2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya durumumuz aynı koca yok bebiş yok inş. ikisinede kavuşuruz en kısa zamanda bebiş gelsinde koca nasıl olsa benim gelir elbet ya
valla kız :)) sorma :) bencede bebişler gelsinde koçişler elbet gelir dimi :)) Ama şnanıyorum sen bmeleğini göreceksin cumartesi :) Üzülme tamam mı ?
:)))

Canım bencede gökyüzü kötü bi anlmada dememiş, şöyle düşün.Bulantın olsa içinde olduğundan emin olacaksın.Olmadığı için bebek varla yok arası ama aslında var.Sende de bulantı olsa sende böyle düşünebilridin.Öyle hemen herşeye canını sıkma be tatlım.Daha neler yaşayacağız kimbilir ? Bebeğin iyidir sen üzülme olur mu ?
 
ama sen o şekil demedin bulantın varsa bebek sağlıklıdır demek istemişsin bende doğal olarak bulantım olmadığı için biranda panik oldum.

canım valla hep kulakdan dolma seyler ... forumda okudum bi arkadas yazmısdı bulantının sebebi vücüt bebegi kabul etmıyormus bulantı oluyomus yanı vücut savas verıyomus bebeği atmamak için fakat bulantın yoksa vücudun zaten bebegi kabul etmısdir yanı korkulcak bişe yok yazıyodu..
ama arasdırmalarıma görede bulantının kesın sebebi hala belli deilmiş her kafadan ses cıkıyomus..
bide yakamozun durumu farklı yanı ben ona bebegın var demek istedım o bebegını görmemısdı o yuzden hanı bebek oolmasa bulantı olmaz demek istedım tabı benım düsüncem
 

ben bır gelıom bır gıdıom mıdem bulanıyor ölcem yaaaaaaa
 

canım öyle diyosunda insan ister istemez etkileniyor bu işler bulantıya falan bakmıyor bence bizim bir akrabanında çok bulantısı vardı şimdi siz konuyu açınca aklıma geldi ama bebeği sakatmış Allah korusun beyni gelişmemiş burdan uzak olsun bebeği aldılar Rabbim kimseye yaşatmasın.Allahın dediği olur benim komşumda 6 aylık hamile hiç bulantısı yok eltiminde bulantısı yok.
 
yakamozcum sınavı soruyo herkes sölesene nası gecdiiii
canım yazdım da görmediniz sanırım bircede sormuştu iyi geçtiğini düşünüyorum ama henüz cevapları kontrol edemedim birazdan bakacam akşama daha net bilgi veririm ama kötü geçmedi çok şükür

bu cumartesi 7 bitmiş olcak canım göremmezsem diye korkuyorum işte eşimle gidiyorum canım hafta sonları geliyo beraber gidiyoruz canımmm sıkma canını kendimden biliyorum insan endişe ediyor gerçekten ama bi bakmışsın ultrasonda minicik kalbi atıyor belkide ikimizde boşuna endişe ediyoruz benimde görecegime dair bir belirtim yok canım içini ferah tut inşallah güzel haberler verecez herkese iyi şeyler düşünelimki iyi olsun
 

tamam ya boşver hormonlarım bana oyun oynuyor yine bazen çok alıngan oluyorum birde babam çok hasta üzülüyorum sigara içemiyorum çok geriliyorum falan işte.sigara kullanan varmıydı gebelikten önce ben akşamları 1 2 tane içiyorum ama çok vicdan azabı duyuyorum.
 

kim ne derse desin boş işde allahın dedigi olur sakat diyolar normal doguyo normal diyolar sakat doguyo.. kalbi atmıyo diye alıyolar bebegi bi bakıyolar atıyomus ..

allahın dedigi olur elimizden geleni yapıp dua edicez baska yapcak bişe yok
 

sende sıkma canını tatlım inşallah sende güzel haberler vereceksin bebeğide kalp atışınıda gördüm boşuna üzülmüşüm diyceksin inşallah bende diycem :) güzel dileklerin için teşekkür ederim canımmm göremezsemde diğer haftaya kadar zamanım var diye kendimi rahatlatıyorum amagörürsem süper olur benden mutlusu olamaz o gün topiğe yemek bile verebilirim hani
 

canım üzme kendini bende cuma günü doktora gidicem kalp atışları için tabi ister istemez endişeleniyorum Allaha emanet inşallah görürsün bebişini bende kalp atışını duyarım hayırlısıyla.
 

ne oldu bacım nıe kızdın kız bana
 
Ay canım inş ya :) bencede güzel düşünelim güzel olsun.İnş görürsün meleğinide bayramımız güzel geçer dimi :)
Canım bencede içmemek için diren,, yazık bebeğine..

ooo yaşadık desene :) yemek verince yani :) Şaka bi yanada valla o gün uçaçağız sevnçten resmen :) Üç kağıtçı melekler ya bizimkiler :) Kesin süpriz yapcckalar bize, eşşekler şakalaşıyolar diyelim bari :)
 

önemli değil canım. bak bakalım netlerine merak ettim. çok zor değilmiş herhalde sorular? sabahki oturumda kaç netin vardı? inşallah atanırsın da kavuşursun eşine...

ben de iyiyim yatıyorum sürekli.
 
bulamazsın simdi bosver ama bi daha dikkate al benııı küserim barısmam hee hamileyim depresyondayım zaten

tamam bacım sıkılma sen bakarım k.bakma valla ıyı degılm hıc ayrıca mıde bulantısı olunca bebek kendını dısarımı atyomus anlamadım :26:
 
ben sigara içmiyordum ama artık içeni de yanıma yaklaştırmıyorum..

bebeğinin kalp atışını duyan arkadaşlar merak ettiğim bir konu var; kalp atışını siz de duyabiliyormusunuz yoksa sadece doktor mu görüyor ? bir de steteskopla biz de duyabilirmişiz bunun doğruluk payı nedir ??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…