- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kızlar bizde voyage bellek randevu aldık 5 gece gidenler memnun ayrılmışlar 5 gece 1430 lira ediyo ama düğünüzmüzden bir gün sonra gidicez ilk günümüz evimizde geçicek:)[/QUOT
hayırlı olsun:)
kızlar bizde voyage bellek randevu aldık 5 gece gidenler memnun ayrılmışlar 5 gece 1430 lira ediyo ama düğünüzmüzden bir gün sonra gidicez ilk günümüz evimizde geçicek:)
türklerin yoğunlukta olduğu bir otele gitmek istiyorum. tavsiyesi olan var mı?
ali bey clup park manavgat,voyage sorgun,barut hotels hemera resort,sueno hotel beach side,limak arcadia golf sport resort,roya wings hotel,fame residance lara,barut hotel lara resort
llütfen bu oteller hakkında bilgi verin hala rezervasyon yaptıramadık.başka otel de önerebilirsiniz bunların dışında.balayı çiftyiz yardımlarınızı bekliyoruzz:)))))))))
ege kıyılarındaki otelleri öneririm. akdenizin çoğunluğu turist çünkü.
hadi yaabizde balayı için akdenizi düşünmüştük
hadi yaabizde balayı için akdenizi düşünmüştük
eğer sende egeye yakın oturucaksan akdenize git.biz öyle yapıcaz.hatta 5 gece bi yerde kalıp sahil şeridinden dönmeyi yol üzerinde başka bi oteldede 2 yada 3 gün konaklamayı düşünüyorum.fakat onlar ultra herşey dahil olmayacak.çünkü ben yöreyide gezmek istiyorum:))))egeye sonrada gidersin.balayı için akdeniz düşün:))
beni biraz rahatlattın canımbiz marmarada oturucaz ama balayı için akdeniz olmasına karar vermiştik.. belek beach hotel'i düşünmeye başlamıştım. 3 gün olmadı en fazla 4 gün kalıp şehir merkezinde de uygun bir yerde 1 gece falan kalır sonra döneriz diye düşünüyordum hep. sonuçta akdenize kadar gidip dağ başında bir otelde tıkılıp kalıp hiç bir yeri görmeden geri dönmekte olmaz:)
tatlım bizde arıyoruz bende çok araştırıyorum.hatta bu yüzden kafayı yeme derecesine geldim.senin yazdığın otellerede baktım.kusura bakma ama çok iyi değiller:S araştırdığım için biliyorum bu otellere vereceğin paraya yazık çünkü herşey dahil bi çoğu üstelik acayip pahalıda.bu paraya ultra dahil herşey sisteminde balayı çiftlerine daha çok ayrıcalık tanıyan artı ücretsiz aktivitesi daha çok olan oteller beğenebilirsin.tabi bu benim fikrim ama kulak asmanı öneririm.zamanın varsa daha çok araştırma yap.mutlaka gönlüne göre biyer bulursun.tabi eğer seçtiklerinden varsa işte budur benim balayımı geçireceğim yer diyebildiğin ozaman başka.umarım gönlüne göre bulursun.ben liste yapıcam.ozamana bulamassan sanada yollarım listemi belki içinden beğendiğin biyerler çıkar.
üstelik neredeyse belek beach hotel'e karar kılmak üzereyiz
otelin resimlerine baktım beğendim. fiyatıda uygun geldi! fakat müşteri şikayetlerine baktım bana göre olumsuz sayılabilecek özellikler gördüm mesela; otelin %90 ına yakın kısmı yabancıymış yorum yazanlara bakarak söylüyorum bu oranı. bu durum pek içime sinmedi birde denizi çok derinmişherkes sorun etmeyebilir ama merkeze uzak olmasıda beni biraz üzdü!!
benim öncelikli olarak özen gösterdiğim temizlik için ise genelde iyi şeyler yazmışlar.. ''otelin temizliği iyi ama...'' ile başlayan cümlelerle dolu şikayet sayfaları..
kararsız kaldım
cnm 2005 yılında belek beach e gitmiştik arkadaşlarla, havuzu odaları fln iyi ama denizi çok kotu bence. gerçi o tarafın denizi hep oyle oluyor ama. hem dalgalı hem bulanık eger sabah 6 gibi girerim ben dersen guzel ama o kadar erken hem de balayında bence cook zor:)))
ayrıca yemekleri de pek guzel değildi o zaman aksamları da sadece animasyon var canlı muzuik fln gibi seyler yoktu sıkıcı olmustu gerci balayında daha farklı olur ama. tabi sımdıkı durumunu bilmiyorum o yuzden iyice arastır derim belki aktiviteler yada yemekler duzelmiştir ama neticede deniz aynı deniz:) ama havuzları cok buyuk ve guzel onu da tekrar belirteyim. biz de balayı otelimize karar vermedik daha ama acıkcası bu fiyata daha guzel otleer bulabilirsin bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?