o zman ben size bişi daha söyleyeyim, biz balayımızdan cuma döndük, cumartesi günü sabahtan eskişehire beşiktaşın maçına gittti arkadaşlarıyla.... arkadaşlarının hepsi fanatik beşiktaşlı, bekar, aslında evlenmek istiyoalr ama daha kız ark.ları bile yok.. ve devamlı benim eşimi biyerlere çağırıyorlar, biz şurdayız hadi sizde gelin, burdayız hadi gelin diye.. maç içinde araba ayarlamışlar hep beraber gideceklermiş benimkinede söylediler tabii, o yok ya ben daha yeni evliyim dedi, ama içinde kaldı baktım üzülüyor, evlendiği için özgürlüğü kısıtlanmış hissetmesin kendini dedim, istersen git canım dedim, ve o da gitti...
bizim kına günümüzde bile arkadaşı arayı gel sinemaya gidlim demişti... onlar bunu kıskandıkalrı için özellikle yapıyor ama benim saf salak eşim anlamıyor.. evde bile onlarla mesajlaşıyor, şu filmi izledinmi, bu maçı kim almıştı gibi saçma sapan şeyler.. ama bi tanesinin özellikle yaptığını çok iyi biliyorum.. dün bu yüzden kızdım gittim yattım, konuşmadım anladı geldi gönlümü aldı.. ama yarında arkadaşlarıını eve çağırmak istiyor..
ha bu arada bu arkadaşları daha evimizi görmemiş olsa anlayacam ama balayından döndüğümüz gün yani cuma günü akşamıda bizdelerdi.. benimki davet etti geldi oturdular biraz.. bide maça şöyle gidecez yolda buryaa uğrarız afyonda sucuk yeriz falan diye ballansıra ballandıra anlattılar eskişehir yolculuklarını bende eşime o yüzden istersen sende git dedim..