2011 Gelinleri Hangi Otelde Balayı..

kızlar biz gypsophila holiday vilage da yoğunlaştık şuan. az önce şikayetlere baktım bir tane bile olumsuz yazı görmedim. buraya gitmeyi düşünüyoruz. bilen ve yorum yapacak varmı ?
 
kızlar bizde voyage bellek randevu aldık 5 gece gidenler memnun ayrılmışlar 5 gece 1430 lira ediyo ama düğünüzmüzden bir gün sonra gidicez ilk günümüz evimizde geçicek:)
 
ali bey clup park manavgat,voyage sorgun,barut hotels hemera resort,sueno hotel beach side,limak arcadia golf sport resort,roya wings hotel,fame residance lara,barut hotel lara resort


llütfen bu oteller hakkında bilgi verin hala rezervasyon yaptıramadık.başka otel de önerebilirsiniz bunların dışında.balayı çiftyiz yardımlarınızı bekliyoruzz:)))))))))
 
kızlar bizde voyage bellek randevu aldık 5 gece gidenler memnun ayrılmışlar 5 gece 1430 lira ediyo ama düğünüzmüzden bir gün sonra gidicez ilk günümüz evimizde geçicek:)

Bende mayis sonunda evlenecegim insallah.
5 gun balayi bana cok az geliyor 10 15 gun istiyorum ama o zamanda fiyatlar tavan yapiyor.

10 gun voyage belek haziranin basinda ortalama ne kadardir bilen varmi?

Yada hos bir 5 yildizli uygun otel onerecek varmi, ben yurtdisinda yasiyorum ama balayimi Turkiyede gecirmek istiyorum..
 
kızlar temmuz ayında evlenıyorum ve oteller aşırı pahalı bu ayda ne yapacağız bilmiyorum...4 geceye düşürdük ama yıne de ıstediğim gibi bi yer bulamadım...mayıs ayında giden arkadaşlar en ıyı otele 5 gün gidin derim 1500 ü geçmez diye düşünüyorum ets tur un sitesinde hesaplatabılırsınız
 

tatlım bizde arıyoruz bende çok araştırıyorum.hatta bu yüzden kafayı yeme derecesine geldim.senin yazdığın otellerede baktım.kusura bakma ama çok iyi değiller:S araştırdığım için biliyorum bu otellere vereceğin paraya yazık çünkü herşey dahil bi çoğu üstelik acayip pahalıda.bu paraya ultra dahil herşey sisteminde balayı çiftlerine daha çok ayrıcalık tanıyan artı ücretsiz aktivitesi daha çok olan oteller beğenebilirsin.tabi bu benim fikrim ama kulak asmanı öneririm.zamanın varsa daha çok araştırma yap.mutlaka gönlüne göre biyer bulursun.tabi eğer seçtiklerinden varsa işte budur benim balayımı geçireceğim yer diyebildiğin ozaman başka.umarım gönlüne göre bulursun.ben liste yapıcam.ozamana bulamassan sanada yollarım listemi belki içinden beğendiğin biyerler çıkar.
 
hadi yaa bizde balayı için akdenizi düşünmüştük

eğer sende egeye yakın oturucaksan akdenize git.biz öyle yapıcaz.hatta 5 gece bi yerde kalıp sahil şeridinden dönmeyi yol üzerinde başka bi oteldede 2 yada 3 gün konaklamayı düşünüyorum.fakat onlar ultra herşey dahil olmayacak.çünkü ben yöreyide gezmek istiyorum:))))egeye sonrada gidersin.balayı için akdeniz düşün:))
 
hadi yaa bizde balayı için akdenizi düşünmüştük


üstelik neredeyse belek beach hotel'e karar kılmak üzereyiz
otelin resimlerine baktım beğendim. fiyatıda uygun geldi! fakat müşteri şikayetlerine baktım bana göre olumsuz sayılabilecek özellikler gördüm mesela; otelin %90 ına yakın kısmı yabancıymış yorum yazanlara bakarak söylüyorum bu oranı. bu durum pek içime sinmedi birde denizi çok derinmiş herkes sorun etmeyebilir ama merkeze uzak olmasıda beni biraz üzdü!!
benim öncelikli olarak özen gösterdiğim temizlik için ise genelde iyi şeyler yazmışlar.. ''otelin temizliği iyi ama...'' ile başlayan cümlelerle dolu şikayet sayfaları..

kararsız kaldım
 

beni biraz rahatlattın canım biz marmarada oturucaz ama balayı için akdeniz olmasına karar vermiştik.. belek beach hotel'i düşünmeye başlamıştım. 3 gün olmadı en fazla 4 gün kalıp şehir merkezinde de uygun bir yerde 1 gece falan kalır sonra döneriz diye düşünüyordum hep. sonuçta akdenize kadar gidip dağ başında bir otelde tıkılıp kalıp hiç bir yeri görmeden geri dönmekte olmaz:)
 

valla canım sen merkezi gezmek istiyorsan söylediğin mantıklı.ama ne yazıkki gezilecek yerler antalyada değil bi çoğu yani.o yüzden merkeze yakın ilçeleri düşünebilirsin.hatta dönüştede diğer ilçeleri ,merkezi hatta kıyı şeridinden dönersenizde nerdeyse akdeniz kısmının en güzel yerlerini gezip görerek eğlenceli bi turda yaparsınız.yabancı turistler manşlesef akdenizde çok fazla.fakat bunu sorun etme.ülkede yabancıları almayan otel yok gibi bişey.sen eşine ve kendi eğlencene bakarsın olur biter.dikkat etmen gereken şey ise yorumlara bak,hatta arayıpta konuş oteli turdan bile ayarlasan balayını bildirmeyebiliyolar.aksilikleri önlersin hım son olarakta gideceğin otelin balayı çiftlerinede özel jestleri olsun.eğer üzerinde durmassan neresi olursa olsun pek önemsemiyolar.ağlamayan bebeğe meme vermezler hesabı:)
 

canım özelden de msj atmıştım teşekkür ediyorum fikirlerin için.öncelikle bunların içinde voyage sorgunu düşnüyorum balayı paketide var.ama senin otel konusunda fikirlerini de almak isterim sen hangi otelller üzeine yoğunlaştın ben onları da bi inceleyimm
 

cnm 2005 yılında belek beach e gitmiştik arkadaşlarla, havuzu odaları fln iyi ama denizi çok kotu bence. gerçi o tarafın denizi hep oyle oluyor ama. hem dalgalı hem bulanık eger sabah 6 gibi girerim ben dersen guzel ama o kadar erken hem de balayında bence cook zor:)))
ayrıca yemekleri de pek guzel değildi o zaman aksamları da sadece animasyon var canlı muzuik fln gibi seyler yoktu sıkıcı olmustu gerci balayında daha farklı olur ama. tabi sımdıkı durumunu bilmiyorum o yuzden iyice arastır derim belki aktiviteler yada yemekler duzelmiştir ama neticede deniz aynı deniz:) ama havuzları cok buyuk ve guzel onu da tekrar belirteyim. biz de balayı otelimize karar vermedik daha ama acıkcası bu fiyata daha guzel otleer bulabilirsin bence...
 

canım otel konusunda bana da yardım edermisiniz az çok gitmişiniz biliyorsunuz.bizde balayı için gidiyoruz.2600 e kadar limitimiz var. o yüzden pişman olmayacağımız bir yer istiyorum.voyage sorgun beğendik ama karar da tam vermiş değiliz.temiz aktiviteli hizmeti iyi balayı çiftlerine değer veren bir otel orda ekstra çok masrafı olmayacak çok şey mi istiyoruz ya:))bi karar veremedik beğendiğiniz otelleri paylaşırsanız sevinierizz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…