliyat anı nasıl geçti senin bana ameliyat oldugumu bildiğim için o esnada zaman geçmez gibi geliyor inşallah kolaylıkla atlatırım ...
ben de korkuyordum kesip biçileceğimi bildiğim için, dokunmaları hissedeceksin deyince de panikledim biraz ama inan çok kolay geçti. bebek hemen çıktı zaten. gösterip götürdüler ben gözlerim dolu ağzım bir karış açık onu hayal ederken bitti dediler:))) annemle eşim bile şaşırdı ne çabuk geldin diye.
bebeğin dışında zaman kalıyor mu canım? mesela günde 1-1,5 saat kadar kendime zamanım kalır mı sence 15-20 gün kadar sonra? benim ders çalışmam gerek de doğumdan sonra :KK43: bi yandan iyi olur gibi geliyor kafa dağıtmak ve mşguliyet bulmak açısından. ne de olsa yoğun çalışan bi insandım bi anda bocalarım evde kalınca uzun süre, ders beni hergün oyalar birazcık.
ben de balgattayım canım, geçen yıl ben de öveçlerdeydim balgata taşındım sonra..

canım, bütün vakit senin merak etme. sürekli uyuyorlar. benim canım bile sıkılıyor gidip uyandırıyorum bazen:)) ama annem yanımda hiçbir iş yapmıyorum onun da etkisi var tabii.

normalmi doğurdun nasıldı?
bn sabırla ilerliyorum canım oğluş surekli memede:KK43: boğuluyorum bazen..

normal olmadı canım kordon dolanması yaşadım acil aldılar sezaryene... bayıldım ayıldım bişi hatırlamıyorum ama 2 gün baya zorlandım diyebilirim... şuan iyiyim ama sorun yok, bebeğime de alıştım sayılır... benim oğlumda sürekli memede hele bugun göğüslerim artık kendinden geçti :KK37:

aa öylemi, akropol bize 10 dk yürüyerek :) aslında benim gittiğim klinikteki doktorların da orayla anlaşması varmış ama bizim doktor bahsetmedi hiç ordan. nasıl bi hastane? memnun kaldın mı?

evet memnunum... burda biri anlatmıştı zaten.. direk oraya gittim yakın diye... başka da yer araştırmadım... doktorum aşırı ilgili değildi ama iyidi... doğum zamanı çok memnun kaldım... ebeler çok iyi ilgilendi... baya sakin bi yer... şimdi çocuk doktoruna da oraya gidiyoruz, bakalım nasıl olcak... onun için pek bişi diyemem şimdilik...

Herrkes hmn hmn dogum yapmis yaa yarin sabah gidicem ama kacta dogar kacta gozumu acarim orasi mecull.

Gunduz uykusu sersemletr gece de cok uyanyosan yandin

15-20 dakikada bebeğin doğar dikişler de yarım saat 45 dk sürse 1.5 saatte çıkarsın ameliyattan canım, korkma bi şekilde o ameliiyatı yaşamak zorundasn...

gündüz uyudm çünkü gece uyutmadı oğlum bende kendimde değildim iyi olurum sandım şuan daha kötüym :))

evet memnunum... burda biri anlatmıştı zaten.. direk oraya gittim yakın diye... başka da yer araştırmadım... doktorum aşırı ilgili değildi ama iyidi... doğum zamanı çok memnun kaldım... ebeler çok iyi ilgilendi... baya sakin bi yer... şimdi çocuk doktoruna da oraya gidiyoruz, bakalım nasıl olcak... onun için pek bişi diyemem şimdilik...

hmm acaba orayı da bi görsem mi. hrsyi düşünüyorum ben ama 3000e yakın bi para ödememiz lazım.
çocuk doktoru için kime gidiyorsunuz? memnun kalırsan senden öğrenir ben de ona giderim. hem çok yakın çok iyi olur...

canım, bütün vakit senin merak etme. sürekli uyuyorlar. benim canım bile sıkılıyor gidip uyandırıyorum bazen:)) ama annem yanımda hiçbir iş yapmıyorum onun da etkisi var tabii.

ay çok iyi, rahatladım canım ya:) doğumdan sonra 15-20 gün içinde başlamam lazım çalışmaya. hayırlısı bakalım:) benim yanımda kimse kalmaz 20 gün sonra ama inşallah zaman bulurum...

ay çok iyi, rahatladım canım ya:) doğumdan sonra 15-20 gün içinde başlamam lazım çalışmaya. hayırlısı bakalım:) benim yanımda kimse kalmaz 20 gün sonra ama inşallah zaman bulurum...

2 temmuzda sınavım var benimde ama gidemiycem bebeği bırakamam ki napıcam bilmiyorum yaa:KK37:

X