2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anam maşşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minik minik anam kurban olurum ya :)) kız ne tatlııııııııııı:KK69:

kızlar neyse ben çıkyıorum burak uyuyorken bende uyuyayım yoksa gece zombi gibi oluyorum :KK37:

hadi iyi gecler size, ezgicim grşz yarın.. inşallah..
nazarlar değmesin bebişlereee :) teşekkür ederizzz :)
bende çıkıyorum canım görüşürüz.

kızlarım büyüdü teyzeleri
oy maşallah kocaman olmuşlar ya :nazar:
yelkovann bir biz kaldık sanırım herkesler doğurduuu :KK55: yakamozda nakavttt :KK33:
evet bende nakavt sonunda pes ettim :KK1:
hoşbulduk canımm. zormuş kızz ama değermiş valla, göğüsleri hiç sorma. koskoca sezeryan ameliyatı geçirdim, kollarım delik deşik, o kadar dikiş ağrısı çektim ama hiçbiri göğüs acısı kadar kötü değilmişşşşşşşş :KK43:((( bugün kanadı bi de. kaynanamın komşusunda çürük bi ayva varmış onu aldık, çekirdeklerinden jel yaptık bakalım faydası olcakmı? içim çekiliyo emzirirken ama ne başka çaremiz yok, emmek zorunda yavrum, kıyamam ona teyzesiiiiiiiiiiiiii :KK69: fotoları pc ye atmadım yarın ekleyim.
bugün yüzü biraz sarı gibiydi hastaneye götürdük, dr çok hafif, kan aldırmıycam, 7. güne kadar bekleyin, sarılık en yüksek seviyesine 7. günde ulaşır ve annenin kan grubu 0 sa sarılık ihtimali daha yüksektir dedi, vücudunda yok, bol bol emzir şuan dedi. kundak yapma dedi, sevindik:KK9:

evetttt geldik bis artık evimizdeyiz. Aminnnn, Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...:nazar::nazar: evlatlarımızı bizlere bağşılasın inş.:nazar::nazar::nazar:
amin canımmmm Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın :nazar:

doğduğu gün topuk kanı aldılar hastanede, ben odada sesini duydum ağladım annem de kan aldırma odasında... yok böyle bi acı yaa. ama 4 günde bile farkettim emdikce canlanıyo bebiş, ilk 2 gün baygın gibi uyuyodu sürekli, zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyodum. şimdi acıktığı zaman bas bas bağırıyo, kendini paralıyo.
bakın işte benim EZGİ mmmmmm

:nazar::nazar::nazar:SENİ YARATANA KURBAN OLURUM BEN:nazar::nazar::nazar:

oyyy çok tatlı ya maşallah ne kadar güzel kız hiç yeni doğmuş gibi değil ha yüzü gözü bembeyaz yeni doğmuş bebeğin cildi kırmızı yada mor filan oluyo ya teni senin fıstık çabuk toparlanmış :nazar: aman nazar değmesin maşallah kızımıza :nazar:

oyyy çok tatlı ya maşallah ne kadar güzel kız hiç yeni doğmuş gibi değil ha yüzü gözü bembeyaz yeni doğmuş bebeğin cildi kırmızı yada mor filan oluyo ya teni senin fıstık çabuk toparlanmış :nazar: aman nazar değmesin maşallah kızımıza :nazar:
sağol teyzesi, emdiğini bilir hanımefendi:KK1: sütaşşşşş oldum:KK9::KK9:maşallah bebişlere:nazar: darısı sana olsunnnnnn

selam kızlar bide düğün yaptım geldim kaç km yola sırtım belim koptu vallahi yelizinkiler gelinlik kız olmuş bayıldımm maşallah allah nazardan saklasın ezginin bebeği de çok tatlı yelizinkilerin yanında minnacık geldi ne çabuk büyüyolar veletler:KK69::nazar:

babamız nazar değer diye fotomuzu kaldırmamızı rica etti,:63:
özür dilerim canlarım..
hepinize hayırlı geceler kızlar...

Son düzenleme:
kız yako:) daha doğurmadınmı::KK66:)):84:
yok anacım ya kamp kurdu benim kız karnıma doğmıycam diye inat etti zorla doğurcam bende onu :KK1: pazartesi doğuruyorum kız az kaldı :KK66:
sende aldın gününü hadi azkaldı ben nöbetçi kalıyorum buralarda galiba hepinizi gönderip en son ben gitcem doğuma :KK74:
seninde yakındır canımcım bişy kalmadı 1 haftaya kadar sende doğurursun inşallah normal olurda beklediğine değer canım ya olmazsada takma amann sağ salim doğsunda :KK34:

ben varım cnm doğumun yaklaştığı haftalarda sanırım o bahsettiğin ağrı herkeste oluyodur bi ara benimde oldu herhalde çatıları genişliyo insanın bebeğin kafasıda yerleşiyo ya bence ondandır

forumun kararsızı ilan edeceksiniz beni :)) canım sezeryana karar verdim ya , gün aldım bugün pazartesiye vallahi doğsunda nasıl doğacagı umrumda değil artık :KK1:zaten açılma sancı kasılma hiçbişy yok olsa olurdu şimdiye kadar diyorum ama iyikide olmadı yapamazdım ben düşündükçe korkularım artıyordu baktım olmuyor doktorla görüşüp işi kökten çözeyim dedim ...:) pazartesi kavuşuyorum bebişimeeeeeee :KK66:
hayırlısı olsun canım. yarın kavuşuyorsun ne güzel, bu gece geçmez artık sana..

yelisss çok tatlı bunlar, kocaman olmuşlar:nazar: elbiseleri harika.

bircecim günaydın, nasıl oldu oğluşun? çok tatlı maşallah fotosunu gördüm Allah nazardan saklasın. hastaneden çıkmışsınız çok sevindim...

X