2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oo evet seninki daha zormuş bende bingölde oturacağım canım bizde evi tuttuk ama nikahımız olmadığı için nişanlımı ilçeye verebilirlermiş yani bir nevi aynı sıkıntılardfayız aslında eşya ev bahane oneli olan huzuruz bazen çok takılıyoruz ama işte yeni olunca ilk olunca insan ister istemez takılıyor
ayrılık demişken ben bittim adam 7 ay eğitimdeydi,geldi göreve gitti 3 ay sonra cenaze için geldi bende çıldırmak üzereyim herşeyi tek başıma görüşüp hallediyorummmm günler geçsin evimize kocamıza gidelim artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:59::59::59::59:

evettt yhaa bana kalsa artık düğünmüş kınaymış hiçbirinde iştahım yok yani sadece kocamı alıp huzurlu mutlu aşk dolu küçücük bir evimizde yaşamak istiyorum ona kahvaltı hazırlamak akşamları yemek yapmak ne bilim çamaşırını ütülemek vs.. sıradan bir hayat istiyorum artık...

ben düğün salonumuzun fotoğrafçısına tekrar gittim bu sefer sahibiyle görüşebildim.. içinde 25 poz olan bir adet büyük kristal albüm, anneler için iki küçük albüm, 2 tane küçük cep albümü, biri çanta şeklinde, bir tanede büyük 75x100 cm fotoğraf ve birde albüm sandığı deri kaplı falan.. hepsine 750 dedi + dış mekan çekimi olacağı için +100 daha oluyormuş. en son bu fiyattan pazarlıkla 650'ye indi. tek mekan olacak ve dış mekanda çektiği diğer fotoğrafları cd ile vermiyor kesinlikle.. tek mekan olacak..

birde bizim düğünün karşısında plaj var, eğer ordada düğünden sonra foto istersek oraya büyük projektörlerle aydınlatıp ordada foto çekiyor 200tl istiyor onun içinde.. ama orda vardı resimler gelinle damat ayakkabıları çıkarıp deniz kıyısında fotolar falan birde gece vakti harika görünüyordu.. kumsala yatmışlar ilginç pozlar vardı :27:

düğünden sonra foto çektirmek daha güzel aslında... bize adam 2buçuk saat sürer dedi düşünsenize o kadar saat poz versem benim tüm yaşam enerjim tükenirki:37:
sonra gelinliğim kirlencek şu bu bissürü sıkıntı.. valla düğünden sonraa ohh daha rahat olurr ben bunu hiç düşünmemiştim saaol tatlımm:16: bunuda bi sorup soruşturayım. hem o zaman sahilde de foto çekilebiliriz.. ben kumlanmayalım diye istemiyodumdaa:71::71:

düğünden sonra foto çektirmek daha güzel aslında... bize adam 2buçuk saat sürer dedi düşünsenize o kadar saat poz versem benim tüm yaşam enerjim tükenirki:37:
sonra gelinliğim kirlencek şu bu bissürü sıkıntı.. valla düğünden sonraa ohh daha rahat olurr ben bunu hiç düşünmemiştim saaol tatlımm:16: bunuda bi sorup soruşturayım. hem o zaman sahilde de foto çekilebiliriz.. ben kumlanmayalım diye istemiyodumdaa:71::71:

evet bencede çok güzel olur. ben zaten fotoğrafçıyla anlaşmasam bile kardeşime verecem fotoğraf makinesini artık flaşıyla falan bişiler çeker. birde zaten cafelerin ışığı falan vuruyor, hem düğünden sonra gezeriz sahilde falan.. çok güzel olur.. gerçi şu an böyle düşünüyorum ama acaba düğünden sonra yeter aman gidelimmi derim bilemiyorum. :37:

Aaaaaaaa,bizde Hadımköy'de oturacağız evlenince.İş yeri oraya taşınacak.Bende Kiptaş konutlarına bakıyorum...

Kuzuuum komşu olcaz desene:81:

Bence de canım kumsalda düğün bitince cekilmek çok iyi fikir:13:

evet bencede çok güzel olur. ben zaten fotoğrafçıyla anlaşmasam bile kardeşime verecem fotoğraf makinesini artık flaşıyla falan bişiler çeker. birde zaten cafelerin ışığı falan vuruyor, hem düğünden sonra gezeriz sahilde falan.. çok güzel olur.. gerçi şu an böyle düşünüyorum ama acaba düğünden sonra yeter aman gidelimmi derim bilemiyorum. :37:

:9::9:olabilir canım per perişan bi haldede olabiliriz.. biz de düğün sonrası hemen yola çıkcaz ankaraya döncez yolda bi otel ayarlamayı düşünüyozgeze geze gelicez ankaraya insanın 2 3 günü olunca değişik planlar içinde buluyo kendini..

lemlem'cim biz balayında kemer'e gidiyoruz 5 gece 6 günlüğüne daha önce de konumuştuk,hatırlarsın.
Sence nerelere gidelim Antalya'da?Fikirlerine ihtiyacımız var.:71:

ay evet evet her kata parada koydurdular, yaa giden parayı geçtimde ben hiç sevmiyorum böyle sululukları. bu yüzden nişanlım gidip düğün salonuyla konuşacak eğer böyle bişey yapacaksanız ben peşin peşin vereyim parasını diyecek. :50::50::50:

ay şimdi annem geldi sordum ona, evet gittiğimiz düğün salonu güvendikmiş :50::50:

eee anlaşırsa anlaşsın sululuk değil mi yine yaparlar yapcak olduktan sonra misafirler nerden bilcek damat önceden verdi diye.valla ben her şeyi beklerim.gerçekten çok sinir oluyor bahşiş neyse de cıvıklık boyutunda daha da koparmaya çalışıyolar.benimki biraz serttir belki geri adım atarlar uzatmazlar bilemiyorum şimdi.
biz aslında öğretmen evinin açık alanını tutcaktık kamelya çiçekler vs vardı ben hep istemişimdir kır düğünü gibi,ama eylülde yağmur olur diye cesaret edemedik,bi de sinevizyon nası oluyor açıkta bilmiyorum,neyse zaten kaporayı verdik.akşehirin en ii en pahalı salonu işte daha iyisi elimizden gelmezdi,beklentimi yükseltmiyorum.o yüzden güzel bi gelin olmaya odaklanmış durumdayım:31:inş elime yüzüme bulaştırmam

canlar dün görümcemlen gelinlikçilere baktık benim istediğim model genelde yoktu tek yerde buldum denedim model bu ben kabarık ama sade istiyordum içine tarlatanı kocaman giyince prenses gibi kabarık duruyor .sorun şu hiç bi şekilde seçme şansım yoktu tarzım olan tek gelinlik bunu buldum sizce hemen kiralamalı mıyım?yoksa başka seçeneklerin oluşmasını mı bekliyim?kafam karışık bi de bu tarz bundan başka gelmez dedi kadın belki beni almak zorunda bırakacaktıEki Görüntüle 211365

tabi daha çok böle bişi istiyorum üst kısmını özellikle Eki Görüntüle 211386
dikeriz diyolar güvenmedim ben de

2.sini daha çok sevdim bende :=) güzelmiş.istediğin gibi olmazsa tekrar dikerler canım.

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

yaa ben yokummmm,16 eylül kına,17 eylül düğünnnnnn

eee anlaşırsa anlaşsın sululuk değil mi yine yaparlar yapcak olduktan sonra misafirler nerden bilcek damat önceden verdi diye.valla ben her şeyi beklerim.gerçekten çok sinir oluyor bahşiş neyse de cıvıklık boyutunda daha da koparmaya çalışıyolar.benimki biraz serttir belki geri adım atarlar uzatmazlar bilemiyorum şimdi.
biz aslında öğretmen evinin açık alanını tutcaktık kamelya çiçekler vs vardı ben hep istemişimdir kır düğünü gibi,ama eylülde yağmur olur diye cesaret edemedik,bi de sinevizyon nası oluyor açıkta bilmiyorum,neyse zaten kaporayı verdik.akşehirin en ii en pahalı salonu işte daha iyisi elimizden gelmezdi,beklentimi yükseltmiyorum.o yüzden güzel bi gelin olmaya odaklanmış durumdayım:31:inş elime yüzüme bulaştırmam

canım ikinci gösterdiğin gelinliğin ayynısı benim gelinlikkçimin yan tarafındaki dükkanda vardı hatta annemle bizde baktık ama rengi beyaz değldi hafif kreme çalıyordu kirli beyazdı hoş tu ama mankenin üstündeydi

canım ikinci gösterdiğin gelinliğin ayynısı benim gelinlikkçimin yan tarafındaki dükkanda vardı hatta annemle bizde baktık ama rengi beyaz değldi hafif kreme çalıyordu kirli beyazdı hoş tu ama mankenin üstündeydi

krem olduğunu fark ettim canım tercihim kırık beyaz.sadece model olarak çok beğendim sade ve zarif hem de çiçekli böcekli cıvıl cıvıl seviyorum ama giymeden bişeyi diktirmek saçma geliyor,beğenmezsem tekrar dikeriz gibi şeyler de duymadım açıkcası, cesaret edemedim :59:

krem olduğunu fark ettim canım tercihim kırık beyaz.sadece model olarak çok beğendim sade ve zarif hem de çiçekli böcekli cıvıl cıvıl seviyorum ama giymeden bişeyi diktirmek saçma geliyor,beğenmezsem tekrar dikeriz gibi şeyler de duymadım açıkcası, cesaret edemedim :59:

anladım canım haklısın keşke mersinde olsaydın hemen giyerdin üstüne olmazsa almazdın olur biterdi:)

evet ya gelinlik stresi bitti sonunda napim ne bulsam işte aradığım bu diyemeyeceğmi anladım o yüzden birtanesine karar verdim

iyi yapmışın valla oooh rahat rahat bekle. ben kendim gibisini görmedim bigün beğendiğini diğer gün beğenmeyen ani karar değişikliği yaşayan biriyim sanırım dengesizim :37:

beyaz eşyalarını almayanlar var aramızda
misal: Canantoş :61:
Siemensin harika bir kampanyası var, ben olsam asla kaçırmazdım, kesinlikle bir bakın
bosch ve siemens aynı ürünler, modelleri bile aynı neredeyse, birbirlerine benziyolar, biliyosunuz

ay bu tpik üç gündür çok bensiz kaldı ya
azcık doldurayım
aşgfjhpfghpgfhg
yjytjuyujkuyk
kuyıkluı
luıluıolk
kuyyyyyyyyyyyy
rkyukuykruykjujkyukıyuk
ıkıutoıuluı

ewt!!!
kafayı yemiş olmak tam da böyle bişey
:37::37::37::37::37::37::37::37: