• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eda'cım canım şimdi gördüm gelmişsin.
Rabbim sabırlar versin, doktorda anneme hamile kalırsan bebek düşse bile miyomları temizler demişti.
Senin içinde hayırlı olan budur muhakkak, çok geçmiş olsun canımcım.
Acil şifala diliyorum senin için...

[B]MaşaAllah, kızlarımız olursa abi olur onlara :))

İstanbul'da takip edecek kişiler olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum hemde 3 yıl kiracı duracak zaten...

düşünsenize kızlar..
doğurup büyütüyoruz..
yarın öbür gün benim zilli kızım sizlerden birinin oğluyla flört edip evlenmek istiyolarmışş..
olurmu olur dünya küçük :1:
hayale bak :1:

beni de unutmışsun ama yazdıklarına çok güldüm canım ya alemsin:1: Beni doğru tahmin edemezdin heralde kınada göbek atıyordum:1:

Canım hepinizi teker teker geçirdim aklımdan ama ne yaptıklarını az cok tahmin ettiklerimi yazdım onlarında çoğu tutmuş senin kına gecesinde olacağın zaten kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:1:

sağolun kızlar, nişanlım 25 yaşında.. arkadaşları arasında aslında en küçüğü o diğerleri 28-30 bu şekilde yaşları.. evleneli 2 hafta oldu, bir hafta balayı yaptık, işte cumadan beride evimizdeyiz.. bir gn benim annemlere, bir günde kayınvalidemlere gittik yemeğe.. şimdi msnden yazdım, arkadaşalrın eve gelmesin çok istiyosan sen git dedim, bende annemlere giderim dedim.. haftasonuda pikniğe gelmiyorum ben dedim.. anladı yanlışını, şimdi gönlümü almak için bi sürü şey yazmış. tamam dış dünyayla biraz bağlantımızı keselim dedi, akşama evdeyim beraber izleyelim maçı devre arasındada çamaşır sereriz, seni seviyorum falan yazmış :) aslında gönlümü almış durumda şu an ama cevap yazmayacam yinede.. çok şımarttım zaten..

o arkadaşlarıda yüzsüzün teki, kaç defa ben açtım tlf nunu özellikle, ne vardı hayırdır, gibi iğneleyici bi şekilde konuştum, çok iyi anladılar ama benim sinir ollmam hoşlarına gidiyor onların. hatta birisi varki ben ona kumam diyorum, evmize geldi, koridorumuzda resimli anahtarlık var, 3 tane resim yeri var, ortaya benim resmimi koyun diyor, niye 3lü aldın lemlem biri benim için diimi deyip gülüyor.. birgün katil olursam bu çocuk yüzünden olurum ben zaten

Canım şuan evliliğiniz düzene girmeye çalışıyor, oda zamanla düzelecektir.
Henüz alışamamış olması normal, çünkü daha çok yenisiniz.
Biz bile neredeyse 3 ay olacak zaman zaman birbirimizi anlayamıyoruz.

Halı modellerini seçtinmi canımcım?

piera carin ve saray halıdan netten beğendim canım haftasonu bakacağız

Tünaydın kızlarr tahminlerimin yüzde 80 i tutmuş bakıyorumda:1:

Buketçim gelinliğin çok şık sanada çok yakışıcaktır eminim mutlulukla giy canım.

Aylincim geçmiş olsun sanda tatlım üşütmek çok kötü gerçekten hele idrar yollarını.

Kübra seninde ne gıcık patronların var ya böyle her işini yükleyen insanlara sinir oluyorum bencede çık sen canım bide yük mü taşıtıcaklar.

Edacım canım duyunca çok kötü oldum inan konuyu tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama sen zaten aklı başında bi kadınsın hiç üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık sıhhat uzun ömür versin gençsiniz yine olur inşallah hakkınızda hayırlısı böyleymiş. HEpimiz için geçerli heran başımıza ne geliceğini bilemiyoruz her duruma hazırlıklı olmalıyız ve beterin beteri var hep bunu düşünmeliyiz benim tanıdığım normal doğum yapmı bebek 45 dakika sonra vefat etti. Çok daha zor durumlar. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah. O müdürünede yazıklar olsun keşke rapor falan alsaydında gitmeseydin canım. Neyse artık önüne bakıcaksın senin için dua edicem canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah hemen ameliyatını ol ve hemen iyileş.

Ayşecim Allah sendende razı olsun hiçbirimizi unutmuyosun dualarından eksik etmiyosun Allah senin de güzel gönlüne göre versin inşallah

Sağol esracım sizin gibi mutlu olururm inşalah bende

Canım hepinizi teker teker geçirdim aklımdan ama ne yaptıklarını az cok tahmin ettiklerimi yazdım onlarında çoğu tutmuş senin kına gecesinde olacağın zaten kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:1:

edacım buradaysan izin al ve eve git canım..
yarında gelme işe..
doktordan bu iki gün içinde rapor alırsın..
orda sen oturdukça ben rahatsız oldum ya..

lemlem sabırlı ol nasıl başalrsa öyle gider iyi demişşin
arkasında dur bu olayın yüz vermeye gelmiyor onlar olduki çat kapı geldi odana git yat çay may yok

Ayy öğle arasına bile çıkamıyorum bunaldım daraldım...
Hesapları kontrol ediyorum pür dikkat arada bir sürü ıvır zıvır iş çıkıyor.

Sevdiceğimede ayrı kızıyorum ama kendimi frenliyorum.
Düğün sitresinden,maddi anlamda bunaltıyor kendini.
Abartıyorsun kendini bu kadar yorma diyorum ama nerde.
Sonra akşam fıstığım kocan işlere daldı iyice seni ihmal etti diyip özür diliyor.
Herkesin sitresini yatırşmak bana düşüyor yahu.

düşünsenize kızlar..
doğurup büyütüyoruz..
yarın öbür gün benim zilli kızım sizlerden birinin oğluyla flört edip evlenmek istiyolarmışş..
olurmu olur dünya küçük :1:
hayale bak :1:

Anasına bak kızını al demişler, anam Edaa kızın hiç lafını esirgemez, şuan sen teksin eşine karşı, ama kızınla beraber damada karşı yandı garibim, onuda kayınpederi korur herhal :))

Ayy öğle arasına bile çıkamıyorum bunaldım daraldım...
Hesapları kontrol ediyorum pür dikkat arada bir sürü ıvır zıvır iş çıkıyor.

Sevdiceğimede ayrı kızıyorum ama kendimi frenliyorum.
Düğün sitresinden,maddi anlamda bunaltıyor kendini.
Abartıyorsun kendini bu kadar yorma diyorum ama nerde.
Sonra akşam fıstığım kocan işlere daldı iyice seni ihmal etti diyip özür diliyor.
Herkesin sitresini yatırşmak bana düşüyor yahu.

Oy kıyamam, sabret şurada 1,5 ay sonra bitecek bu stresler...

Anasına bak kızını al demişler, anam Edaa kızın hiç lafını esirgemez, şuan sen teksin eşine karşı, ama kızınla beraber damada karşı yandı garibim, onuda kayınpederi korur herhal :))

hiiiiiiiiiiii ben gibi olursa yandı eşimm..:53:
ben çok kırılgan çok hassas ama ağzına ne geliyosa söyleyen biriyim..kavgada dilimin kemiği yok sınır tanımam..
ilk evlendiğimiz günlerden biri bi kavga esnasında bana gerizekalı dedi sensin gerizekalı terbiyesiz şey..yürü git annende kal bu gece dedğimi biliyorum..
herifim diyorki saçlarımı sen beyazlattın..sabah bi baktım saçlarına nasıl beyaz düşmüş..
artık üzmicem seni dedim (kendi kendime)
oyyy Allahım hepimizin evine huzur versin..Rabbim meleklerini almasın evimizden :31:

hiiiiiiiiiiii ben gibi olursa yandı eşimm..:53:
ben çok kırılgan çok hassas ama ağzına ne geliyosa söyleyen biriyim..kavgada dilimin kemiği yok sınır tanımam..
ilk evlendiğimiz günlerden biri bi kavga esnasında bana gerizekalı dedi sensin gerizekalı terbiyesiz şey..yürü git annende kal bu gece dedğimi biliyorum..
herifim diyorki saçlarımı sen beyazlattın..sabah bi baktım saçlarına nasıl beyaz düşmüş..
artık üzmicem seni dedim (kendi kendime)
oyyy Allahım hepimizin evine huzur versin..Rabbim meleklerini almasın evimizden :31:

Öncelikle yürekten bir amin diyeyim.
Sonraa maşaAllah diyeyim, erkek gibisin anacım, herüfüne yürü git ananın evine demişsin.
Mağdur eniştem benim vah vah :60:
Ama şımartmayacaksın erkek milletini yapabiliyosunya helal olsun sana

Kaçta başladın kuzucum?:1:

ıspanakları 9 gibi ıspanakları yıkıyodum..
o sırada yemeklerim pişti..
arkasından eşim geldi 10 da kalktık sofradan sonra devam etitim yapmaya niloş..
ya börek yapması kolayda ıspanakları yıkamak zor iş bütünleğenler battı..kaç kere yıkadım sirkeli suda beklettim yarım kilosu öyle gitti ıspanagın zaten :1:

Back