2011 gelin adayları buyrun sohbete

bahar adım
köken mardin,anne baba bingöl doğumlu
karışık biraz:)

yanlıs anlamada kullanıcı isminden doğulu oldugunu anladım..
mazur gör merakımı
hejar kürtçe isim sanırım..
ama pkk ların kullandıkları
hani mesela rojen kod adlı terörist diyte hitab ediliyoya..
o yüzden neden böyle bi nick aldın
sen buraya her girdiğinde o aklıma geliyo nedense

canım hiç sıkma canını. şimdi taşınmak nerdenbaksan bir sürü masraf. inşallah karşınıza güzel bri ev çıkar alırsınız.

benimde hejar her buraya girdiğinde aklıma ceyar geliyo hahaha

biz dün yumurta yedik :) annemin mutfağı boş bozulmuş ezilmiş varsa doğruca çöpe :))

bugün için ne olabilir diye düşünüyorum bayağıdır pilav yapmadım pirinç yok kalmamış
bezelye var konserve olur yetişir inşallah içim bir tuaf yani eşimede sinir oldum ya bu boğazı beni öldürcek annemdeyken hai hadi uykum geldi dedi bitirdik çıktık eve geldilk fanatik ts li izlesi ben az ütü yaptım sonrayufka varmı dedi bende yine ne istedi canın dedim neyse dedi sabah gözleme yaptı kendine tabi hazırlanıyorum uğramadım yanına yemiceksen otur yanıma diyor ya bana börek yaptırmadı kendi gözleme yiyor onun canı bişeyler isteyince geriliyorum nedense

evet doğuluyum,kökenimde kürt
bir sinema filmi vardı büyük adam küçük aşk diye orada küçük bir kız vardı onun adı hejardı ordan esinlendim
hejarın anlamıda fakir,yoksul demek:)
neden aldım hoşuma gittiği için, ama o hainlerle bir ilgisi yok yani bunu bil

benimde hejar her buraya girdiğinde aklıma ceyar geliyo hahaha

hejar ceyar kafiyeli ondandır

Allahım ya aynı benim gibisin deniz..
bende çok canı habire bişi çekenlerden değilim..
olanlara sinir olurum..
Allahtan benimki ne yapsam karısmaz yer..hamdolsun..
ama seninki sipariş veriyo..
aklı hep orda yemekte

bir nickten yola çıkarak soyağcını çıkardık vallahi Bana da sanki aleviymişsin gibi geldi niye seninle uğraşıyorsak onu da bilmiyorum

kızlar teşekkür ederim yaa gerçekten.. bundan sonra söylenip durmayacam, gerçi 10 tanesini tutsam birini söylüyordum zaten. ama takıntılı biriyim sanırım.. bugün o maç izleyecekmiş arkadaşlarıyla bizim evde, bende mutfakta turşu kuracam... inşallah çenemide tutabilirim.. çünkü bu olayda canımı sıkıyor..

Slm kızlaar ayy Deniz'cim çok rahatsızım yaa, afedersiniz akşamdan beri fena bir gaz sancısı var.
Halılarım yok, temizlik içindeyim ama akşama çaya misafirim var (
Eşim yardım edecekmiş temizliğe, etsin bakalım davet etmek değil öyle....
Valla Deniz'cim özendirmek istemiyorum ama ben evde olma olayını çok sevdim yaa, komşularım ve misafirlerimde çok iyiler, geldikleri gibi benimle beraber mutfağa girerler saolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…