2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrrrrrrrrrrr Asuman ın suyu gelmiş sabah:KK53:hayırlısıyla kurtulsun inşallahhhhh..darısı bekleyen tüm annelerin başına..

ayy normal mi yapacak acaba hayırlısıyla gitsin gelsin inş:KK52:

inşş canm ..bnde bugün 39.haftama girdim inş doktorum bu hafta demişti ama yok sancım ağrım herşeyim var ama kızım yok beklemicem artık bkleyince gelmiyolar nazlı bu kızlar anacımm :KK9: beklemediğim bi anda apar topar gelsinn ne diyim daha yavv :KK35:

inşş canm ..bnde bugün 39.haftama girdim inş doktorum bu hafta demişti ama yok sancım ağrım herşeyim var ama kızım yok beklemicem artık bkleyince gelmiyolar nazlı bu kızlar anacımm :KK9: beklemediğim bi anda apar topar gelsinn ne diyim daha yavv :KK35:

düne kadar benim hiç yoktu dünden beri hafif hafif sancılarım var senin bayadır var sanırım çok sürmez bence gelir senin kızın ben üç günde bi gidicem bu hafta da gelmezse alıcak zaten kendi sancımla giderim inşallah çok bunaldım bugün gideyim bi saçlarımı kestireyim diyorum gelince de boyiycam aman 9 ay boyamadım bişey olmaz heralde :KK37:

canım aynı derdı bızde cektık ayrıca alkol degıl batıkon al bak kesınlıkle faydası var bızede alkol dedıler kendı dr umda sakın kullanmayın dedı batıkon kurutyo dedı yemın ederım kı aldık 2 gun sonra kuruttu attı gobegını :KK37:
yaa batikon mu alsam yaa çok fena oldu bebeğimin göbeği hiç sevmiyorum hiç :KK50:
offfffffff esımde yok kaldık bebıkle tek basına evde annemde gıttı nenem kalp amelıyatı olacak onun yanında durmak ıcın :KK43:( 10 gune kadar gelecek allah ızın verırse ama korkuyorum ben yaaa salak gıbı :KK37: lohusalıkta korkma oluyormus oda bana geldı cattı zaten ıyı bıse bulmaz benı sankı bebegımı bırı gelıpte bogacakmıs gbı gelıyor yanından ayrılamıyorum :KK5: esımde yok tek basına kafayı yıcem okumadıgım dua kalmadıı yatıncada al basıyor basımda kuran-ı kerım var ınsallah ıyı gelır :KK43:
ya ben bile annem gidicek diye kara kara düşünür oldum şimdiden :KK43: uyumaya gitse bile kendimi yalnız çaresiz hissediyorum :KK50: napcam annem gittiğinde bilmiyorum, tek başımıza odada kaldığımzda hemen basetim bağlanıyor uykuya daldığımda hiç hareket edemiyorum kitleniyorm, insan tam uyuycak gibi olur o ara saçma sapan şeyler görür ya ben korkunç şeyler görüp kulaklarımdan inanılmaz sesler duyuyorum gözümü açmaya çalışıyorum açamıyorum :KK37: o an bebeğim uyansa kaldım öyle okuya okuya kendime geliyorum ayetel kürsi...
Eki Görüntüle 212023 Eki Görüntüle 212024

kızlar 13 haziranda bebekleklerim dünyaya geldi
oyy maşallah sübhanallah yaa gözünaydın canım çok sevindim..

sıkıldım artık veee sezaryene karar verdim..:KK59::KK59:

valla canım sezaryen taraftarı değilim aslında ama ben sezaryen oldum inan 4. günde kalktım işlerimi yaptım, ilk 2-3 gün zor geçiyor ne öksürebiliyorsun ne gülebiliyorsun ne hapşırabiliyorsun ama şuan hiç öyle bi derdim kalmadı 10 gün oldu ameliyat olalı... bilmiyorum sen bilirsin gene de...

konuştun mu doktorunla salıya kadar gelmezse bende söyliycem suni sancı istemiyorum gün versin sezeryana ..

yok doktorla pazartesi konuşcam. zaten kızımın o zamana geleceğinden ümidim kalmadı. gün geçtikçe onun için daha tehlikeli olmaya başladı çünkü. ben doktora gittiğimde hemen sezaryene al demicem bakiim o ne dicek önce o fikrini söylesin. günü geçtikten sora bebekler kakalarını yiyebiliyolarmış ya bu korkutuyo beni..dr de sezaryen derse pazartesi olursa pazartesi al dicem..

valla canım sezaryen taraftarı değilim aslında ama ben sezaryen oldum inan 4. günde kalktım işlerimi yaptım, ilk 2-3 gün zor geçiyor ne öksürebiliyorsun ne gülebiliyorsun ne hapşırabiliyorsun ama şuan hiç öyle bi derdim kalmadı 10 gün oldu ameliyat olalı... bilmiyorum sen bilirsin gene de...

ne güzel moral verdin inan. gerçi hala kafamın köşesinde normal doğum var ama 3 gün geçti miyadını tehlike artıyo diye endişeliyim. ya şuna bak herşey uygun normal doğum için ama ne sancı var ne açılma:KK43:

pazartesi belli olacak işte dua edin nolur..

yok doktorla pazartesi konuşcam. zaten kızımın o zamana geleceğinden ümidim kalmadı. gün geçtikçe onun için daha tehlikeli olmaya başladı çünkü. ben doktora gittiğimde hemen sezaryene al demicem bakiim o ne dicek önce o fikrini söylesin. günü geçtikten sora bebekler kakalarını yiyebiliyolarmış ya bu korkutuyo beni..dr de sezaryen derse pazartesi olursa pazartesi al dicem..

ne güzel moral verdin inan. gerçi hala kafamın köşesinde normal doğum var ama 3 gün geçti miyadını tehlike artıyo diye endişeliyim. ya şuna bak herşey uygun normal doğum için ama ne sancı var ne açılma:KK43:

bana doktor miyadını geçenlerde kaka yapma kordon dolanması gibi riskler oluyo ama suyu iyi olanlarda böyle riskler olmaz dedi senin de suyun şu anda iyi bekleyebilirsin bir hafta daha üç günde bi gelmek şartıyla suyuna sancına bebeğin durumuna bakıcaz dedi olmazsa suni sancı dedi sesimi çıkarmadım ama istemiyorum artık bi işe de yaramıyo zatenh:44:

bnde 1 cm açılma vardı sancım da geldi çatı muayenesnden sonra ama bebeğin kalp atışları gitti sancı çekerken meğer kordon dolanmış, acil alındm sezaryena... hayrlısı neyse o olsn senin içinde canım...

biz haziran anneleri olarak sezaryen doğum yapan hatunlar adı altında rekor kırıcaz sanırım :KK1:

ne kadar yaygınlaştı hakikaten ya kimse normal yapmıyo kız o kadar bekledi suyu gelene kadar yine sezeryan olmuş benim doktor normal yanlısı ama bilmiyorum ya yapamıycam sanırım:KK37:

bana doktor miyadını geçenlerde kaka yapma kordon dolanması gibi riskler oluyo ama suyu iyi olanlarda böyle riskler olmaz dedi senin de suyun şu anda iyi bekleyebilirsin bir hafta daha üç günde bi gelmek şartıyla suyuna sancına bebeğin durumuna bakıcaz dedi olmazsa suni sancı dedi sesimi çıkarmadım ama istemiyorum artık bi işe de yaramıyo zatenh:44:

suyum iyiymiş evet. ama şuan günlerimiz de senle hemen hemen aynı ve aynı şeyleri düşünüyoruz:KK49::KK49:

bnde 1 cm açılma vardı sancım da geldi çatı muayenesnden sonra ama bebeğin kalp atışları gitti sancı çekerken meğer kordon dolanmış, acil alındm sezaryena... hayrlısı neyse o olsn senin içinde canım...

benimde dün 1 cm açılma vardı ve aynen dediğin gibi çatıdan sonra biraz sancım oldu ama sonra geçti.. ben artık bütün dualarımı edicem. yapacak başka bişey kalmadı.

asumana da çok sevindim..inşallah sağlıkları iyidir..
benim korktuğum onun başına gelmiş bende sancıyı yiyip sonra sezaryene dönmekten korkuyorum.

salı günü doğum tarihimizi alıcaz inşallah, spinal sezaryenle doğum yapacağım. önümüzdeki hafta çrş-perş-cuma bekliyoruz bakalım. Bebeğim 2 hafta geriden takip ediyordu, 3 hafta olmuş... 2500gr'cık bir kızım var. Bir de kordonu dolanmış boynuna, onun için sürekli takipteyim, hareketlerini sayıyorum. Doktorumuz korkma ama takip et hep dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hem çok heyecanlıyım sevinçliyim, biraz endişeliyim, ama geçecek inşallah hepsi diyorum. Sizler de dua edin.

Ya bu kordon meselesi hakkında bi bilgisi olan var mı ki? Allah korur inşallah. Usg dobler taramasında herşey normal çıktı çok şükür, ama sanırım bu gelişme geriliği oldu ya biraz, ufak bi bebeğim var, sanırım son bir hafta daha gerilemesi bu dolanmadan oladabilir galiba, öyle işte... Ama yine de içim rahat, Allah elbette bilir...

Lokman Suresi / ayet 14 : İnsana anne ve babasına iyi davranmasını tavsiye ettik. Annesi onu sıkıntıdan sıkıntıya düşerek karnında taşıdı. Sütten kesilmesi de iki yılı buldu. Şükret bana ve anne ve babana. Bana’dır dönüş!

salı günü doğum tarihimizi alıcaz inşallah, spinal sezaryenle doğum yapacağım. önümüzdeki hafta çrş-perş-cuma bekliyoruz bakalım. Bebeğim 2 hafta geriden takip ediyordu, 3 hafta olmuş... 2500gr'cık bir kızım var. Bir de kordonu dolanmış boynuna, onun için sürekli takipteyim, hareketlerini sayıyorum. Doktorumuz korkma ama takip et hep dedi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hem çok heyecanlıyım sevinçliyim, biraz endişeliyim, ama geçecek inşallah hepsi diyorum. Sizler de dua edin.

Ya bu kordon meselesi hakkında bi bilgisi olan var mı ki? Allah korur inşallah. Usg dobler taramasında herşey normal çıktı çok şükür, ama sanırım bu gelişme geriliği oldu ya biraz, ufak bi bebeğim var, sanırım son bir hafta daha gerilemesi bu dolanmadan oladabilir galiba, öyle işte... Ama yine de içim rahat, Allah elbette bilir...

Lokman Suresi / ayet 14 : İnsana anne ve babasına iyi davranmasını tavsiye ettik. Annesi onu sıkıntıdan sıkıntıya düşerek karnında taşıdı. Sütten kesilmesi de iki yılı buldu. Şükret bana ve anne ve babana. Bana’dır dönüş!

canım dopplere girdiysen bi sorun yoktur zaten. kordondan kaynaklı olsa söylerlerdi. benim de oğluşum 37ye girerken 2500 dü, pek tombik olmayacak ama sorun değil dedi doktor. kan akımı herşeyi güzel. bzim 20.haftadaki detaylıda kordonunda 3 damar yerine 2 damar olduğu ortaya çıkmıştı, o da düşük kiloya sebep olabilir demişti iki doktor da, sonra da geçen hafta dopplere girdik, herşeysi gayet iyi çıktı çokşükür Allahıma. sen de dert etme, doğduktan sonra hızla büyüyorlar zaten. kilolu da olmayıversinler:)
bende de o duygu karmaşası var hem heyecanlıyım hem endişeliyim bazen bebeğim doğacak ama ben neden sabırsızlanmıyorum diye kendime şaşıyorum bazen içim içime sığmıyor:)) herkeste oluyormuş bu durumlar:) ben normal doğum istiyorum o yüzden hiç bi beklentim yok ne zaman gelirse oğluşum:) gelecek cumartesi gidecektik doktora, dün doktorum aradı nasılsın diye, çok mutlu oldum ya düşünüp araması çok güven verdi bana:) sonra da cumartesi geç oluyo sen çarşamba gel dedi:) bakalım çarşamba günü sancımız vs çıkacakmı...

sıkıldım artık veee sezaryene karar verdim..:KK59::KK59:

konuştun mu doktorunla salıya kadar gelmezse bende söyliycem suni sancı istemiyorum gün versin sezeryana ..
bu gidişle hepimiz sezeryan olacaz galiba ...

benim suyumda azdı o yüzden korkuyorum zamanını geçiremem ben bebeğe bişy olacak diye korkarım , bu arada kontole gitmedim doktoru arayıp pazartesi için gün aldım sezeryan için hem seviniyorum bebeğime kavuşacagım için hem tereddütlerim var kkdan bi arkadaş siirtteki başka bi doktorda komşusunun sezeryan oldugunu ve çok iz kaldıgını estetik dikişte yapmadıklarını söyledi korktum ...Hemşireye sordugumda evet estetik dikiş yapıyor demişti şimdi arayıp tekrar sordum doğru dürüst bilmiyor bile nasıl yaptıgını iç tarafları dıştan en dış deriyi içten dikiyor dedi yani estetik dikiş değilmi dedim evet dedi pazartesi tekrar doktorla konuşacam değilse vazgeçerim son anda :KK43: batmandaki doktora gidecektim ama bir defa kontrole gidip doğuma girmek içime sinmedi daha doğrusu güvenemedim arada kaldım bu doktordan gün aldım iyimi yaptım kötümü bende bilmiyorum inşallah bi aksilik yaşamam ...

Son düzenleme:
X