2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya bişey sorcam bugün biraz canımız sıkıldı da

düğün için anlaştığınız salonda fotoğraf ve kamera çekimi için fotoğrafçıya ayrı paramı veriyorsunuz yoksa salon parasına dahil mi?

biz salon parasına dahil sanıyorduk,
bugün dış çekim için salonla anlaşmalı yere gittik, bi de öğrendik ki ayrı fiyat veriyorlar
salon zaten burdaki en pahalı yer 3,500 dü tanıdık old. için 3,000 dediler
fotoğraf dış çekim kamera 750,00 tl kına yeri de 500 den 300'e düştü neyseki
nerden baksan 4,000 sırf mekan parası off ne kadar masraflıymış yahuuu

canım bizim tuttuğumuz salona da kamera ve 36 poz fotoğraf dahil, 36 poz aşılırsa , aşılan fotğrafların parasını vericez.

:32::32::32:Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm:32::32::32:

Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam

kızlar ya bişey sorcam bugün biraz canımız sıkıldı da

düğün için anlaştığınız salonda fotoğraf ve kamera çekimi için fotoğrafçıya ayrı paramı veriyorsunuz yoksa salon parasına dahil mi?

biz salon parasına dahil sanıyorduk,
bugün dış çekim için salonla anlaşmalı yere gittik, bi de öğrendik ki ayrı fiyat veriyorlar
salon zaten burdaki en pahalı yer 3,500 dü tanıdık old. için 3,000 dediler
fotoğraf dış çekim kamera 750,00 tl kına yeri de 500 den 300'e düştü neyseki
nerden baksan 4,000 sırf mekan parası off ne kadar masraflıymış yahuuu

bizde kamera kaydı 90 dk ve 10 aıle pozu ucretsız.Ama bızımkıler ek para verırek um dugunun cekılmesını ıstemıs .Onun dısında dıs cekım 750 dedıgın sanırım dıs mekan fotograf cekımı onunda ucretlı olması normal canım

canım bizim tuttuğumuz salona da kamera ve 36 poz fotoğraf dahil, 36 poz aşılırsa , aşılan fotğrafların parasını vericez.

ya peki fiyatta ne kadara anlaştınız, bizim ki çokmu pahalı ya salon değiştirmeyi bile düşündüm benim ki kabul etmedi

saol canım benim mersinden aldım bir milyar dediler ama 700e indirdim çok şükür :)

canım çok uyguna almışsın çok ta yakışmış sana umarım bende bütçeme göre bulabilirim
ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan tak

Çok güzeell güle güle otur canım

ya peki fiyatta ne kadara anlaştınız, bizim ki çokmu pahalı ya salon değiştirmeyi bile düşündüm benim ki kabul etmedi

2500 civarı bişeydi net hatırlamıyorum ama :26:

ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan taktıracak ev sahibimiz.:74:

canım benim , baktım evin fotoğraflarına, ilk sizin oturacak olmanız çok güzel, nişanlımla ben de sıfır bir eve girmek istiyoruz, fiyatı da uygunmuş, inşallah ben de 450 ye böyle bir ev bulurum :31: :31:

ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan taktıracak ev sahibimiz.:74:

canım cok uyguna bulmussunuz cokta guzel bır ev.Sıfır olmasıda cok ıyı.Bızım baktıgmız ev 90m2 ve 650 lıra.:59:

hepinize çok teşekkürler canlarım destekleriniz için
Aydasu, Bursa'daki düğüne sadece ailem, ailemden sayılan 3 candan arkadaşım ve halam, amcam falan gelecek
onlar için nişanlım bir minibüs kiralayacak Bursa'ya getirip götürmek için
Yemek meselesine gelince, benim etrafımda neredeyse herkesin adeti, düğünden sonra erkek tarafı götürür
ama sizin aranızda naısl bir diyalog oluştu bilmiyorum, hayrlısı olsun, sıkma canını

kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa:(

iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin :47:

peeehhhhh
inanma canm ya kocakarı saçması işte
ben öyle şeylere hiç kulak bile kabartmam :37:

:32::32::32:Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm:32::32::32:

Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam

hayırlı olsun canım, evi bayagı uyguna tutmuşsunuz
Rabbim huzur versin

tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz

çok güzel canım güle güle kullan.Ne güzel kuğu gibi olacağız hepimiz. :) geç zaman geç :)

Aaaaaaaa,bizde Hadımköy'de oturacağız evlenince.İş yeri oraya taşınacak.Bende Kiptaş konutlarına bakıyorum...

Günaydın kızlar..

baktım canım çok güzelmiş hayırlı olsun. çokda uyguna tutmuşsunuz, sıfır bina olmasıda çok güzel birşey. inşallah bizde 450-500 arasına bi ev bulabiliriz.

günaydın sevgili eylül gelinleri :3:

ben de aranıza yeni katıldım. 3 Eylülde Ankarada 7 eylülde malatyada düğünüm, tarihini bilmediğim bir kınam var :9:

eşyalarımızı aldık ancak ufak bir sorun var ev yok :))

bi de ek olarak bende nedenini bilmediğim bi rahatlık var :1:

kızlar dünden beri çok kafama taktım, çok yorum da yapılmamış,
sizlerin salon fiyatına foto + kamera dahil mi? ve kaça anlaştınız?

günaydın sevgili eylül gelinleri :3:

ben de aranıza yeni katıldım. 3 Eylülde Ankarada 7 eylülde malatyada düğünüm, tarihini bilmediğim bir kınam var :9:

eşyalarımızı aldık ancak ufak bir sorun var ev yok :))

bi de ek olarak bende nedenini bilmediğim bi rahatlık var :1:

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun, ufak bi sorun dediğin bizde de var bizde daha ev bakmaya başlamadık

kızlar dünden beri çok kafama taktım, çok yorum da yapılmamış,
sizlerin salon fiyatına foto + kamera dahil mi? ve kaça anlaştınız?

foto çekecekler mi bilmiyorum ama kamera var 5milyardan açtı işte 3.750ye indirdik çok da süper yer değildir ama işte buranın en iyisi olduğu için fiyatı da yüksek tutuyolar.sinevizyonu kendileri yapacaktı ama ben güvenmedim ii yapamazlar foto sırasını ben kendim ayarlarım diye yaptırmadım.

günaydın kızlarrrr.... yapılıcak çok mu şey var neeee ... bugün yine benim panik günüm sanırım. dün kafama mobilyalarım takıldı, koltuğumu beyaz çok istemiştim annem ve kullanan arkadaşlarım vazgeçirdi. koyu kahve yaptrdım kumaşı çnkü fazla renk seçeneği yoktu ve mobilayalarıma en uyumlu o kahveydi. şimdi de acaba beyaz mı olsaydı çok mu karanlık oldu kahve diye düşündüm :(

bir de bugün yine saçım ve makyajıma taktım. sizin kafanızda belirlediğiniz bi gelin başı modeli var mı? ben ensede romantik bir topuz düşünüyordum kuaförüm bana kızdı demode olma dedi... ve aklımı karıştırdı. benim saçlarım dalgalı olduğundan açık kalsı istemiyorum çnkü gece boyunca terler isem ki terleyeceğimdir; saçım direkt bozulur açık olursa. bir de makyajınızı daha önce yaptırdığınız birine mi yoksa ilk kez anlaşacağınız bir makyöze mi yaptırmayı düşünüyorsunuzzz? sınav gibi oldu sorularım =)

herkese bol şans,:9:

Back