2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay bu tpik üç gündür çok bensiz kaldı ya
azcık doldurayım
aşgfjhpfghpgfhg
yjytjuyujkuyk
kuyıkluı
luıluıolk
kuyyyyyyyyyyyy
rkyukuykruykjujkyukıyuk
ıkıutoıuluı

ewt!!!
kafayı yemiş olmak tam da böyle bişey
:37::37::37::37::37::37::37::37:

:1: evet canım sensiz kaldı bayadır, özletme kendini.

gece gece girersende bulamazsın tabii kimseyi.. bende bi ara telden girdim gece biraz okuyup çıkmıştım. seni görmedimdi :37:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım uğrayamadım foruma yarın gelinliğimi başlatıyorum kısmet olursa hasret moda evinde inş. birebir aynı model çıkartırlar.
kızlar kuaförünüzü ayarladınız mı???

yaw sonbahar demeyin yaa, biz bu yüzden nişanlımla çok zıtlaştık.. ben diyorum hani yazın evlenecektik gittik eylülü seçtik, eylülün neresi yaz sonbahar dedim. sen takvimdeki mevsimlere bakma antalyada ekime kadar yaz dedi. yok dedim eylül ayı sonbahar ayıdır falan.. hani benim kınamda 31 ağustos ya, oda diyorki o zaman yazın kına sonbaharda da düğün yapıyoruz :60::60::60::60:

yaw sonbahar demeyin yaa, biz bu yüzden nişanlımla çok zıtlaştık.. ben diyorum hani yazın evlenecektik gittik eylülü seçtik, eylülün neresi yaz sonbahar dedim. sen takvimdeki mevsimlere bakma antalyada ekime kadar yaz dedi. yok dedim eylül ayı sonbahar ayıdır falan.. hani benim kınamda 31 ağustos ya, oda diyorki o zaman yazın kına sonbaharda da düğün yapıyoruz :60::60::60::60:

küçüklüğümden beri eylül gelini olmak istemiştim en güzel ay (düğün için) bence eylül havalar o kadar bulantıcı değil tatlı bir serinlik :1: bu sene ne olur bilemem antalyaya yaz gelmiş ama istanbula gelemedi bir türlü eylülde nasıl olucak çok merak ediyorum havalar :44: lemlem takvime göre nişanlın haklı tabi :)

küçüklüğümden beri eylül gelini olmak istemiştim en güzel ay (düğün için) bence eylül havalar o kadar bulantıcı değil tatlı bir serinlik :1: bu sene ne olur bilemem antalyaya yaz gelmiş ama istanbula gelemedi bir türlü eylülde nasıl olucak çok merak ediyorum havalar :44: lemlem takvime göre nişanlın haklı tabi :)

ya tamam eylül güzel bir ay ama bizim için geçen senenin eylülü olmalıydı. boşu boşuna 1.5 senedir bekliyoruz sadece.. geçen sene istemedi, yetişmez falan dedi, seneye yazın olsun dedi. bende mayıs falan gibi düşünmüştüm ama oda olmadı, eylüle kaldı.. ben buna kızıyorum yoksa eylülü severim.

anlatsam çok şey varda neyyyyseeee..

Günaydın kızlar. Ya ben gelinliğimi temmuzun ortası gibi filan anca alabilicem galiva. Eğer dikilirsee 8 eylüle kadar yetişir mi sizce ?

ya tamam eylül güzel bir ay ama bizim için geçen senenin eylülü olmalıydı. boşu boşuna 1.5 senedir bekliyoruz sadece.. geçen sene istemedi, yetişmez falan dedi, seneye yazın olsun dedi. bende mayıs falan gibi düşünmüştüm ama oda olmadı, eylüle kaldı.. ben buna kızıyorum yoksa eylülü severim.

anlatsam çok şey varda neyyyyseeee..

canım benim hayırlısı böyleymiş demekki o zaman olsa şimdi 1 yıllık evliydin ama bak daha taptaze gelinsin boşver :)

evettt yhaa bana kalsa artık düğünmüş kınaymış hiçbirinde iştahım yok yani sadece kocamı alıp huzurlu mutlu aşk dolu küçücük bir evimizde yaşamak istiyorum ona kahvaltı hazırlamak akşamları yemek yapmak ne bilim çamaşırını ütülemek vs.. sıradan bir hayat istiyorum artık...

ne güzel söylemişsinnn:))

eylül ayı en güzel ay'dı bu seneye kadar,bu sene noluyo böle yaa,önceki gün şakır şakır yağmurda kaldım,yanımdan gelin arabası geçti,üzüldüm yaaa,ya bizimkindede yağarsa,kınada düğünde açıkta benim,en güzel günüm kabus olmasın yaaa.
inş hiçbirimiz böle olmayızz :(((

kızlar bu arada bugün işim çok olduğu için gidemedim p.tesi tapuya gidicem evimizi alıyoruz hayırlısıyla :64::64::64::52::52::66::66::64:

Neşe yaaaaaa
aşağıda ismini görüyorum gıcık niye yazmıyosun nerdesin

ayyy canikom ben yazdığını gördüm dün slm vercektim o sırada nişanlım aradı onun tayin sayfasına bakcaktık ben de ayıp olmasın orda görünmenin anlamı yok diye çıktım.zaten çoğu zaman da açık bırakıp gidiyorum aşağıda göründüğüme aldanmayın:)))noldu ya sana sınavın vardı ondan mı böyle oldun anlamadım ki başka sorunlar mı çıktı yoksa canın mı sıkılıyor durduk yere?

beyaz eşyayı almayan biz varız canım,ne zamana kadar kampanya ki?1 hafta sonra nişanlımın yanıma gelip gelemiceği belli olcak ona göre gidip ev tutcaz eşyalara falan bakıcaz

doğru demiş çocuk ne üstüne gidiyosun:27:benim de 1 eylülde işim olcak 3 eylülde kınam 4 eylülde düğünüm 8 eylülde doğum günüm sanırım eylül benim ayım:37:

günaydın Eylül gelinleriiiii :)

şimdi size yine çok önemli bir soru daha soruciiimm .... :) duvağınızı nikah kıyılana kadar yüzünüze örtmeyi düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım da bu konuda.... ama sanırım örtmiycem .... sizin fikirlerinizi alayımmm ??

günaydın Eylül gelinleriiiii :)

şimdi size yine çok önemli bir soru daha soruciiimm .... :) duvağınızı nikah kıyılana kadar yüzünüze örtmeyi düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım da bu konuda.... ama sanırım örtmiycem .... sizin fikirlerinizi alayımmm ??

şimdi benim nikahım evlendirme dairesinde olucak ve orada imza atarken falan fotoğraf çekiyorlar duvak örtülü olursa fotoğraflar nasıl çıkar hiç bir fikrim yok:18:
ama gittiğim tüm nikahlarda duvak örtülüydü nikahtan sonra damat acıyordu ve banada bir soru işareti ekledin şimdi:1:

Son düzenleme:
şimdi benim nikahım evlendirme dairesinde olucak ve orada imza atarken falan fotoğraf çekiyorlar duvak örtülü olursa fotoğraflar nasıl çıkar hiç bir fikrim yok:18:
ama gittiğim tüm nikahlarda duvak örtülüydü nikahtan sonra damat acıyordu ve banada bir soru işareti ekledin şimdi:1:

sen bana bakma yoksa yandın ben hergün soru çıkartıyorum zaten... kafam bilgisayar programlama makinesi gibi sürekli işlem halinde... gelinlik,duvak, saç,makyaj, nikah şekeri, tören,müzikler, kına gecesi, kıyafet,bindallı, ev dekorasyonu her an her dk bişiler geçiyor aklımdan =)):52:

Back