- 26 Şubat 2009
- 936
- 0
selam hoşgldin...iyiyiz sen nasılsın??
slm canım iyiyim bende ara ara bulantılar ve yorgunluk oluyo ama genel olarak iyiyim şükür kalp atışlarınıda duyarsam hayırlısıyla dahada ii ve mutlu olucam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hoşgldin...iyiyiz sen nasılsın??
yaaa nerdesınız bakımmmm
canım buradayız nasılsın?
ii işte ne olsun canım kramplar dışında ama maşallahım var bu GÜN 1 DEFA OLDU
ii işte ne olsun canım kramplar dışında ama maşallahım var bu GÜN 1 DEFA OLDU
canım anladığım kadarıyla seninde bi bebeğin var bu ikinci değilmi benimde öyle bi oğlum var 1,5 yaşında.
kızlar selamlar ben de yaklaşık 6.haftamdayım..cok cabuk farkedip hemen doktora gidenlerdenim.. doktor keseyi gördü, salı günü kalp atışlarını duymak için tekrar gidicem umarım bi sorun cıkmaz.ilk zamandan itibaren hiçbişeyim yoktu ama dün resmen kahvaltı yapmak istemedim..Süt ve peynire karşı acayip hassasım ki normalde cok severim..mide bulantım yok ama halsizlik var..napıcam ne yiycem bilmiyorum..iştahım sıfır.....bir de hala yoga yapıyorum, daha önceden de yaptıgım için bırakmak istemedim..spor konusunda bilgisi olan varmı ? bi zarar verirmi acaba? cok dikkatli yapıyorum ama yine de sormak istedim..sevgiler..hepinize saglıklı hamilelik dönemi diliyorum
selam kızlar
benim dünden beri kave akıntım vardı az önce haif kan geldi ben doktora gidiyorum şimdi dualarınızı bekliyorum umarım bir sorun yoktur
kızlar selamlar ben de yaklaşık 6.haftamdayım..cok cabuk farkedip hemen doktora gidenlerdenim.. doktor keseyi gördü, salı günü kalp atışlarını duymak için tekrar gidicem umarım bi sorun cıkmaz.ilk zamandan itibaren hiçbişeyim yoktu ama dün resmen kahvaltı yapmak istemedim..Süt ve peynire karşı acayip hassasım ki normalde cok severim..mide bulantım yok ama halsizlik var..napıcam ne yiycem bilmiyorum..iştahım sıfır.....bir de hala yoga yapıyorum, daha önceden de yaptıgım için bırakmak istemedim..spor konusunda bilgisi olan varmı ? bi zarar verirmi acaba? cok dikkatli yapıyorum ama yine de sormak istedim..sevgiler..hepinize saglıklı hamilelik dönemi diliyorum
aaaaa böyle bir sayfa oldugunu bilmiyordum...çok çokkk sevindim...ben de 2011 haziran annesi olucam..su anda 6 haftalıgım...deneyimlerimizi paylaşırız...
3 gündür bulantılarım başladı...iştah sorunum yok ama yedikten sonra çok sıkıntı çekiyorum ufff...ve çok kilolu hamile kaldım..((
aaaaa böyle bir sayfa oldugunu bilmiyordum...çok çokkk sevindim...ben de 2011 haziran annesi olucam..su anda 6 haftalıgım...deneyimlerimizi paylaşırız...
3 gündür bulantılarım başladı...iştah sorunum yok ama yedikten sonra çok sıkıntı çekiyorum ufff...ve çok kilolu hamile kaldım..((
rekorumu vermem kaç kilosun bakım ben 83 liloyum
hoşgeldin canım aramızaa:)) iinşallah bu dönemde sorunlarımızı sıkıntılarımızı burda paylaşarak güzelce atltırıız:13:
kaç kilosun bu arada ?
aynennn canım ...ben de 83 üm ama benim boyumda kısa((sen kaç haftalıksın su anda?
BEN 5+4 ÜM CNM BOYUM DA İŞDE 1,68 FALANDIR SANIRIM sen keseyi gördünmü