- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.461
perdelerim takıldı canım çok şükür bitti perde işi. Halılarımızı daha almadık mobilyaladan kalan yere göre alacağız diye almadık canım. Beyaz eşyalarda geldi montajlandı sadece bulaşıkmakinesine mobilya kapak kesilecekti onu yollamadı mutfakçı o takılacak sonradan. 4 e kadar mı çok geç 4 daha yukarı taşınacak onlar montajlanacak oooo ölme eşeğim ölme
cnmcım kiracı olmasa bile ödeyeceğimiz miktar bizi zorlamıcak bir miktar.
biz o parayı zaten her ay kenara koyuyoruz.en azından mal sahibi oluruz.
birçok insan artık öle yapıyor
bizim sitede birçok kişi ist.da oturuyor ama kiracı ödüyor taksitleri
bizim evde öle mesela
kadının taksiterini ödüyoruz
Evelenli 2 haftamı oldu canım?
Zeynep'cim bizde öyle yapmayı düşünüyoruz...
cnm bşkanlada konuştuk başta o da senin gibi düşündüsen bilirsin canım da işte o para her zaman öyle gelmiyor en sıkışık zamanda çıkıyor kiracı bazen borç takıp çıkıyor siz bilirsiniz tabiki ama bence mantıklı olan oturacağınız bir ev almak
Tünaydın kızlarr tahminlerimin yüzde 80 i tutmuş bakıyorumda
Buketçim gelinliğin çok şık sanada çok yakışıcaktır eminim mutlulukla giy canım.
Aylincim geçmiş olsun sanda tatlım üşütmek çok kötü gerçekten hele idrar yollarını.
Kübra seninde ne gıcık patronların var ya böyle her işini yükleyen insanlara sinir oluyorum bencede çık sen canım bide yük mü taşıtıcaklar.
Edacım canım duyunca çok kötü oldum inan konuyu tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama sen zaten aklı başında bi kadınsın hiç üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat uzun ömür versin gençsiniz yine olur inşallah hakkınızda hayırlısı böyleymiş. HEpimiz için geçerli heran başımıza ne geliceğini bilemiyoruz her duruma hazırlıklı olmalıyız ve beterin beteri var hep bunu düşünmeliyiz benim tanıdığım normal doğum yapmı bebek 45 dakika sonra vefat etti. Çok daha zor durumlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. O müdürünede yazıklar olsun keşke rapor falan alsaydında gitmeseydin canım. Neyse artık önüne bakıcaksın senin için dua edicem canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah hemen ameliyatını ol ve hemen iyileş.
Ayşecim Allah sendende razı olsun hiçbirimizi unutmuyosun dualarından eksik etmiyosun Allah senin de güzel gönlüne göre versin inşallah
ev alıp kiracıya mı vericeksiniz cnm
ne oluyor bu şeffaf odada şimdi
tünaydın kızlar...ben çok tembel oldum ya mevlüt yaptırıcam diye dip kose temizlik yapayım dedim canım bişi istemiyor günlere boldüm bide iş görüşmelerine gittiğim için bugün evdeyim yatak odamı toparlıcam bazanın altını falan ama bi iş yapasım yok ...
aylincim geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok ...
edacım Allah'ın takdiri yapabileceğimiz bişewy yok sen içini rahat tut bir an önce ol ameliyatını herşey yoluna girer canım ...
Esraaa beni unutmuşsun adaşım dalıldım
Ama Eda'ya ne oldu yaa kaçırdım ben orayı bulamıyorumda üzüldüm( Bebeğemi bişey oldu yoksa
esracım sen doktora gidicektin..noldu
Canım biz şimdi alıp tayine kadar kiracıya verelim diyoruz, biz gidincede kira gibi öderiz.
Kiracı 3 yıl falan kalacak zaten...
Ayy aynen bende öyleyim ev çok karışık akşama misafirim var ama hiç iş yapmak gelmiyo içimden...
Adaşımmm hiç unuturmuyum canım senide düşündüm ama itiraf ediyim bi tahminde bulunamadım. İlk aklıma gelen yatıp uyumuşsundur oldu ama dedim bu kız evde çalışmıyo o yüzdende bu saatte yatmaz dedim kendi kendime ne yapabiliceğine dair de bişey gelmedi aklıma
Evet şeker doktordan geldik her ay düzenli olarkan gidiyoruz ya ondan buda sadece kontrol bebeğe baktı herşey yolunda hamdolsun baya büyümüş bebişimiz pipiside çıkmış artık doktorumuz gösterdi
evet cnm öle yapan çok var
hem şu elektrik su kiracı üstüne yaptımı ev sahibine sorun olmaz diye düşünüyorum
bize ev sahibimiz öle yaptırdı.
Adaşımmm hiç unuturmuyum canım senide düşündüm ama itiraf ediyim bi tahminde bulunamadım. İlk aklıma gelen yatıp uyumuşsundur oldu ama dedim bu kız evde çalışmıyo o yüzdende bu saatte yatmaz dedim kendi kendime ne yapabiliceğine dair de bişey gelmedi aklıma
Canım evet maalesef Edacım dün kaybetmiş bebeğini miyom yüzünden tutunamamış bebeğimiz pazartesi günü ameliyat olucak Eda
Canım benim, dün akşam pek iyi değildi gecenin 11'inde çaya gittik o iyi geldi.
Çok karışıktı ama sonu çokkk güzeldi, bayramdan bu yana pek huzurumuz kalmamıştı ama dün gece süpperdi, ikimizinde çok ihtiyacı varmış gündemden uzak kalmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?