sağolun kızlar, nişanlım 25 yaşında.. arkadaşları arasında aslında en küçüğü o diğerleri 28-30 bu şekilde yaşları.. evleneli 2 hafta oldu, bir hafta balayı yaptık, işte cumadan beride evimizdeyiz.. bir gn benim annemlere, bir günde kayınvalidemlere gittik yemeğe.. şimdi msnden yazdım, arkadaşalrın eve gelmesin çok istiyosan sen git dedim, bende annemlere giderim dedim.. haftasonuda pikniğe gelmiyorum ben dedim.. anladı yanlışını, şimdi gönlümü almak için bi sürü şey yazmış. tamam dış dünyayla biraz bağlantımızı keselim dedi, akşama evdeyim beraber izleyelim maçı devre arasındada çamaşır sereriz, seni seviyorum falan yazmış :) aslında gönlümü almış durumda şu an ama cevap yazmayacam yinede.. çok şımarttım zaten..
o arkadaşlarıda yüzsüzün teki, kaç defa ben açtım tlf nunu özellikle, ne vardı hayırdır, gibi iğneleyici bi şekilde konuştum, çok iyi anladılar ama benim sinir ollmam hoşlarına gidiyor onların. hatta birisi varki ben ona kumam diyorum, evmize geldi, koridorumuzda resimli anahtarlık var, 3 tane resim yeri var, ortaya benim resmimi koyun diyor, niye 3lü aldın lemlem biri benim için diimi deyip gülüyor.. birgün katil olursam bu çocuk yüzünden olurum ben zaten