2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok sevindim yaa :) benim oğlumun topuğundan kan alındığında bile koptum yarım saat ağladım kimbilir sen neler çektin :KK43:( neyse geride kaldı bol bol emzir canım bolll boll...

ufff sorma, topukları delik deşik yavrumun, kollarında serumun izleri. arkamı dönüyordum ona bir şey yaparlarken. daha sağlık ocağından topuk kanı aldıracağız pazartesi. Allah daha büyük sorunlar vermesin geride kaldı dediğin gibi.

Selam Kızlar,

Nasılsınız bugün kırk günü doldurduk oğlusumla akşama kadar gezdik ,,,saçımızı kestirdik boyattıkn bir ohhhh çektik :)))))

atlaya zıplaya geçmişe baktım normal bekleyenler sezaryene dönmüş hep. yakamoz niye değişti fikrin yine? :)))

forumun kararsızı ilan edeceksiniz beni :)) canım sezeryana karar verdim ya , gün aldım bugün pazartesiye vallahi doğsunda nasıl doğacagı umrumda değil artık :KK1:zaten açılma sancı kasılma hiçbişy yok olsa olurdu şimdiye kadar diyorum ama iyikide olmadı yapamazdım ben düşündükçe korkularım artıyordu baktım olmuyor doktorla görüşüp işi kökten çözeyim dedim ...:) pazartesi kavuşuyorum bebişimeeeeeee :KK66:

yakamozcum hayırlı olsun ne guzel kavusuyorsun bebegıne...
ben hala beklemedeyım bundan sonrakı hayatımı hamıle olarak gecırecekmıs gıbı hıssedıyorm:KK1::KK1:
yarın babalar gunu belkı babasına hedıye gıbı gelır yavrum
yaa bugun cok hareketlı bu cocuk kıpır kıpır bı rahat vermedıı:KK53:
artık mıllet ıyıce alay edıyo dogmadı mı dıye mezun olacak sakallı cıkacak vs...dustugumuz durumlara bak bee

ben hala beklemedeyım bundan sonrakı hayatımı hamıle olarak gecırecekmıs gıbı hıssedıyorm:KK1::KK1:
artık mıllet ıyıce alay edıyo dogmadı mı dıye mezun olacak sakallı cıkacak vs...dustugumuz durumlara bak bee

inş. canım:KK16: vallahi banada diyolar okula başlıycak hala doğmadı karnında büyüttün diye :)) bende aynı senin gibi hissediyorum bundan sonra hep böyle kalacakmışım gibi :KK1:

boşver canm ya,ona bakarsn söleyecek bişey hep buluyolar.demekki daha vakti gelmemiş annesiii:emir_bebek::emir_bebek:

$256925_234397406577076_100000204562114_1187238_2620042_o-1.jpg $258481_234403303243153_100000204562114_1187276_165751_o.jpg $257336_234394309910719_100000204562114_1187223_4049831_o.jpg

kızlarım büyüdü teyzeleri

yelkovann bir biz kaldık sanırım herkesler doğurduuu :KK55: yakamozda nakavttt :KK33:

ooooooooooooooooooooooooooo:KK64::KK64::KK64:
hoşgeldiniz bacımm nasılmış zormuymuş anne olmak :KK52: göğüs uçların nasıl ondan haber ver:KK37:
gel de görelim şu bal dudaklı kızının resimlerini... oy yirim onu...

biraz kesitirp gelicekmişş mişşşş mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biz derken uyuz oluyordun nasılmış ezgi hanımm :KK19:
hoşbulduk canımm. zormuş kızz ama değermiş valla, göğüsleri hiç sorma. koskoca sezeryan ameliyatı geçirdim, kollarım delik deşik, o kadar dikiş ağrısı çektim ama hiçbiri göğüs acısı kadar kötü değilmişşşşşşşş :KK43:((( bugün kanadı bi de. kaynanamın komşusunda çürük bi ayva varmış onu aldık, çekirdeklerinden jel yaptık bakalım faydası olcakmı? içim çekiliyo emzirirken ama ne başka çaremiz yok, emmek zorunda yavrum, kıyamam ona teyzesiiiiiiiiiiiiii :KK69: fotoları pc ye atmadım yarın ekleyim.
bugün yüzü biraz sarı gibiydi hastaneye götürdük, dr çok hafif, kan aldırmıycam, 7. güne kadar bekleyin, sarılık en yüksek seviyesine 7. günde ulaşır ve annenin kan grubu 0 sa sarılık ihtimali daha yüksektir dedi, vücudunda yok, bol bol emzir şuan dedi. kundak yapma dedi, sevindik:KK9:

ayy geldiniz demek ne güzel gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :))
evetttt geldik bis artık evimizdeyiz. Aminnnn, Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...:nazar::nazar: evlatlarımızı bizlere bağşılasın inş.:nazar::nazar::nazar:

hoşbulduk canımm. zormuş kızz ama değermiş valla, göğüsleri hiç sorma. koskoca sezeryan ameliyatı geçirdim, kollarım delik deşik, o kadar dikiş ağrısı çektim ama hiçbiri göğüs acısı kadar kötü değilmişşşşşşşş :KK43:((( bugün kanadı bi de. kaynanamın komşusunda çürük bi ayva varmış onu aldık, çekirdeklerinden jel yaptık bakalım faydası olcakmı? içim çekiliyo emzirirken ama ne başka çaremiz yok, emmek zorunda yavrum, kıyamam ona teyzesiiiiiiiiiiiiii :KK69: fotoları pc ye atmadım yarın ekleyim.
bugün yüzü biraz sarı gibiydi hastaneye götürdük, dr çok hafif, kan aldırmıycam, 7. güne kadar bekleyin, sarılık en yüksek seviyesine 7. günde ulaşır ve annenin kan grubu 0 sa sarılık ihtimali daha yüksektir dedi, vücudunda yok, bol bol emzir şuan dedi. kundak yapma dedi, sevindik:KK9:

evetttt geldik bis artık evimizdeyiz. Aminnnn, Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...:nazar::nazar: evlatlarımızı bizlere bağşılasın inş.:nazar::nazar::nazar:

ayy valla kız memelerim koptu valla :KK37: ama napım emmek zorunda anam bi de alamayınca basıyor çığlığı :KK53: neyse onlar emsinler , emsinler de büyüsünler inşallah :))
aman kan aldırma çok zor için eriyor ezgi bol bol emzir kan aldırmak zorunda kalmayın :KK43:( biz aldırdık, daha doğrusu gerizekalı hemşire alamadı bebeğim ağla ağla :KK43: o ağladı ben ağladım :KK43:(( neyse şimdi iyi, aman sende emzir napalım kanasa da emzircen benim de öyle oldu, 1aya kadar yer edermiş göğüsler... inşallah çabuk atlatırız bu zamanı...

ayy valla kız memelerim koptu valla :KK37: ama napım emmek zorunda anam bi de alamayınca basıyor çığlığı :KK53: neyse onlar emsinler , emsinler de büyüsünler inşallah :))
aman kan aldırma çok zor için eriyor ezgi bol bol emzir kan aldırmak zorunda kalmayın :KK43:( biz aldırdık, daha doğrusu gerizekalı hemşire alamadı bebeğim ağla ağla :KK43: o ağladı ben ağladım :KK43:(( neyse şimdi iyi, aman sende emzir napalım kanasa da emzircen benim de öyle oldu, 1aya kadar yer edermiş göğüsler... inşallah çabuk atlatırız bu zamanı...

doğduğu gün topuk kanı aldılar hastanede, ben odada sesini duydum ağladım annem de kan aldırma odasında... yok böyle bi acı yaa. ama 4 günde bile farkettim emdikce canlanıyo bebiş, ilk 2 gün baygın gibi uyuyodu sürekli, zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyodum. şimdi acıktığı zaman bas bas bağırıyo, kendini paralıyo.

Son düzenleme:
doğduğu gün topuk kanı aldılar hastanede, ben odada sesini duydum ağladım annem de kan aldırma odasında... yok böyle bi acı yaa. ama 4 günde bile farkettim emdikce canlanıyo bebiş, ilk 2 gün baygın gibi uyuyodu sürekli, zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyodum. şimdi acıktığı zaman bas bas bağırıyo, kendini paralıyo.
bakın işte benim EZGİ mmmmmm
Eki Görüntüle 212380
:nazar::nazar::nazar:SENİ YARATANA KURBAN OLURUM BEN:nazar::nazar::nazar:

anam maşşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minik minik anam kurban olurum ya :)) kız ne tatlııııııııııı:KK69:

kızlar neyse ben çıkyıorum burak uyuyorken bende uyuyayım yoksa gece zombi gibi oluyorum :KK37:

hadi iyi gecler size, ezgicim grşz yarın.. inşallah..

X