- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #96.501
pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ıspanakları 9 gibi ıspanakları yıkıyodum..
o sırada yemeklerim pişti..
arkasından eşim geldi 10 da kalktık sofradan sonra devam etitim yapmaya niloş..
ya börek yapması kolayda ıspanakları yıkamak zor iş bütünleğenler battı..kaç kere yıkadım sirkeli suda beklettim yarım kilosu öyle gitti ıspanagın zaten
esra misafirlerin çaya geliyor muhtemelen neler yapmayı düşünüyorsun bacım
Öncelikle yürekten bir amin diyeyim.
Sonraa maşaAllah diyeyim, erkek gibisin anacım, herüfüne yürü git ananın evine demişsin.
Mağdur eniştem benim vah vah
Ama şımartmayacaksın erkek milletini yapabiliyosunya helal olsun sana
sağolun kızlar, nişanlım 25 yaşında.. arkadaşları arasında aslında en küçüğü o diğerleri 28-30 bu şekilde yaşları.. evleneli 2 hafta oldu, bir hafta balayı yaptık, işte cumadan beride evimizdeyiz.. bir gn benim annemlere, bir günde kayınvalidemlere gittik yemeğe.. şimdi msnden yazdım, arkadaşalrın eve gelmesin çok istiyosan sen git dedim, bende annemlere giderim dedim.. haftasonuda pikniğe gelmiyorum ben dedim.. anladı yanlışını, şimdi gönlümü almak için bi sürü şey yazmış. tamam dış dünyayla biraz bağlantımızı keselim dedi, akşama evdeyim beraber izleyelim maçı devre arasındada çamaşır sereriz, seni seviyorum falan yazmış :) aslında gönlümü almış durumda şu an ama cevap yazmayacam yinede.. çok şımarttım zaten..
o arkadaşlarıda yüzsüzün teki, kaç defa ben açtım tlf nunu özellikle, ne vardı hayırdır, gibi iğneleyici bi şekilde konuştum, çok iyi anladılar ama benim sinir ollmam hoşlarına gidiyor onların. hatta birisi varki ben ona kumam diyorum, evmize geldi, koridorumuzda resimli anahtarlık var, 3 tane resim yeri var, ortaya benim resmimi koyun diyor, niye 3lü aldın lemlem biri benim için diimi deyip gülüyor.. birgün katil olursam bu çocuk yüzünden olurum ben zaten
kızlar bazı yazdıklarınızı okudum bazılarını kaçırdım maalesef
ben masamda kalan işleri toparlasam iyi olur....
yarın işe gelmek zorunda kalırsam görüşürüz ama yok biraz insafa gelip gelme derse o zaman
hakkınızı helal edin
öpüyorum sizi çok
yarın işe gelmek zorunda kalırsam görüşürüz ama yok biraz insafa gelip gelme derse o zaman
hakkınızı helal edin
öpüyorum sizi çok
Kız yine iyi kalkmışsın altından.
Ben geçenlerde kendime çorba yapayım dedim.
Lahanalı sebze çorbası.Lahana bütün diyordu ben yarım kullanayım çok olmasın benden başkası yemez dedim.
Yapmaya kalkışmaz olaydım.Bitirdiğimde mutfak savaş alanı gibiydi.Birde sen tut çırbayı miksetsen geçirirken gazla koy.
Oda sen taş patla bütün yerler çorbaydı.Bir daha asla yapmıcam
kesinlikle şımartmayacaksın bitanem...
neyse esracım..ne dicem sana
bu gelenler kimler
ben yabancı tanımadıgım insanların yanında hareket edemem ya..
alışabildin vallahi maşallah sana
hakkınızı helal edin
öpüyorum sizi çok
hakkınızı helal edin
öpüyorum sizi çok
kızlar bişi sorucam
evde kalan kekim var dün tam çöpe dökücem..
aklıma yelizin tarifi geldi nasıl yapıyodu bilen varmı
kızlar bişi sorucam
evde kalan kekim var dün tam çöpe dökücem..
aklıma yelizin tarifi geldi nasıl yapıyodu bilen varmı
bende yelizin tarifi hatırlamıyorum ama bir arkadaşıma gittik bize pasta yapmıştı. çok güzeldi arasına muz falanda koymuştu. nasıl yaptın dedim keki güzel olamamış rondodan geçirmiş biraz puding ve birazda muz doğramış şekil vermiş al sana pasta. yaratıcılığını kullan eda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?