Evet yeni bir döngü arkadaşlar yumurtlama 3/4/5 Mayıs olanlar

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
432
59
13
25
Arkadaşlar adetim 20 Nisan başladı 25 Nisan bitti.
Yumurtlamam 3/4/5 Mayıs gösteriyor.
Bu benim 3. Denemem olacak Allahın izniyle
Şöyle bir şey duydum eğer adetiniz azaldıysa vücut gebeliğe hazırlanır ve bidaki ay hamile kalırsınız diyorlar böyle olan var mı?
İlk denediğim ay adetim gecikmesine rağmen normal bi adet döngüm oldu.
Bu ay hiç gecikmedi ama zor söküldüm az az kanamam geldi pedlerim tam olarak dolmadı bile bakalım bu ay olucak mı heyecanlandım.

İnşallah olur,inancınızı kaybetmeyin🙏Döngüm sizinle uyuşmuyor ama yazmak istedim 🙏 Bu yazıya bugün bende denk geldim adet az gelince diğer ay gebelik oluyormuş doğruluğu var mıdır ki acaba☺️

Benimde regl bugün bitti tahmini yakın zamanlarda yumurtlama olur ovulasyon ile takip ediyorum bir kaç aydır. mayıs ayı güzel sonuclansin bizlere inşallah

Benimde regl bugün bitti tahmini yakın zamanlarda yumurtlama olur ovulasyon ile takip ediyorum bir kaç aydır. mayıs ayı güzel sonuclansin bizlere inşallah
Amin ınsallah ben takip etmeyeceğim bu ay tamamen akışa bırakıcam açıkçası çokta o testlerle ilerlemedim genelde akıntıma baktım ve ınternere baktım ama bu ay daha farklı ilerlicem akışa bırakıcam tamamen

Umarım gerçekten öyle bişey vardır geçen ay adetim bi kaç kez lekelenmeyle geçti tam olamadım sayılır bugün de yine lekelenme gibi tam sökülemiyo mu anlamadım.
İnşallah sıra bendedir çevremde herkes hamile bi ben kaldım boynu bükük 🥹

Şöyle bir şey duydum eğer adetiniz azaldıysa vücut gebeliğe hazırlanır ve bidaki ay hamile kalırsınız diyorlar böyle olan var mı?
Bu ay hiç gecikmedi ama zor söküldüm az az kanamam geldi pedlerim tam olarak dolmadı bile bakalım bu ay olucak mı heyecanlandım.
Benim 29 nisan ama bende yazayım belki belirti vs olur 🥹🥹

merhaba kızlar benimde son iki aydır erken oluyor 3 gün kahverengi lekelenme 4. Gün adete çeviriyor iki gün yoğun geliyor sonra kesiliyor hiç böyle olmazdı ya yumurtlama 1 i gösteriyor birde hep 2-3 gün pik gösteriyor ovülasyon testi bu ay inşallah olur ya

İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Benimde hayatımda ilk kez bu ay lekelenme ile oldu normalde tabiri caizse foşur foşur derler ya 😂 öyle kanamam olur pıhtılı yoğun bu ay lekelenme şok etti yerleşme falan sandım hatta ama negatifti. Benimde 3. ayım sayılır ilk kez ovülasyon testi yapıyorum siz böyle deyince bir umutlandım hadi inşallah ya 😂

İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Benimde hayatımda ilk kez bu ay lekelenme ile oldu normalde tabiri caizse foşur foşur derler ya 😂 öyle kanamam olur pıhtılı yoğun bu ay lekelenme şok etti yerleşme falan sandım hatta ama negatifti. Benimde 3. ayım sayılır ilk kez ovülasyon testi yapıyorum siz böyle deyince bir umutlandım hadi inşallah ya 😂
Ben hiç yapmadım test sadece uygulama öyle gösteriyor ama ben tabi sık ilişki taraftarıyım bu ay bide yok benim kanama şeklinde oldu yine pıhtı da heldi ama normalde yoğun 1 ped dolu dolu olurdu şimdi tam anlamıyla dolmadı her zamankine göre çok daha az oldu

Ben hiç yapmadım test sadece uygulama öyle gösteriyor ama ben tabi sık ilişki taraftarıyım bu ay bide yok benim kanama şeklinde oldu yine pıhtı da heldi ama normalde yoğun 1 ped dolu dolu olurdu şimdi tam anlamıyla dolmadı her zamankine göre çok daha az oldu
Valla bende sık ilişki taraftarıydım ama olmadı iki aydır işte bende bu regl muhabbeti karıştı iyice belki takvimdeki gibi değildir diye başladım. Bu işler çok karışık ilk hamile kaldığımda istemiyordum bir kere ilişki oldu hemen temizlendim şu bu olmasın diye sonra hamile olduğunu öğrendim bir baktım takvimden yumurtlamaya denk gelmiş ama en önemli etken rahat oluşumdu hem bir kereden olmaz dedim hemde hiç istemediğim için kafama takmadım. İnsan yine öyle olur sanıyor ama olmuyor işte bu ay benimde çeyrek ped doldu normalde 5-6 ped gider bir regl boyunca Allah hakkımızda hayırlısını versin en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻

Adetin azaliyorsa lütfen hormon degerlerinize baktırın özellikle amh . Bende böyle sanıyordum aylarca oyalandim yumurta rezervimin azaldığını i yüzden reglmin azaldığını öğrendim insan kabullenemiyir ama genelde iki tarafta da sorun yoksa 3-4 ayda hamile kalınıyor ne kadar vakit kaybedersen o kadar daha zorlaşıyor o yüzden tüm testleri yaptırmak lazim

Back
X