2011 gelin adayları buyrun sohbete

Halı modellerini seçtinmi canımcım?

sen bilirsin canım da işte o para her zaman öyle gelmiyor en sıkışık zamanda çıkıyor kiracı bazen borç takıp çıkıyor siz bilirsiniz tabiki ama bence mantıklı olan oturacağınız bir ev almak

Tünaydın kızlarr tahminlerimin yüzde 80 i tutmuş bakıyorumda

Buketçim gelinliğin çok şık sanada çok yakışıcaktır eminim mutlulukla giy canım.

Aylincim geçmiş olsun sanda tatlım üşütmek çok kötü gerçekten hele idrar yollarını.

Kübra seninde ne gıcık patronların var ya böyle her işini yükleyen insanlara sinir oluyorum bencede çık sen canım bide yük mü taşıtıcaklar.

Edacım canım duyunca çok kötü oldum inan konuyu tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama sen zaten aklı başında bi kadınsın hiç üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat uzun ömür versin gençsiniz yine olur inşallah hakkınızda hayırlısı böyleymiş. HEpimiz için geçerli heran başımıza ne geliceğini bilemiyoruz her duruma hazırlıklı olmalıyız ve beterin beteri var hep bunu düşünmeliyiz benim tanıdığım normal doğum yapmı bebek 45 dakika sonra vefat etti. Çok daha zor durumlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. O müdürünede yazıklar olsun keşke rapor falan alsaydında gitmeseydin canım. Neyse artık önüne bakıcaksın senin için dua edicem canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah hemen ameliyatını ol ve hemen iyileş.

Ayşecim Allah sendende razı olsun hiçbirimizi unutmuyosun dualarından eksik etmiyosun Allah senin de güzel gönlüne göre versin inşallah

tünaydın kızlar...ben çok tembel oldum ya mevlüt yaptırıcam diye dip kose temizlik yapayım dedim canım bişi istemiyor günlere boldüm bide iş görüşmelerine gittiğim için bugün evdeyim yatak odamı toparlıcam bazanın altını falan ama bi iş yapasım yok ...

aylincim geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok ...

edacım Allah'ın takdiri yapabileceğimiz bişewy yok sen içini rahat tut bir an önce ol ameliyatını herşey yoluna girer canım ...

cnm bşkanlada konuştuk başta o da senin gibi düşündü
kiraya vermeyin oturacaınız ev alın
benim kısmetse gelcek bir param var biz kendi oturucağımız evi öyle almayı planlıyorduk
yani çok bir peşinat değil eliizde var şükür o para
giriceğimiz 1500 tl borç
onuda abimden alcam D
ben verirken zorlanıyrm borç ama almaya güzel alırım
ama sonra anlattım böle böle olmaz mı diye inşaat mühendisimizde vardı
seni zorlamıcak bir para ise yatırım her zaman iyidir
hiç oturmasanda öle dursada önemli olan evin parasıdır dedi
üstelik ora ist.canım orda kiracılar problem çıkarıyordur ama burda öle birşey çok yaşanmaz.
alıcaım yer küçük bir ilçede.ilçede oluncada fiyatlar çok daha uygun oluyor
şimdi bir yerlerden başlamazsak risk almazsak hiçbirşeye sahip olamayız
evn özellikleride hiç kullanılmamış sıfır daire
2 oda 1 salon ama m2 bilmiyrm 90 vardır herhalde
site içinde.

Esraaa beni unutmuşsun adaşım dalıldım
Ama Eda'ya ne oldu yaa kaçırdım ben orayı bulamıyorumda üzüldüm ( Bebeğemi bişey oldu yoksa

lemlem sen evde olmasan inan eve yerleştirir arkadaşlarıını senin kocan
kim olsa patlar sıkılır üzülür inan şuan seni yerine kendimi koydum valla acayip bozlurudm ne oluyor evlenmeyi biliyorlar sorumluluğunu aileolduğunu da bilsin çok sinir oldum kusura bakma

bence burda paylaş içinde büyütme herkes bişeyler yaşıyor merak etme rahatlarsın
düzelir ama bunuda bir şekilde görmesi lazım

ev alıp kiracıya mı vericeksiniz cnm

ne oluyor bu şeffaf odada şimdi

Canım biz şimdi alıp tayine kadar kiracıya verelim diyoruz, biz gidincede kira gibi öderiz.
Kiracı 3 yıl falan kalacak zaten...

Ayy aynen bende öyleyim ev çok karışık akşama misafirim var ama hiç iş yapmak gelmiyo içimden...

lemlem al karşına kocanı konuş cnm
böle böle sen bekar değilsin biz evlendik aile olduk
ben sana arkadaşlarınla görüşme demiyorum ama biraz daha dikkatli ol
benimle ilgilenmeni istiyorum
bunca zaman birbirimizden ayrı kaldık
barı bu günlerimizin tadını çıkaralım de azda kapris yap birazda gözlerin sulansın

Esraaa beni unutmuşsun adaşım dalıldım
Ama Eda'ya ne oldu yaa kaçırdım ben orayı bulamıyorumda üzüldüm ( Bebeğemi bişey oldu yoksa

Adaşımmm hiç unuturmuyum canım senide düşündüm ama itiraf ediyim bi tahminde bulunamadım. İlk aklıma gelen yatıp uyumuşsundur oldu ama dedim bu kız evde çalışmıyo o yüzdende bu saatte yatmaz dedim kendi kendime ne yapabiliceğine dair de bişey gelmedi aklıma

Canım evet maalesef Edacım dün kaybetmiş bebeğini miyom yüzünden tutunamamış bebeğimiz pazartesi günü ameliyat olucak Eda

Son düzenleme:

evet cnm öle yapan çok var
hem şu elektrik su kiracı üstüne yaptımı ev sahibine sorun olmaz diye düşünüyorum
bize ev sahibimiz öle yaptırdı.

Canım benim, dün akşam pek iyi değildi gecenin 11'inde çaya gittik o iyi geldi.
Çok karışıktı ama sonu çokkk güzeldi, bayramdan bu yana pek huzurumuz kalmamıştı ama dün gece süpperdi, ikimizinde çok ihtiyacı varmış gündemden uzak kalmaya...

Evet şeker doktordan geldik her ay düzenli olarkan gidiyoruz ya ondan buda sadece kontrol bebeğe baktı herşey yolunda hamdolsun baya büyümüş bebişimiz pipiside çıkmış artık doktorumuz gösterdi

[B]MaşaAllah, kızlarımız olursa abi olur onlara :))

evet cnm öle yapan çok var
hem şu elektrik su kiracı üstüne yaptımı ev sahibine sorun olmaz diye düşünüyorum
bize ev sahibimiz öle yaptırdı.

İstanbul'da takip edecek kişiler olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum hemde 3 yıl kiracı duracak zaten...

Son düzenleme:

beni de unutmışsun ama yazdıklarına çok güldüm canım ya alemsin Beni doğru tahmin edemezdin heralde kınada göbek atıyordum

Zaman zaman gel gitler oluyo canım sonu tatlı bitsinde önemli olan o.

Bikaç mesaj yukarı bak canım Edayı yazdım sana

kübracım dün edanın karnı boşalmış malesef rahminde miyonu büyümüş o yüzden tutunamamış bebişi melek oldu şimdi ama eda iyi eşiyle mutlu yuvası ve bebekleri olacak ileride

sağolun kızlar, nişanlım 25 yaşında.. arkadaşları arasında aslında en küçüğü o diğerleri 28-30 bu şekilde yaşları.. evleneli 2 hafta oldu, bir hafta balayı yaptık, işte cumadan beride evimizdeyiz.. bir gn benim annemlere, bir günde kayınvalidemlere gittik yemeğe.. şimdi msnden yazdım, arkadaşalrın eve gelmesin çok istiyosan sen git dedim, bende annemlere giderim dedim.. haftasonuda pikniğe gelmiyorum ben dedim.. anladı yanlışını, şimdi gönlümü almak için bi sürü şey yazmış. tamam dış dünyayla biraz bağlantımızı keselim dedi, akşama evdeyim beraber izleyelim maçı devre arasındada çamaşır sereriz, seni seviyorum falan yazmış :) aslında gönlümü almış durumda şu an ama cevap yazmayacam yinede.. çok şımarttım zaten..

o arkadaşlarıda yüzsüzün teki, kaç defa ben açtım tlf nunu özellikle, ne vardı hayırdır, gibi iğneleyici bi şekilde konuştum, çok iyi anladılar ama benim sinir ollmam hoşlarına gidiyor onların. hatta birisi varki ben ona kumam diyorum, evmize geldi, koridorumuzda resimli anahtarlık var, 3 tane resim yeri var, ortaya benim resmimi koyun diyor, niye 3lü aldın lemlem biri benim için diimi deyip gülüyor.. birgün katil olursam bu çocuk yüzünden olurum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…