2011 Gelinleri Hangi Otelde Balayı..

yok ben baska sehire tasinacagim icin daha issiz olmus olacagim, benim olmaz, oda 2 3 hafta izin alabilirse super olur.. Bilmemki Voyage Belek kac gun sonra skar insani ? 10 gun fln?
 
Ha sorun o ya, henuz ev cikmadi ins 6 ay icinde cikar.. yoksa bilmiorum nolcak o zaman balayim 2 3 ay surmesini isterim kaynana yaninda kalmaktansa :)
 
benim düğünümde nisanda kızlar ama güneye gidip yağmur,çamurla karşılaşırız odada tıkılıp tatilimiz zehir olur diye korkuyorum açıkçası.. artık mevsimler değişti resmen hava nasıl olur kestirilmiyor ki..o yüzden acaba istanbul'a yakın doğayla daha içiiçe bi yerlere mi gitsek.. aslında ben kaplıca tarzı bir yer olsun diyorum ama millet gülüyor resmen bu yaşta ne kaplıcası ..hem de balayında gidilir mi diyor.ama düğün stresini filan ne güzel atarsın oohh sıcacık sularda :kedi:
 

bunu diyen millete katılıyorum :roflol::roflol::roflol:
hayatın boyunca istediğin kadar paran olsun balayı 1 kez yaşanır :asigim:
 
evet ama geçen sene nisanda evlenip balayına antalya'ya giden arkadaşlarım vardı.. donduk resmen zehir oldu tatilimiz dediler.. yanlarına sadece birer sweatshirt almışlar, bütün fotolarda üstümüzde aynı şeyler çıkaramıyoruzda korkudan , balayı fotoğraflarına bakamıyorum ,baktıkça sinirlerim bozuluyor diye anlattı..

sanırım nisan ayı biraz zor bir ay balayı için
 
Haklisin Speedy zaten eve simdiden bakiyoruz, buralarda zor cikiyor

Yaaa kafama tek takilan Belek skici degilmi, simdi Lara olsa ne guzel disarda eglenebilrisin ama Voyage Belekte otelin icinde kalmalisin
 


otel nereyi düşünüyorsunuz peki
ocak ayından sonra rezervasyon yaptırabilirsin

vallahi canım, kimse beni ege ye gönderemez. yazın bile denizinde donuyorum ben. antalya yı her halukarda beğeniyorum. bunun dışında marmaris ve fethiye aklımda. ama fethiye yi hep tek geçerim. sadece ölüdeniz değil, yakınında bir sürü harika koy var. onun dışında merkezi de çok hareketli. sokakları cıvıl cıvıl, incik boncuk dolu birde. tam benlik. otel olarak sizin yorumlarınızı dikkatle okuyorum ve not alıyorum. hemen google dan foto. larına bakıyorum. yorumlar çok önemli, takipteyim.
 

Antalya-çeşme-marmaris-alanya bu dördü özellikle balayı otelleri ile dolu
Fethiye bende çok istedim ama düşündüğüm gibi çıkmadı karar değiştirdim.
 


Antalya-çeşme-marmaris-alanya bu dördü özellikle balayı otelleri ile dolu
Fethiye bende çok istedim ama düşündüğüm gibi çıkmadı karar değiştirdim.

fethiye ye baktım ama öyle çok meşhur, iyi bir otelden bahsedildiğini duymadım. eğer fethiye merkezde varsa iyi bir balayı oteli, olabilir benim için.

antalya merkez, alanya, marmaris de diğer seçenekler. ama balayı otelleri yazıp direk ayrıntılı bir bilgi bulamıyorum işe yarar. hep tur şirketleri çıkıyor ama ben turla gitmek istemiyorum. erken rezervasyon yazdığımda ise yine turlar çıkıyor. otellerden bizzat bir bilgi bulamıyorum.
 

Tamam mesela ets tur ile bak,
sonra otellerin kendi sitelerinden bakarsın önce bi beğen,
bende ets istemiyordum pahalı boşa para ödeyeceğim falan diye
ama ancak onlarla oluyor erken rezerasyon, tur şirketlerine özel yani
 

öyle mi? yani kişisel olarak erken rezervasyon olmuyor demek. peki turla nasıl oluyor? toplu mu hareket ediliyor acaba?

takip ettiğim bir blog var. orada Goldcity ' yi öyle bir övmüş ki, canım çekti resmen. :)

( alanya da )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…