- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekleyim bakta geri kaldırayım canım babamız gönülsüz biraz :)))
Eki Görüntüle 212538
bızımde babamız gönulsuz ama bız koyuyoz ayyy cok tatlı kurban olurum yaaaaaaaaa tamam kaldır
maşallah canm,babası haklı.dünya güzeli maşallah
teşekkür ederiz teyzeleriiiiii. Allah ım nazarlardan korusun. annelik bi başka şeymiş....
bebeğin dışında zaman kalıyor mu canım? mesela günde 1-1,5 saat kadar kendime zamanım kalır mı sence 15-20 gün kadar sonra? benim ders çalışmam gerek de doğumdan sonra bi yandan iyi olur gibi geliyor kafa dağıtmak ve mşguliyet bulmak açısından. ne de olsa yoğun çalışan bi insandım bi anda bocalarım evde kalınca uzun süre, ders beni hergün oyalar birazcık.
ben de balgattayım canım, geçen yıl ben de öveçlerdeydim balgata taşındım sonra..
kalır canım zaman... sen çalışmak istedikten sonra... yanında biri olacaksa daha çok zaman bulursun... öveçlere yeni taşındım ben de.. hastane olarak akropole gidiyorum, orda doğurdum
ben de korkuyordum kesip biçileceğimi bildiğim için, dokunmaları hissedeceksin deyince de panikledim biraz ama inan çok kolay geçti. bebek hemen çıktı zaten. gösterip götürdüler ben gözlerim dolu ağzım bir karış açık onu hayal ederken bitti dediler:))) annemle eşim bile şaşırdı ne çabuk geldin diye.ayy inşallah benim doktor ve hemşirelerde rahatlatır panik yaparım diye korkuyorum ameliyat anı nasıl geçti senin bana ameliyat oldugumu bildiğim için o esnada zaman geçmez gibi geliyor inşallah kolaylıkla atlatırım ...
bebeğin dışında zaman kalıyor mu canım? mesela günde 1-1,5 saat kadar kendime zamanım kalır mı sence 15-20 gün kadar sonra? benim ders çalışmam gerek de doğumdan sonra bi yandan iyi olur gibi geliyor kafa dağıtmak ve mşguliyet bulmak açısından. ne de olsa yoğun çalışan bi insandım bi anda bocalarım evde kalınca uzun süre, ders beni hergün oyalar birazcık.
ben de balgattayım canım, geçen yıl ben de öveçlerdeydim balgata taşındım sonra..
saol kuzum 3 hazıranda yaptım bende :))Eki Görüntüle 212522 bak kızıma teyzesi
normalmi doğurdun nasıldı?
bn sabırla ilerliyorum canım oğluş surekli memede boğuluyorum bazen..
off kızlar çok yorgunum yaa gündüz bebişimle uyudum daha sersemleştm
aa öylemi, akropol bize 10 dk yürüyerek :) aslında benim gittiğim klinikteki doktorların da orayla anlaşması varmış ama bizim doktor bahsetmedi hiç ordan. nasıl bi hastane? memnun kaldın mı?
Herrkes hmn hmn dogum yapmis yaa yarin sabah gidicem ama kacta dogar kacta gozumu acarim orasi mecull.
Gunduz uykusu sersemletr gece de cok uyanyosan yandin
evet memnunum... burda biri anlatmıştı zaten.. direk oraya gittim yakın diye... başka da yer araştırmadım... doktorum aşırı ilgili değildi ama iyidi... doğum zamanı çok memnun kaldım... ebeler çok iyi ilgilendi... baya sakin bi yer... şimdi çocuk doktoruna da oraya gidiyoruz, bakalım nasıl olcak... onun için pek bişi diyemem şimdilik...
canım, bütün vakit senin merak etme. sürekli uyuyorlar. benim canım bile sıkılıyor gidip uyandırıyorum bazen:)) ama annem yanımda hiçbir iş yapmıyorum onun da etkisi var tabii.
ay çok iyi, rahatladım canım ya:) doğumdan sonra 15-20 gün içinde başlamam lazım çalışmaya. hayırlısı bakalım:) benim yanımda kimse kalmaz 20 gün sonra ama inşallah zaman bulurum...