2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


Canim destekleyici olarak hangi igneyi veriyorlar sana hatirliyormusun?
 
dualarım seninle

daha önceki kayıpların araştırıldı mı neden olduğu
evet 3. den sonra arastirildi kan pihtilasmasi denildi ,4 .hamile kaldim aspirin kullandim kan sulandirici oda olmadi, sonra üni hastanesine gittim pko olgudum ortaya cikti simdi bu hamileligim catlatma ignesiyle oldu cok umutluydum normalde ben 9. haftaya hic gelemiyordum hep 5,6 haftada kayip ediyordum bebeklerimi ins benim düsündügüm gibi degildir ins yaniliyorumdur
 


canım zor olacak ama kötü şeyler düşümemeye çalış,ya bence gerekirse yatırsınlar ,nolcakki ,yada enazından ultrasonda bebeğinin kalp atışını duyarsın ,bu arada neden hey yer kapalıı??özel bi hastaneye git.
 

benim kaybım 9.haftada olmuştu önceki gün yine lekelenmem olunca dr a gittim bana 9. haftadan sonra risk yok dedi sende daha öncekileri he 5-6. haftada kaybetmişsin yani eşiği geçmişsin korkma
 
canim yatamam cünkü evde oglum var onu bi yere birakamam ,cok gittim ben böyle simdi gereksiz yere bir sürü alttan bakip duruyorlar bu tedaviyle oldugu icin ben kendi doktoruma görünsem daha iyi anlar bunlar simdi hemen kürtaja alirlar allah korusun öyle bi durum varsa bekletmezler bekliycem mecburen ... canim normal hastane acik ben doktorumun muaynanesine gidiyorum ora kapali burda hallowen ,hani su korkuc kiyafetler giyip dolasiyorlarya iste o yüzden bayram yapiyor herkes
 
benim kaybım 9.haftada olmuştu önceki gün yine lekelenmem olunca dr a gittim bana 9. haftadan sonra risk yok dedi sende daha öncekileri he 5-6. haftada kaybetmişsin yani eşiği geçmişsin korkma
insallah öyledir canim sürekli kendimi dinlemekten yoruldum inan ... rabbim sanada bir daha yasatmasin canim ins
 

Allahım yardımcı olsun ,bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim:))
 
selam kızlar nasılsınız? benim bugün öğleden sonra lekelenmem kalmadı çokşükür. umarım bi daha da gelmez. progestana devam. günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt. 2 folik asit. henüz bulantı yok da bari şimdi depolayalım :)
yarın işe sabah gidip rapor almayı düşünüyorum 5 günlük. haftayı evde dinlenerek geçirmeyi planlıyorum.
 

Kac kez oldu lekelenmen arkadasim?
Benim sadece dun cok az oldu bir kez . Birdaha hic olmadi. Ama kasiklarimdada batma oldu sende de oldu mu?
Bende mi rapor alsam acaba?
 
Kac kez oldu lekelenmen arkadasim?
Benim sadece dun cok az oldu bir kez . Birdaha hic olmadi. Ama kasiklarimdada batma oldu sende de oldu mu?
Bende mi rapor alsam acaba?

benim dün 2 kez oldu çok açık kahverengi. progestana başladım sabah da oldu ama öğleden sonra bişey olmadı. karnımda hafif ağrılar oluyor arada. cuma günü gidicem kontrole. dinlenmek ayakta kalmamak için rapor alıcam canım. almanda sorun olmayacaksa al bence.ne kadar dinlensek kar.
 

canım hadi gözün aydın bebişinle sana sağlıklı günler dilerim. dinlen tabi şu sıralar ençok ihtiyacımız olan şey dinlenmek.canım folik asit hangisini kullanıyorsun ismi ne?bende kullanıyorum ismi "folibol"
 
 

Yok rapor almamda sorun olmazda ben rahat edemiyorum iste . Ama yarin doktora soracagim dinlenmem gerekiyorsa mutlaka alirim.
Biz okadar zor sahip oldukki bu bebege anlatamam.

Benim birdaha lekelenmem olmadi . bugun de cep telefonuma mesaj geldi turkcell in hamilelik mesajlarina uyeyim. bu hafta hafif kanamalarimin olacagini endiselenmemem gerektigini falan yaziyordu okuyunca biraz rahatladim.

Bende gunde 3 progesteron aliyorum. Birde dusuk onleyici igneler varmis onuda soracagim yarin doktora . Sana oyle birsey dedimi doktorun?
 
simalcim evet ankaradayım yakınız demekki:)
kullandığım folik asit folic plus. şu üstünde bebek resmi olan. günde normalde 3 tane veriyorlar benim doktorum hapın teki kadar folik asiti cevizden ıspanaktan koyu yeşil yapraklı sebzelerden ve yumurta sarısından almamı söyledi. size de tavsiyem bu yiyecekleri de bol bol tüketin arkadaşlar..
krisahzel, bana iğneden bahsetmedi doktorum. kanama olursa artarsa beni ara dedi o kadar. çokşükür bi artış olmadı umarım bi daha da hiç gelmez. lekelenme olabiliyormuş çok normalmiş korkmayın bunlardan. benim kardeşim de doktor. o da öyle söyledi. hazırlıklı ol 9 ay boyunca arada sırad böyle şeyler olabilir dedi. korkmayın tadını çıkarın bu günlerin. yarın öbürgün bulantılar başlar :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…