- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.441
kızlar teşekkür ederim yaa gerçekten.. bundan sonra söylenip durmayacam, gerçi 10 tanesini tutsam birini söylüyordum zaten. ama takıntılı biriyim sanırım.. bugün o maç izleyecekmiş arkadaşlarıyla bizim evde, bende mutfakta turşu kuracam... inşallah çenemide tutabilirim.. çünkü bu olayda canımı sıkıyor..
kızlar teşekkür ederim yaa gerçekten.. bundan sonra söylenip durmayacam, gerçi 10 tanesini tutsam birini söylüyordum zaten. ama takıntılı biriyim sanırım.. bugün o maç izleyecekmiş arkadaşlarıyla bizim evde, bende mutfakta turşu kuracam... inşallah çenemide tutabilirim.. çünkü bu olayda canımı sıkıyor..
bu akşam yemek olayı yokkkkkkkkkk
bir düğün daha varmış mevlütlü :)
zeynep evmi alıcaksınız canım..
başlamak önemli hadi hayırlısı..
Rabbim bizede versin inşallah..
seneye kendi evimize geçmek istiyorum..
kızlar belki kızıcaksınız ama ben evimi sevmiyorum..ne biliyim ısınamadım kapısına bacasına..hele mutfagına..
sıfır daire olsun istiyorum..
yada temiz kullanılmıs bi ev..
acele etmiyorum 1 sene oturalım anca görürüz önümüzü..
rabbim herkese nasip etsin..
gamzeeeeeeeeeeeeee
makarna yapınca ilk aklıma sen sen geliyorsun
ondan sonra yaptın mı makarna
baharcım..
sende havvaya mı tuttkunsun benim gibi..
erkek olsa o kızı kaçırmam
göz kaş dudak aman yarabbi..Maşallah
düşünüyrz bakalım cnm daha belli değil
olur inş. babam tel edio ben bakmadan almayın sakın kendi kafanıza iş yapmayın die:)
Allahım herkese nasip etsin inş.
evet canım maşallah maşallah
bizde güzeliz ama:))
seninle aramızda 1 hafta var sanırımız düğünlerimizle
dün okudum ama sen miydin hamile olan?
bana kalırsada oturmayacağınız evi almayın canım ya yatırım için ev artık çok mantıklı değil kiracı çıkar ev biraz boş kalabilir onun dşında kiracı kaçar aidat takar elektrik takar hep uğraşırsınız yani ben babamdan biliyorum her ay mutlaka bir kiracı ile uğraşıyor yazık adamcağıza o yüzden şahsen ben yatırım için ev almam birde kiracı ile uğraşamam
sabahtan beridir mobilyacılardan haber bekliyorum ses seda yok ya :84:
bana kalırsada oturmayacağınız evi almayın canım ya yatırım için ev artık çok mantıklı değil kiracı çıkar ev biraz boş kalabilir onun dşında kiracı kaçar aidat takar elektrik takar hep uğraşırsınız yani ben babamdan biliyorum her ay mutlaka bir kiracı ile uğraşıyor yazık adamcağıza o yüzden şahsen ben yatırım için ev almam birde kiracı ile uğraşamam
o zman ben size bişi daha söyleyeyim, biz balayımızdan cuma döndük, cumartesi günü sabahtan eskişehire beşiktaşın maçına gittti arkadaşlarıyla.... arkadaşlarının hepsi fanatik beşiktaşlı, bekar, aslında evlenmek istiyoalr ama daha kız ark.ları bile yok.. ve devamlı benim eşimi biyerlere çağırıyorlar, biz şurdayız hadi sizde gelin, burdayız hadi gelin diye.. maç içinde araba ayarlamışlar hep beraber gideceklermiş benimkinede söylediler tabii, o yok ya ben daha yeni evliyim dedi, ama içinde kaldı baktım üzülüyor, evlendiği için özgürlüğü kısıtlanmış hissetmesin kendini dedim, istersen git canım dedim, ve o da gitti...
bizim kına günümüzde bile arkadaşı arayı gel sinemaya gidlim demişti... onlar bunu kıskandıkalrı için özellikle yapıyor ama benim saf salak eşim anlamıyor.. evde bile onlarla mesajlaşıyor, şu filmi izledinmi, bu maçı kim almıştı gibi saçma sapan şeyler.. ama bi tanesinin özellikle yaptığını çok iyi biliyorum.. dün bu yüzden kızdım gittim yattım, konuşmadım anladı geldi gönlümü aldı.. ama yarında arkadaşlarıını eve çağırmak istiyor..
ha bu arada bu arkadaşları daha evimizi görmemiş olsa anlayacam ama balayından döndüğümüz gün yani cuma günü akşamıda bizdelerdi.. benimki davet etti geldi oturdular biraz.. bide maça şöyle gidecez yolda buryaa uğrarız afyonda sucuk yeriz falan diye ballansıra ballandıra anlattılar eskişehir yolculuklarını bende eşime o yüzden istersen sende git dedim..
o zman ben size bişi daha söyleyeyim, biz balayımızdan cuma döndük, cumartesi günü sabahtan eskişehire beşiktaşın maçına gittti arkadaşlarıyla.... arkadaşlarının hepsi fanatik beşiktaşlı, bekar, aslında evlenmek istiyoalr ama daha kız ark.ları bile yok.. ve devamlı benim eşimi biyerlere çağırıyorlar, biz şurdayız hadi sizde gelin, burdayız hadi gelin diye.. maç içinde araba ayarlamışlar hep beraber gideceklermiş benimkinede söylediler tabii, o yok ya ben daha yeni evliyim dedi, ama içinde kaldı baktım üzülüyor, evlendiği için özgürlüğü kısıtlanmış hissetmesin kendini dedim, istersen git canım dedim, ve o da gitti...
bizim kına günümüzde bile arkadaşı arayı gel sinemaya gidlim demişti... onlar bunu kıskandıkalrı için özellikle yapıyor ama benim saf salak eşim anlamıyor.. evde bile onlarla mesajlaşıyor, şu filmi izledinmi, bu maçı kim almıştı gibi saçma sapan şeyler.. ama bi tanesinin özellikle yaptığını çok iyi biliyorum.. dün bu yüzden kızdım gittim yattım, konuşmadım anladı geldi gönlümü aldı.. ama yarında arkadaşlarıını eve çağırmak istiyor..
ha bu arada bu arkadaşları daha evimizi görmemiş olsa anlayacam ama balayından döndüğümüz gün yani cuma günü akşamıda bizdelerdi.. benimki davet etti geldi oturdular biraz.. bide maça şöyle gidecez yolda buryaa uğrarız afyonda sucuk yeriz falan diye ballansıra ballandıra anlattılar eskişehir yolculuklarını bende eşime o yüzden istersen sende git dedim..
perdelirn takıldımı buketcim..
halıların hazır zaten..
beyaz eşyaların montajı bittimi..bizimde koltuklar da 2 hafta kala gelmişti..sen ne zaman ses seda yok diyosun onlar duuyuyo zaten..
4e kadar haber gelir merak etme..
aslında çok doluyum kusura bakmayın, gelip sohbetinizn ortasına girdim bunları anlatıyorum.. ama anlattıkçada bu sefer kötü oldum yaaa... balayımızda bile arkadaşıyla msjlaşıyordu, adalardaydık, bak burası sana göre, şuraya gittik vs diye msj atıyodu.. o zmaan bile kızdım ama anlamadı halada anlamak istemiyor...
akşam maça gelmesinler diyorum bu seferde o gidecek onlarla biyerlere...
bu hafta sonu da onlarla beraber pikniğe gidecez... biz zaten geçen hafta gitmiştik, ama onlar benim eşim olmadan bişi yapamazlar resmen onlara mangal yapmaya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?