- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Hapimag Resort Sea Otel hakkında bilgisi olan var mı?
Bizimde şuan kararsız kaldığımız Oteller;
Amara Club Marine
Voyage Sorgun veya Torba
Gloria Verde Resort
Hapimag Resort Sea
Alibey Resort
Buralar hakkında bizzat gitmiş görmüş ya da güvendiği birilerinden duymuş birilerinin yorumlarını rica ediyorum. Sizce hangisi?
Hapimag Resort Sea Otel hakkında bilgisi olan var mı?
Bizimde şuan kararsız kaldığımız Oteller;
Amara Club Marine
Voyage Sorgun veya Torba
Gloria Verde Resort
Hapimag Resort Sea
Alibey Resort
Buralar hakkında bizzat gitmiş görmüş ya da güvendiği birilerinden duymuş birilerinin yorumlarını rica ediyorum. Sizce hangisi?
Benim düğünümde Temmuzda bizde balayı için otel arıyoruz.Titaniği bizde düşünmüştük ama pahalı geldi.En yakın arkadaşım balayını orda geçirmişti ve çok memnun kalmıştı.
arkadaşlar şanssızlıklar yakamızı bırakmadı sonu güzel olur umarım.otel rezervasyonu yaptırdık.ama ultra herşey dahil olması gerekirken bize verdikleri kağıtta herşey dahil yazıyor.ayrıca peşin verdik ama ne kadar para verdiğimiz dahi yazmıyor.naapmalıyız jolly turu aradım değiştirin dedi otel farketmez dedi ama ya sonradan sizin ultra diiil derlerse. :18: :18: :18: siz rezervasyon yaptırdığınızda ne gibi bi belge verdiler ve sigorta parası 35 tl aldılar.:18::18::18::18:
adam and eve ayırttık ama burnumuzdan geldi yani.neyse bundan sonra umarım düzgün gider.
arkadaşlar şanssızlıklar yakamızı bırakmadı sonu güzel olur umarım.otel rezervasyonu yaptırdık.ama ultra herşey dahil olması gerekirken bize verdikleri kağıtta herşey dahil yazıyor.ayrıca peşin verdik ama ne kadar para verdiğimiz dahi yazmıyor.naapmalıyız jolly turu aradım değiştirin dedi otel farketmez dedi ama ya sonradan sizin ultra diiil derlerse. :18: :18: :18: siz rezervasyon yaptırdığınızda ne gibi bi belge verdiler ve sigorta parası 35 tl aldılar.:18::18::18::18:
inşallah bir sorun yaşamazsınız.
size verilmesi gereken belge ödeme makbuzunuz ve otel giriş belgesi yani voucherlarınızdır.
otel giriş belgenizde otelde ne şekilde konaklayacağınız yazar.ultra herşey dahil veya herşey dahil olarak sizin nelerden yararlanacağınız yazar.
elinizde belge olmasa bile otel rezzervasyonu sistemlerinde görür sorun olmaz ama zaten adam eve ultra herşey dahil çalışıyo herşey dahil konsepti yok?mantıksız geldi bana.inşallah sorun yaşamazsınız..
turlar daha uygun oluyo. erken rezervasyon ve kredi kartına bağlı kampanyalar düzenlediklerinden daha uygun fiyata geliyo. ben tura gitmeden önce otele de fiyat sormuştum. otelin indirim oranı çok daha düşüktü.
aaaaa bizde ordayz bncede süper bi otel inş çok memnun kaldırz
herksin balayısı hayrlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?