- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur bi bakim profiline nasil eklemissin.
canım öncelikle hayırlı olsun inş bebğin :) inş hep böyle devam eder o zaman hamileliğimiz:)
aslında o aklıma gelmedi, evet kese görünür şuanda.eşim aslında bugün gidelim diyodu ama ben erteledim.belki karar değiştirirm yine :)
canım sseninde bebeğini allah beğışlasın inş,güzel duygular ya ama galiba ben hala şoktayım.hiç bişey hissedemiyoırum heyecan falanda yok.oysaki şaşardım böylelerine, benim içim içime sığmaz sanardım aksi oldu :))
ama heralde bebeğimi görnce artık anlarım inş :) peki seninki kaç haftalık canım? Sanırm sende ankaradansın? Bende ankarada yaşıyorum.
baktınmı canım ne yapmam gerek .
ebrurmzn canim profilinde bisi görünmüyor. Cizelge yazan yere ekledin dimi sen?
katılıyorum cnm sana gerçektende çin takvimi tutmuyo valla sağlıklı olsun hıc farketmez kacıncı haftandasın
Canım farklı topiklere yazarak 100 mesaj sınırını aşabilrsin ama o da çok sinir oluyo yalink vermek için msj sayımın 100 olamsı gerekiyomuş
ayy iki dakka gittim cok ilerlemiş :))) doktora daha gitmeyen kalp atışını bekleyen arkadaslar folik asit alıyosunuz dimi ihmal etmeyin cok önemli
kızlar çok fazlada ultrasona gırmemeye bakın ultrason ıyı bısey deıl yurt dışında dogru dürüst ultrasona bıle sokmuyolarmıs hamılelerı bebek açısından sakıncalıymıs aslında.
cnım ben o bahsettiklerinden biriyim :) Eşimle konuştum bende onu, bugün alacak folik asidi.Ama bi bayan arkadaşı herkese verilmiyor zararlı olabilir demiş ama hiç öyle bişey duymamıştım.Eczacıya danışarak alacak bugün.
Gerçi ben öğrendiğim bebek 5+5 di.Çok geciktim folşk asit için sanırım .
onu bende duymuştıum ama hamilelerin çok sık girmesine şaşırıyordum.Tekrardan hatırlattın canım sağol:) Ama kalp atışlarını duymak istiyorum girmezse dayanamam gheralde ilkinde :)kızlar çok fazlada ultrasona gırmemeye bakın ultrason ıyı bısey deıl yurt dışında dogru dürüst ultrasona bıle sokmuyolarmıs hamılelerı bebek açısından sakıncalıymıs aslında.
bende 2010 haziran annesiyim.geçen sene 13 ekimde kızımın benimle olacağını öğrenmiştim. bitmez sandığım hamilelik bitti. kızım 4,5 aylık oldu. darısı sizin başınıza inşallah
sağlıklı, mutlu, anasına babasına vatanına layık bebekleriniz olur umarım.
canim baktimda bisi göremedim cizelge yazan bölüme eklemedin mi sen o gönderdigimi?
AH BEBİŞKOM BİZİM FREKENASLAR BAYA Bİ KARISTI SEN NEREYE GÖNDERDIN ONU :dance:
bilmiyorum doktor bana folik asit verirken tahlil test falan yapmadı zaten kalp atışı olmadan test yapmıyorlar die biliyorum hem gec kaldım die düsünme ben cok doktor degıstırdım her hafta gittim yanı en son 7 haftalıkken doktor yine sordu kullanıyosun dımı die kullanmıyorum desem verıcekdı galıba