2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

candas elaleme bakma sen. gözlerinde ultrason var heralde hemen teşhis koymuşlar :) bence doğru düzgün bi doktora git, bayana da yazık, çocuğu olmadığı için kıskanmış olabilir yazık. Allah olmayana da versin ve aratmasın...
 

kızlar cevaplarınızı bekliyorum..
 
canım kahverengiyse önemli bişey yoktur hiç merak etme ,gene içini rahatlatmak için doktorunla bi görüş bence gerekiyosa kontrol eder ,progestan kullanıyosun dimi??
 

Canım ben son adet tarihime göre bugün 9+5 im.
Ama geç döllenme olmuş dedi doktorum.
en son adetim 26 ağustostu.4 eylül olarak düzeltti.Ona göre bugün 8+3 oldum, gelişim normal devam ediyorsa.
6+2 idi kalp atışını duyduğumda.7+6 olması gerekiyordu adet tarihine göre.Doktor tam bi hafta sonra bi daha gel dedi, gelişim var mı diye bakalım dedi.1 hafta sonra aynı gün gittiğimde 7+3 göründü.Yani normal gelişiyordu.Düzeltilmiş sat diye, adet tarihimi değiştirdi.Hiç canını sıkma o söyleyen arkadaşa da kulağını tıka..Zaten var yada yok sen değiştiremezsin.Ama böyle stres yaparsan senin için iyi olmaz.O yüzden hiç moralini bozma.Allah büyüktür.Bi dahaki gittiğinde sende yakamoz gibi duyarsın bebişini inşallah canım.
 

sen sanırım 7 haftalısın şuan.Çizelgen öyle diyor.Muhtemelen bugün gitsen ble duyarsın.

Sivilceler bende de vara ama sırtımda.Eşim dedi geçen.Gerçi ben belirti vermeyim daha kalp atışı duymayanlara.Ben duyamadım sizde tedirgin olmayın dimi.Kendimi tuhaf yaratık gibi hissediyrum ya.
Güya ben hamileyken çok rahat olcaktım o dr.lar ne dese umursamayacaktım GÜYA ! en paniklerden biride benim oyski.Ama inş sadece paniktir...
 

bir çok hamilenin lekelenmesi oluyo kendini fazla yorma
aklına kötü şeyler getirme
 
şimdi aradım ulaştım doktoruma. progestana devam et dedi. gel demedi. umarım bi daha da olmaz. tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü her lekeyi gördüğümde canım sıkılıyor.
evdeyim işe gitmiyorum bu hafta, dinleniyorum evde. temizlik flan da yapmıyorum artık sürekli yardımcı bayan vardı onu alıyorum eve 15 günde bir. ben elimden geleni yapıyorum..Allah bebeğimi korusun...
 
Bende onu merrak ettim zaten ultraondan daha iyi gözleri var demkki.Onun içinde amin ama böylede denmez.Ya zaten gittiğim dr. eşimin bulunduğu yerdeydi.Çorlu da gittim.Hiçte memnun kalmadım.Ankaradayım ben.Bu şehrin en iyi yanı dr.ları cidden çok çok iyi .Gitsem kesin sonucu öğrenirim ama dayanamayıp gitcem gliba.
Canım hamileiğin her safasında nrmal olmak üzere, 8. haftada olma ihtimali daha yüksekmiş.8. haftadaysan korkma, yada endişeleniyosan dr.u ara istersen.
kızlar kafasında veya vücudunda sivilcesi fazlasıyla artan varmııı??? kızımmı olcak acabakiii??
benim sırtımda varmış.İlkkez çıkmışmış.

İnş bende de bu olur.Stres yapmamam gerek ama eimdende gelmiyor işte

Peki bu geç dölllenme en fazla kaç gün kadar olabiliyor biliyomusunuz ?
Burda enfazla 16 günde duydum.
 
İnş bende de bu olur.Stres yapmamam gerek ama eimdende gelmiyor işte

Peki bu geç dölllenme en fazla kaç gün kadar olabiliyor biliyomusunuz ?
Burda enfazla 16 günde duydum.

Ben bazen 2 ay geçip adet oluyorum.O yumurtlamaya denk gelse mesela, 16 günden fazla olmuş olur arası...
 
korkma canım benim oldu doktor progestan verdi 2 gündür bişey yok bence en kısa sürede doktoruna ulaş ama

canım cumartesi akşamdan beri kullanıyorum progestanı. yani 2,5 gündür kullanıyorum, çok çok az oluyordu. dün akşam biraz daha oldu sabah da öyle wcde çok olunca canım sıkıldı. senin kaç gün devam etti lekelenme?
 
candas ankarada lina diye bi hastane var tavsiye ederim doktorları çok iyi ve çok tatlılar. hastane çok iyi. doktorum bana ben sormadan herşeyi anlattı beslenmeden tut varis önleyici çoraba kadar. dün bi doktora daha gittim eve yakın diye, ama vazgeçtim kendi doktoruma devam etmeye karar verdim.
 
günaydın kızlarrr
Günaydın canım hoşgeldin, nasılsın?
Ben bazen 2 ay geçip adet oluyorum.O yumurtlamaya denk gelse mesela, 16 günden fazla olmuş olur arası...

ben 28 de bir olurum.Yazın 2 kez epeyce bi sarktı ama onun etkisi olmaz heralde.
Bu geç döllenme o zaman sadece adeti düzensiz olanlarda yada arası çok olanlarda oluyor o zaman, öyle mi acaba ?
 

benim cuma akşamı pembemsi bi leke geldi önemsemedim geçer diye düşündüm cumartesi günü kahve renginde bi leke geldi doktoruma ılaşamadım evde de yalnız olunca bir yere gidemedim ama geçer diye düşündüm kalbimi ferah tutmaya çalıştım.pazar günü ise kan şeklinde gelince 15 dakika içinde doktorun odasındaydık..hemen iğne yaptı ve progestaan verdi..o günden beri bişey yok..kaç haftalıksın canım..ben bugün 6 haftalık oldum bebeğin kalp atışlarını duymadım daha o yüzden biraz tedirginim açıkcası
 

hoşbulduk canım
 
8 haftada kahverengi lekelenme doğal diye okumuştum plesanta oluşuyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam o da lekelenmeye sebep oluyor
 

Canım tam bilmiyorum, ama şöyle söyleyeyim kullandığım bi bitki çayı kürü vardı.Ben onun sayesinde 3 aydır düzenli adet oluyordum..En fazla 5 gün gecikiyordu..Ama bak normal adet olduğum halde, 1+4 yani 10 gün geç döllenme olmuş.Bence çok üzerine düşüp stres yapma.Ben hiç düşünmüyorum bile.Kalp atışını duydum ya, geç olmuş erken olmuş hiç önemli değil.Rabbim sana da duyursun inşallahh en kısa zamanda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…