benim de düğün denince aklıma ilk gelen ay EYLÜL valla
evet bende kesinlikle eylül hastasıyım kendimde 21 eylül doğumluyum nişanlımda 17 eylül düğünlerimizde 2-4 eylül kızım olursada adı mutlaka eylül olacak yani:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de düğün denince aklıma ilk gelen ay EYLÜL valla
evet bende kesinlikle eylül hastasıyım kendimde 21 eylül doğumluyum nişanlımda 17 eylül düğünlerimizde 2-4 eylül kızım olursada adı mutlaka eylül olacak yani:)
ya sanki hiç düğüne gitmemişim gibi herşey siliniyo aklımdan hatırlamıyorum,nikah masasına sanırım duvaklı gelmiyolardı,açık gelip,nikah başlayınca duvağı kapatıyolar,sonra damat açıyo..
bende aynen bu telaşlardan sıkıldım ve sürekli pürüz çıkacak diye ödüm kopuyor,ilk pürüz bindallıda çıktı ,ikincisi bazacıda çıktı bakalım daha neler olacak daha büyüğü olmasında biran evvel düzenimizi kuralımevettt yhaa bana kalsa artık düğünmüş kınaymış hiçbirinde iştahım yok yani sadece kocamı alıp huzurlu mutlu aşk dolu küçücük bir evimizde yaşamak istiyorum ona kahvaltı hazırlamak akşamları yemek yapmak ne bilim çamaşırını ütülemek vs.. sıradan bir hayat istiyorum artık...
ben örtülür diye biliyorum açıp alnından öpmesi gerekiyor diye biliyorum ama yanıltmayayım alnından öpmesi kadınım ,namusum anlamına geliyormuş böyle düşünürsen de güzel aslında kapalı olupda açılmasıgünaydın Eylül gelinleriiiii :)
şimdi size yine çok önemli bir soru daha soruciiimm .... :) duvağınızı nikah kıyılana kadar yüzünüze örtmeyi düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım da bu konuda.... ama sanırım örtmiycem .... sizin fikirlerinizi alayımmm ??
benim doğum günüm 19 eylül sözümüz 18 eylülde olmuştu geçen yıl ekimde de nişan oldu bu eylül de düğün 1 yıl sürmüş oluyo toplam tabi ilişkimizinde 6.yılı bitmiş oluyo bu yaz ahhhh yıllar nasılda geçti
benim hatırladığım duvak kapalı geliyolar dans ediyolar ardından nikah kıyılıo sonra duvak açılıo pasta kesilio takı başlıo bitince de atılsın göbekler çekilsin halaylar....
ya bide ne güzel sizin dış çekimler ucuz ankarada 1800 diyorlar yaaaa offffffff şanslı eylül gelinleriiii
birde şu balayı olayına biz halka karar veremedik maddi sıkıntımız da çokkkk uyghun güzel bir yerler biliyormusunuzzz
sen yine iyisin.biz nişanlıma gelen iş teklifini değerlendirdik.izmir'den denizli'ye gidiyoruz.bu nedenle ev-eşya vs. şeyleri almadık daha.oradan alıcaz.düğün mekanını 18.000TL ye ayarladık.balayı 4.400 TL. gelinlik beğendim 3.200 dü 2.750 ye bıraktılar.arkadasım yapıcaktı 1,500TL ye ama kumaşı kötü diye başka yere yaptırıyorum.anlayacağın iyice bel-kemik vb. taraflarımız bozuldu. her şey ateş pahası olmuş resmen.mobilyaları beğendik ama almadık henüz.bir de izmir'den denizli'ye nasıl gidicek nsıl kurulcak bilmiyorum.istemdışı da olsa en ağır benim gaiba[/QU
hımm... seninki daha zormuş cnm ya.. başka yer olunca aslında o kadar sorun yapmamam lazım hallediyoruz .. ama bazen stres yapıyorum işte..biz şimdiden böyleysek dügün arası napıcaz bilmiyorum.. bide kına gecesine kadar çalışıcam izni anca ayarlayabiliyorum..
ay yok ben temuzbaşı çıkıyorm işten.ağustos zaten ramazan.1 ay tatile gitcem rahatım valla:82: ağustostada kostur allah kosrtr.belki temmuz sonu gibi denizli'den ew falan bakar,ağustota da esyaları alım.mekik dokucam yaww
anam sizde taki pasta işi en başta mı oluyor bizde düğünün sonuna dooğru oluyor basta dans oyun halay vs..sonrada pasta kesiliyor o dağıtılırken atkı oluyor sonra tekrardan oynanıyor en sonda kuşak bağlanıyor sonrada resim çekimleri ailecek sülalecek filan..
anam sizde taki pasta işi en başta mı oluyor bizde düğünün sonuna dooğru oluyor basta dans oyun halay vs..sonrada pasta kesiliyor o dağıtılırken atkı oluyor sonra tekrardan oynanıyor en sonda kuşak bağlanıyor sonrada resim çekimleri ailecek sülalecek filan..
bizde önce nikah ilk dans sonra oyun vs. düğünün ortasında veya sona doğru pasta kesilir.o dağıtılırken de takı yapılır.en son takı töreni olur.ama benim arkadasımda düğünün basında ilk danstan sonra masaları tek tek gezip hem hoşgeldiniz dedi hem de takı cantasıyla altnları topladı.ayrıca takı töreni yapılmadı.
canım bulursan öle uygun güzel bir yer banada söle ya ben mersine yakın olsun istiyorum küçük sahil kenarında pansiyon olsun istiyorum ama dediğin gibi düğün zamanı okadar çok sıkışıyor ki insan maddi açıdan .....
kızlarrrr size birşey soracağım benim aklıma bişey geldi hani normalde düğün salonuna girerken ilk dans müziği çalar salonun ortasına kadar gelir cift sonra duak açılır dansa başlanır yaa ben bir değişiklik yapıcam en azından iki düğün oluyor biri farklı olsun diye mersindeki düğünümde biz salona girerken dans müziği çalacak melodi olaraktan sözsüz tam ortaya gelince duamı açtıktan sonra herkes bizden dans beklerkene birden ortaya davul çıkıcak ve biz oynamaya başlıcaz adananın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan diyerekten (eşim adanalı ya o bakımdan bu şarkı) nasıl olur sizce?
ahh canım benim dünden berii bakıyorum kısmetse bulacağım azimle ................. duvarı deler derler biliyorsun.
kuzum düğüne giriş kısmınıda bizde öel düşündük ama biz oya boranın şarkısıyla girip değişik dansedecekrtik ama nişanlım uzakta olunca prova yattı yani klasik girilş olacak ama bence süper olurrr denemelisin herke şaşırır bizim bi tanızdık yapmıştı öle oynamışlardı,
ya giriş ve pasta müziklerini ne yaptınız bu arada dans müziği filan
adanalıdan sonra dans edeceğimiz için dans müziğimiz seyirlik değil ömürlük olsun olacak. sonra herkesin dans ettiği müzikte seve seve ölürüm senin için..pasta müziği de canlı birşey olur daha karar vermedim kuşak bağlanırkende zara değme felek..
Slm arkadaşlar avrupa yakasında oturuyorum ve eylül başında düğünüm var
sizden ricam düğün mekanları hakkında bilgisi olan varsa lütfen yorum yazsın
mekanı dekarasyonu ve fiyatı konusun da önerilerinize ihtiyacım var henüz mekan bulamadım ama pahalı olmayacak
5500 geçmemeli 44:
hadi kızlar bekliyorum
ben daha bulamadım yahuuu :26::26::26: kuşak sizde salondamı bağlanır,biz evden çıkmadan önce bağlrız
canım benim ramazan araya girdiği için tüm düğünler eylülde bu yıl yani insanlar subatta bile yer bulamamıştı üzgünüm ama biraz gecintin sanırım:26: