- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
aynennnnnnnn yaaaaaaaaa of of bu erkekler erkekkklerrr
benımkıde olayda valla hıc banane yaptım balıgımı oturup yedım beklıye beklıye ölecektım aclıktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynennnnnnnn yaaaaaaaaa of of bu erkekler erkekkklerrr
benımkıde olayda valla hıc banane yaptım balıgımı oturup yedım beklıye beklıye ölecektım aclıktan
ayy kızlar bişi diycem ben topikteki herkesi çok merak ediyorum iki dakikalığına resimlerimizi koyup silsekmi ? ne dersiniz başka bi topikte daha yapmıştık herkes gördüğünü söyledikten sonra iki dakikada silmiştik kaydirigubbakcemile3
yav canım sen gıt baska bır dr ya bosver
canim rabbim korktuguna ugratmasin ins kolay bir hamilelik nasip etsin sagsaglim kuzularina kavustursun seni ins
canım kalp atışınıda görelim diye 15 gün sonra çağırdı ama ben haftaya başka bi doktora daha giderim dayanamam az zaman geçsin diye bekliyorum Şeniz
ayy kızlar bişi diycem ben topikteki herkesi çok merak ediyorum iki dakikalığına resimlerimizi koyup silsekmi ? ne dersiniz başka bi topikte daha yapmıştık herkes gördüğünü söyledikten sonra iki dakikada silmiştik kaydirigubbakcemile3
yav canım sen gıt baska bır dr ya bosver
ben daha koymayı bıle bılmıomkı
özelden msn verelim bence birbirimizee en güzeli aksam evde cam açalım olmazmı ama ben 10,20 geçe ancak evde oluyorum yada sabah 10,30 a kadar da olabilir kıslaww bence bu süper fikir sonra facesi olanlar falan derken iyice kuvvetlenır bağlarımızzzzzzzzzzzzzzz:teytey::dance::1hug:
özelden msn verelim bence birbirimizee en güzeli aksam evde cam açalım olmazmı ama ben 10,20 geçe ancak evde oluyorum yada sabah 10,30 a kadar da olabilir kıslaww bence bu süper fikir sonra facesi olanlar falan derken iyice kuvvetlenır bağlarımızzzzzzzzzzzzzzz:teytey::dance::1hug:
kızzımmm sen ye adamada o kadar yüklenme yazıkkkk o gelince bide onla yersinnnn
facebook yok ama msn var valla ii olur
YAAAAAA bende cok acıktım ama bu haksızlık yaaa ölücem şimdiiii yaaaaaa
hadı yazalım o zamanaklinialirimsmile
kız cam açmak herkese ayrı ayrı zaman ayırmayı ister resim eklemek iki dakikalık hem müsait olmayan olur benim gibi evde bi yandan diğer işleri yapıp bi yandan laf yetiştiren olur kaydirigubbakcemile3
özele bak bacımm
yesene bişyler canım ben çantamda bile çubuk kareker taşıyorum dışarda acıkırım diye midem bulanır falan diye kaydirigubbakcemile3