2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bir pronovias sever olarak sunu izlemenizi tavziye ediyorum rüya gibi :)
2012 Podyumu

evet şimdi izledim ve bunu izlerken birkez daha anladımki gelin dediğin yürürken arkasından bişeylerin sürünmesi gerekiyor. ya eteği uzun olacak yada duvağı.. bence o zaman tam gelin gibi oluyor.. bende duvağımı uzuuuuun yaptıracaaam :16::16::16:

ve lemlemcim dikkat etiysen ne kadar rahat yürüyorlar zıp zıp:) pazar bağdat caddesindeki mağazasındayım gözlemlerimi paylasırım bakalım ben zıp zıp yürüyebilecekmiyim ve duvak konusunda çokkk haklısın hem beni nedense duvak çok duygulandırır :) hoş bu ara herşey duygulandırıyor işe giderken içimden yüksek yüksek tepeleri söyleyip ciddi ciddi yolda bile ağlıyorum sadece hamilelik değil evlilik öncesi günlerde hormonları etkiliyor sanırım bayanlar:43:

selam kızlaaarr ben geldiim:3::3::3: napıyosunuz bakimm???yeni adaylar görüyorum topiğimizde hayırlı olsun tatlışlar,hoşgledinz....:54::16::16:

merhaba :) bende yeniyim eylül gelinlerinde:74: suan balayı otelimizi sanal turla geziyorum :38: genel bir rahatlık var üzerimde eylülde görücem kendimi

merhaba :) bende yeniyim eylül gelinlerinde:74: suan balayı otelimizi sanal turla geziyorum :38: genel bir rahatlık var üzerimde eylülde görücem kendimi

hayırlı olsun canım...ne taraflara gidiyosunuz?biz belek tarafına gidicez biz de otelimizi ayarladık:1:en cok balayına hevesleniyoruz ya ondandır.oh mis gibi tatil hem de sevdiğim adamla :21: :21:

hayırlı olsun canım...ne taraflara gidiyosunuz?biz belek tarafına gidicez biz de otelimizi ayarladık:1:en cok balayına hevesleniyoruz ya ondandır.oh mis gibi tatil hem de sevdiğim adamla :21: :21:

canım bizde belekteyiz :) ne güzel çok sevindim sen ne zaman gidiyorsun _?

slm kızlar
konuları tam takip edimiyorum .. işler yogun .. ve iyiyce karamsar olmaya başladım, sanki çok yavaşmışız gibi hissediyorum ya ev tutuldu bi oturma grubum var digerlerini daha seçemedik ble halısı perdesi gelinlik falan bunlara hiç bakamadım nişanlımla sadece akşamları görüşürüyoruz iş çıkışlarımızda tabi eşya bakılmıyo o saattede off ya napıcam ben..
salonuda biz 3000 e tuttuk kuaför falan yok için de kamera pasta servis falan kınayı da evde yapıcaz ama onun içinde her hangi bi hazırlıgım yok..çok mu yavaş ilerliyorum kızlar ya:(

slm kızlar
konuları tam takip edimiyorum .. işler yogun .. ve iyiyce karamsar olmaya başladım, sanki çok yavaşmışız gibi hissediyorum ya ev tutuldu bi oturma grubum var digerlerini daha seçemedik ble halısı perdesi gelinlik falan bunlara hiç bakamadım nişanlımla sadece akşamları görüşürüyoruz iş çıkışlarımızda tabi eşya bakılmıyo o saattede off ya napıcam ben..
salonuda biz 3000 e tuttuk kuaför falan yok için de kamera pasta servis falan kınayı da evde yapıcaz ama onun içinde her hangi bi hazırlıgım yok..çok mu yavaş ilerliyorum kızlar ya:(

sen yine iyisin.biz nişanlıma gelen iş teklifini değerlendirdik.izmir'den denizli'ye gidiyoruz.bu nedenle ev-eşya vs. şeyleri almadık daha.oradan alıcaz.düğün mekanını 18.000TL ye ayarladık.balayı 4.400 TL. gelinlik beğendim 3.200 dü 2.750 ye bıraktılar.arkadasım yapıcaktı 1,500TL ye ama kumaşı kötü diye başka yere yaptırıyorum.anlayacağın iyice bel-kemik vb. taraflarımız bozuldu.:61: her şey ateş pahası olmuş resmen.mobilyaları beğendik ama almadık henüz.bir de izmir'den denizli'ye nasıl gidicek nsıl kurulcak bilmiyorum.istemdışı da olsa en ağır benim gaiba:52:

herkes eselam kızlar yoğunluktan hiç giremedim bugünn herkesler iyidir inşallahhhhh:16::16::16:

tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz
süper olmuş canım be daha ağır olmuş ağız tadıyla giyersin o gün inşallah canımmmm
ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan taktıracak ev sahibimiz.:74:

seninde evin çok güzel ilk senin kullanman ne kadar hoş yaaa,benimki eski bina ve ben daha görmedim ne kadar şanslısınız yaaaaaa

biz düğün salonu+kamera+düğü 5.500 tl tuttuk 90 dk çekim 10+ 36 poz

kuaförüm hazır,makyajcım yok ankarada bildiğiniz tanıdık yer varsa bileyim kızlar
fotoğrafta dış çekim istedim ama ankarada mekan ve havanın ne olacağı belli olmadığı için gittiğim fotoğrafçılar pek sıcak bakmıyorlar,bende kendinden doğal bahçesi olan bir yeri tuttum ablamda orda çektirmişti 10 adet foto aile alb.+büyük boy resim 500 tl ye hallettim o işide ankarada olanalr baksınlar diye linki vereyimm Fotoraf Stdyolar, Gelin Damat Stdyolar

bu haftada halıları hallediyorum nilşanlım 1 temmuza izin alamya çalışacakmış gelip eşyalarımnızı götürecekmişş:69::69::69::32::32::32::32:

kızlar merhaba biraz önce 2 tane fotoğrafçıyla görüştüm.. birisi 850 TL dedi. sadece dış mekan çekkimi 25 pozluk büyük bir albüm yapacak, 2 küçük anneler için albüm ve 1 tanede cep albümü yapacakmış ve kristal albüm değil. normalde 1000TL'miş de sağolsun 850 indirimliymiş..:41:

diğer görüştüğüm yerde düğün salonumuzda fotoğraflarıımızı çekecek fotocu, ama onun sahibi yoktu henüz fiyat almadım. dış mekan çekimi için. birde kuaförde bikaç poz foto istesem kimbilir kaç olacak fiyat?

kızlar merhaba biraz önce 2 tane fotoğrafçıyla görüştüm.. birisi 850 TL dedi. sadece dış mekan çekkimi 25 pozluk büyük bir albüm yapacak, 2 küçük anneler için albüm ve 1 tanede cep albümü yapacakmış ve kristal albüm değil. normalde 1000TL'miş de sağolsun 850 indirimliymiş..:41:

diğer görüştüğüm yerde düğün salonumuzda fotoğraflarıımızı çekecek fotocu, ama onun sahibi yoktu henüz fiyat almadım. dış mekan çekimi için. birde kuaförde bikaç poz foto istesem kimbilir kaç olacak fiyat?

istanbulda olanlar içinde zümrütü tavsiye edebilirim biz bahceshirdeki stüdyosunda dış mekanı(villa bahcesi) 16 poz 550 tl ye anlaşıyoruz inşallah :)

herkes eselam kızlar yoğunluktan hiç giremedim bugünn herkesler iyidir inşallahhhhh:16::16::16:

süper olmuş canım be daha ağır olmuş ağız tadıyla giyersin o gün inşallah canımmmm

seninde evin çok güzel ilk senin kullanman ne kadar hoş yaaa,benimki eski bina ve ben daha görmedim ne kadar şanslısınız yaaaaaa

biz düğün salonu+kamera+düğü 5.500 tl tuttuk 90 dk çekim 10+ 36 poz

kuaförüm hazır,makyajcım yok ankarada bildiğiniz tanıdık yer varsa bileyim kızlar
fotoğrafta dış çekim istedim ama ankarada mekan ve havanın ne olacağı belli olmadığı için gittiğim fotoğrafçılar pek sıcak bakmıyorlar,bende kendinden doğal bahçesi olan bir yeri tuttum ablamda orda çektirmişti 10 adet foto aile alb.+büyük boy resim 500 tl ye hallettim o işide ankarada olanalr baksınlar diye linki vereyimm Fotoraf Stdyolar, Gelin Damat Stdyolar

bu haftada halıları hallediyorum nilşanlım 1 temmuza izin alamya çalışacakmış gelip eşyalarımnızı götürecekmişş:69::69::69::32::32::32::32:

saol canım bende bu gelinliği daha çok beğendim...
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum hani siz daha şanslısınız demişsin ya bence hepiniz benden daha şanslısınız benim 2 eylülde düğünüm var ve eşimin
yer değiştirme işi olmayınca bizim tayin işi eylülün 10undan sonraya kaldı yani bu demek oluyor ki ben evlenecem ama hala bir evim eşyalarım olmamış olcak:( düğünden sonra beklicez tayin çıkıcak bizde çıkan yerden ev tutup eşyaları alıp çeyiz dizip oturmaya başlıcazz ee düşün artık sen bu işi:48: artı olaraktan da siz tuttuğunuz evde ilk oturmaktan yada evin eski olmasından şikayet ediyorsunuz ama ben bu kadar bekledikten sonra sivasın bir ilçesinin bir dış karakolunda bir lojmanda yahut sivasın ilcesindeki evler nasıl olursa öyle bir yerde ev tutucam o yüzden eski yeni umrum değil yeterki evim olsun artık kocamlan gidim evime beee yetti bu ayrılıkkkkkkkk yettiiii canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60:

selam kızlarr... 2 gün yoktum neler konuşmuşsunuz sayfalar dolusu:) oku oku bitiremedim... zaman bulursam okurum bir ara... biz de ev yaptırıyorduk ya... herşey evin olmasına bakıyor şimdi mobilyayı nasıl yapalım diye konuşmuştuk en son ev olsun da öyle alırız demişlerdi nişanlım da işlerinden dolayı evle çok ilgilenemiyor herşey son ana kalacak diye korkuyorum sinirlerim bozuluyor yaa... o orda ben burda fayansıydı kapısıydı dolabıydı derken bi araya gelip beğenemiyoruz da çok sıkıldımm...

sen yine iyisin.biz nişanlıma gelen iş teklifini değerlendirdik.izmir'den denizli'ye gidiyoruz.bu nedenle ev-eşya vs. şeyleri almadık daha.oradan alıcaz.düğün mekanını 18.000TL ye ayarladık.balayı 4.400 TL. gelinlik beğendim 3.200 dü 2.750 ye bıraktılar.arkadasım yapıcaktı 1,500TL ye ama kumaşı kötü diye başka yere yaptırıyorum.anlayacağın iyice bel-kemik vb. taraflarımız bozuldu.:61: her şey ateş pahası olmuş resmen.mobilyaları beğendik ama almadık henüz.bir de izmir'den denizli'ye nasıl gidicek nsıl kurulcak bilmiyorum.istemdışı da olsa en ağır benim gaiba:52:[/QU
hımm... seninki daha zormuş cnm ya.. başka yer olunca aslında o kadar sorun yapmamam lazım hallediyoruz .. ama bazen stres yapıyorum işte..biz şimdiden böyleysek dügün arası napıcaz bilmiyorum.. bide kına gecesine kadar çalışıcam:( izni anca ayarlayabiliyorum..

sağolun kızlar içim biraz rahatladı iyiki varsınız, foto ve salon parasına çok takmış durumdaydım sizin de pek farklı değilmiş fiyatlar aşağı yukarı aynı
ayyyyy seviyorum ya ben burayıı

$255082_10150211510517403_759267402_7091725_282481_n.jpg kızlar bu foto yeni sizce eylüle kadar benim kahkül sorunsalım hallolurmu :) :71: uzamayacak diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
saol canım bende bu gelinliği daha çok beğendim...
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum hani siz daha şanslısınız demişsin ya bence hepiniz benden daha şanslısınız benim 2 eylülde düğünüm var ve eşimin
yer değiştirme işi olmayınca bizim tayin işi eylülün 10undan sonraya kaldı yani bu demek oluyor ki ben evlenecem ama hala bir evim eşyalarım olmamış olcak:( düğünden sonra beklicez tayin çıkıcak bizde çıkan yerden ev tutup eşyaları alıp çeyiz dizip oturmaya başlıcazz ee düşün artık sen bu işi:48: artı olaraktan da siz tuttuğunuz evde ilk oturmaktan yada evin eski olmasından şikayet ediyorsunuz ama ben bu kadar bekledikten sonra sivasın bir ilçesinin bir dış karakolunda bir lojmanda yahut sivasın ilcesindeki evler nasıl olursa öyle bir yerde ev tutucam o yüzden eski yeni umrum değil yeterki evim olsun artık kocamlan gidim evime beee yetti bu ayrılıkkkkkkkk yettiiii canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60:

sivasın neresi belli mi canım ben sivas divriğili yim gerçi hayatımda 2 kez gittim çok bilmem ama

Back