- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
kızlarbirazdan dışarı çıkıp gelinlik bakıcaazz
fatih'e mi bakacaksınız?Akşama resim bekliyoruz ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lemlemin gözünden kaçmıştır canım
ee sen neler yapıyosun bakalım
fatih'e mi bakacaksınız?Akşama resim bekliyoruz ona göre
ayy ne güzell, bak ben bile heyecanlandım canımm akşama güzel haberler bekliyoruz, fotoğraf istiyoruzzz ona göreeee
ooo hoşgeldin çukulata nerelerdesin sen yaa..... teşekkür ederim mobilyalar iiçin, amin..
nerden aldın ya o kadar geceliği? hayırlı olsun güle güle kullan, iyi yapmışsın :128:
benimde 3 tane geceliğim 1 yazlık 1 kışlık 2 tanede sabahlığım var. ama nbb nin gelin setleri var ya bir tane de ondan istiyorum ama onu nişanlım alır heralde.. kına alışverişine çıkıldığında
düğün davetiyeleri içinde erken sanki, biz 2 ay kala yaptırmayı düşündük.
kızlar takvimlerdeki "4 aydan" bi türlü kurtulamadık ya :97:
canım kolay gelsin sana hastanede hastalarla uğraşmak zordur hangi hastanedesin
zyv senin balayı otel işin ne oldu?Aklıma takıldı ayarladın mı bi yer?
Ocwmays...
Ben gecen hafta 10 a yakın gelınlıkcı dolastım annemle...
Hıc aklımda yokken hem de...
Gelınce sen de anlatırsın zaten...
Ben o kadar yer dolastım ılk gırdıgım gelınlıkcıdekı ılk modele vuruldum ve kafamda bıttı olay...
Prenses modelıymıs benım ıstedıgım tarz ve hangı gelınlıkcıye gırdıysem hep o modele yoneldım...
Kapalı oldugum ıcın sordum kollarından ve dekolte kısmından ekleme yapıyormusun dıye...
Yaptıklarını ve ucret almadıklarını soyledıler...
O kadar yer dolastım ama ılk gelınlık cıkmıyor aklımdan ustelık en ucuzu da o...
Pazarlıksız fıyatı 1300
Hıc gozumun korktugu gıbı degılmıs, dıgerlerı 2000 cıvarı rakam verdı ama 1500 bırakırlar, daha fazlasını dusunmuyorum...
Hadı aksam gel de anlat
moralim çok bozuk.Sözlümle ikimiz de aynı okulda görevliyiz.haftasonları kös kös evde oturuyoruz.Haftasonları dinlenecekmiş haftaiçi çok yoruluyormuş.Ama her hafta böyle
koca bi ömür böyle davranacaksa onunla nasıl mutlu olurum bilmiyorum.Çok sıkıldım artık.
Benim kurtulmaya 1 hafta 2 günüm kaldı
Ocwmays...
Ben gecen hafta 10 a yakın gelınlıkcı dolastım annemle...
Hıc aklımda yokken hem de...
Gelınce sen de anlatırsın zaten...
Ben o kadar yer dolastım ılk gırdıgım gelınlıkcıdekı ılk modele vuruldum ve kafamda bıttı olay...
Prenses modelıymıs benım ıstedıgım tarz ve hangı gelınlıkcıye gırdıysem hep o modele yoneldım...
Kapalı oldugum ıcın sordum kollarından ve dekolte kısmından ekleme yapıyormusun dıye...
Yaptıklarını ve ucret almadıklarını soyledıler...
O kadar yer dolastım ama ılk gelınlık cıkmıyor aklımdan ustelık en ucuzu da o...
Pazarlıksız fıyatı 1300
Hıc gozumun korktugu gıbı degılmıs, dıgerlerı 2000 cıvarı rakam verdı ama 1500 bırakırlar, daha fazlasını dusunmuyorum...
Hadı aksam gel de anlat
selam canlarrrr
çoktandır gelmiyordum bi uğrayım dedim.sayfa uçmuşşşşşş