2011 Gelinleri Hangi Otelde Balayı..

öyle mi? yani kişisel olarak erken rezervasyon olmuyor demek. peki turla nasıl oluyor? toplu mu hareket ediliyor acaba?

takip ettiğim bir blog var. orada Goldcity ' yi öyle bir övmüş ki, canım çekti resmen. :)

( alanya da )

:KK60::KK60::KK60: över tabi
orası mükemmel bi yer ama çok pahalı DEnize bile özel arabalar indiriyor düşün öyle bi yer.
tur dediğim mesela turon9,etstur falan turla gitmiyorsun sadece onlar sana ön ayak oluyor :KK53:
 
selamlaar.. mart nisan gibi düğünüm olacak benimde, henüz tarihi kesinleştirmediğimiz için sadece bakıyorum öyle, ama sanırım mart olunca abant gibi bir yer olacak, kuzenim nisan başı evlendi kıbrısa gittiler ama rüzgar çokmuş, demekki antalya falan daha serin olur diye tarafları düşünemiyrum bende.. bakalım tarih kesinleşsinde ayrıntılara o zaman giricem :)
 
mrb gelincik adayları bende yana yakıla balayı oteli arayanlardan biri olarak bugün keşfettiğim bi oteli beğeninize sunmak istiyorum Antalyada Hillside Su Hotel bembeyaz bi dekor çok beğendim içinizde giden varmı kızlar bilen gören duyan...... kısmetse 17 nisanda düğünümüz oluyo 19-23 nisan aralığında balayımızı düşünüyoruz oteli aradın ama o tarihe henüz fiyatlarımız belli deil dedi:KK43:
 
kızlaar bende 2011 gelini olcam kısmetse.Aslında ben bodruma gitmek istiyorum balayında ama....antalya alanya balayı için daha mı ii olur?
 
bizde bodrum veya antalyayı düşünüyoruz ama daha otel felan ayarlayamadık
sizce bodrummu antalyamı bu konuda kararsızım pek bi bilgim yok
 
Bak sen hatun heryeri kaplamış:KK76: bu ne araştırmaruhu böyle benden betersin valla:KK60: şaka bi yana canım ya bende balayı için otel arıyorum.balayı otelleri falan var forumda ama çok kalabalık kafa karıştırdı:SSS ne zor işmiş bunlar beaa:KK59: valla ne düşünceğimi şaştım.gerçi bizim kesin bir tarih yok.ama şubat gibi yerimizi ayırtırsak içim rahat olucak.bu arada kuzen 2010 da evlendi.kuşadasına gitti onlar balayına süre bakımından.neyse kocası oteli aradığında 250 lira demişler kişi başı.turlarla ulaşmış aynı otel kişi başı 180 lira aradaki farka bakın.siz siz olun iyice araştırın havaya vereceğiniz parayla 3 gün fazladan tatil yaparsınız,yada daha çok alışveriş:KK52:
 
Ya ben daha nereye gitmek istediğime karar veremedim ki::44:antalya,muğla arasında karar veremedim bi türlü:SSS bu iş için bir günümü ayırmam lazım sabahtan akşama araştırma yapıyım bari müsait bi zamanda.
 
ben aslen antalyalıyım asla gitmem diyordum. Gerçi Beleği fazla gezme fırsatımda olmamıştu iyi oldu.
Fethiye Ölüdeniz dedim. otelleri falan beğenmedim :KK62: iyice bi araştır kafana yatanın üzerinden düşünür karar verisin
 
ben aslen antalyalıyım asla gitmem diyordum. Gerçi Beleği fazla gezme fırsatımda olmamıştu iyi oldu.
Fethiye Ölüdeniz dedim. otelleri falan beğenmedim :KK62: iyice bi araştır kafana yatanın üzerinden düşünür karar verisin

İyide canım ne bilim.ben hiç antalyaya gitmedim.ama tatil deyince akla gelen antalya,muğla,çeşme diğerleri hakkında hiç bilgim yok.sen niye beğenmedin???antalyadaki otelleri???bu arada ben aslında apart istiyorum böyle nasıl desem yeşillikler içinde bir evde kocam ve ben.yani dipdibe odalarda kalabalık... istemiyorum.balayı adı üstünde;sakin,sessiz olmalı dinlenmek,eğlenmek için gidiyoruz,yada içim geçmiş benim:KK60:
 
X