2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çağlasam_mı keşke o nedensiz rahatlık bizde de olsa da kendimizi bu kadar hırpalamasak

günaydın kızlarrrr.... yapılıcak çok mu şey var neeee ... bugün yine benim panik günüm sanırım. dün kafama mobilyalarım takıldı, koltuğumu beyaz çok istemiştim annem ve kullanan arkadaşlarım vazgeçirdi. koyu kahve yaptrdım kumaşı çnkü fazla renk seçeneği yoktu ve mobilayalarıma en uyumlu o kahveydi. şimdi de acaba beyaz mı olsaydı çok mu karanlık oldu kahve diye düşündüm :(

bir de bugün yine saçım ve makyajıma taktım. sizin kafanızda belirlediğiniz bi gelin başı modeli var mı? ben ensede romantik bir topuz düşünüyordum kuaförüm bana kızdı demode olma dedi... ve aklımı karıştırdı. benim saçlarım dalgalı olduğundan açık kalsı istemiyorum çnkü gece boyunca terler isem ki terleyeceğimdir; saçım direkt bozulur açık olursa. bir de makyajınızı daha önce yaptırdığınız birine mi yoksa ilk kez anlaşacağınız bir makyöze mi yaptırmayı düşünüyorsunuzzz? sınav gibi oldu sorularım =)

herkese bol şans,:9:

benimde dalgalı saçlarım canım kolay bozulmuyor canım,düz saç çabuk bozulur.ben açık yaptırcam.kuaföre aldanma romantik topuzu seviyorsan yaptır modası filan geçmedi,kuaföre kalsan ortaya bambaşka bişi çıkarır.bana da röfle yapcak çocuk suratıma allahım ne günlere kaldım:52:işte prova falan yaptır ben öyle yapcam makyajı da prova yaptırcam.bi toplattırırsın bi açık bakarsın hangisi yakıştı onu yaptırırsın.hayırlı olsun mobilyaların yerleştirince güzel görünür gözüne

günaydın kızlarrrr.... yapılıcak çok mu şey var neeee ... bugün yine benim panik günüm sanırım. dün kafama mobilyalarım takıldı, koltuğumu beyaz çok istemiştim annem ve kullanan arkadaşlarım vazgeçirdi. koyu kahve yaptrdım kumaşı çnkü fazla renk seçeneği yoktu ve mobilayalarıma en uyumlu o kahveydi. şimdi de acaba beyaz mı olsaydı çok mu karanlık oldu kahve diye düşündüm :(

bir de bugün yine saçım ve makyajıma taktım. sizin kafanızda belirlediğiniz bi gelin başı modeli var mı? ben ensede romantik bir topuz düşünüyordum kuaförüm bana kızdı demode olma dedi... ve aklımı karıştırdı. benim saçlarım dalgalı olduğundan açık kalsı istemiyorum çnkü gece boyunca terler isem ki terleyeceğimdir; saçım direkt bozulur açık olursa. bir de makyajınızı daha önce yaptırdığınız birine mi yoksa ilk kez anlaşacağınız bir makyöze mi yaptırmayı düşünüyorsunuzzz? sınav gibi oldu sorularım =)

benim oturma odamın koltukları açık renk değil, ama salonumu açık renk , yani krem , bej falan istiyorum, ama tek koltuk takımı alacaksan, hergün üstünde oturduğun takımı açık renk almaman daha uygun olur,

saçımı dağınık , salaş bir topuz istiyorum ben, anlaşmayı düşündüğüm kuaför de ilk defa gideceğim bir yer olacak, buranın en iyilerinden biri. prova isteyeceğim mutlaka.

Son düzenleme:
Ben çok düşündüm sonra bu hale geldim :) Bu işlerde biraz planlı programlı gitmek lazım galiba mutlaka bir listeniz vardır ama ben yapmayanlar için bir daha yazayım,

Davetiye sayısı, davetiye, nikah şekeri
Düğün yeri, süsleme, fotoğraf, (nikah düğündeyse nikah şahidi), gelin arabası (kimin kullanacağına kadar düşünülmeli :)
Gelinlik, ayakkabı, parfum, kuaför, takı
Balayı için alışveriş (mutlaka düğünden 1-2 hafta önce yapılmalı)
Kına yeri kına için elbise ayakkabı vs
Misafilerin kalacağı yerler

unuttuğum bişey varsa yazın lütfen...

kızlar dünden beri çok kafama taktım, çok yorum da yapılmamış,
sizlerin salon fiyatına foto + kamera dahil mi? ve kaça anlaştınız?

bizim salon fiyatı 2500 dü, düğünde çekilecek olan bilmem kaç tane poz + 60 dak mıydı 90dak mıydı hatırlamıyorum video çekimi dahil.. ayrıca anlaşmalı kuaföründe gelin saçı artı makyaj dahil. ama kuaförüne gittim burda da anlatmıştım oraya düğün için hayatta gitmem hiç içime sinmedi. :19:

ya benimde bugün panik günüm, bi düşündüm daha kına kıyafetim yok ortada, ev tutulmadı, halı, perde vs ne yapacam hiç bilmiyom.. en önemlisi fotoğrafçım ve kuaförüm belli değil.. nasıl bi model istediğimi bile bilmiyorum. cibinliğimin tülünü dikecem bi türlü fırsat bulamadım, kına taçlarının yarısını bitirmedim hala onlar duruyor, yatak odası dolapları ve baza için kapitone kumaş aldım daha onlar dikiilecek.

açık saç bende düşünmüyorum hayatta duramam o sıcakta birde açık saçla.. klasik mılasik napim topuz olsun. biraz dalgalı malgalı bi topuz olur belki.

günaydın canım buraya gel güneşli bir hava slmlar olsun nasreddin hoca şehirinden(akşehirden):))

anaaaam akşehirde napıyon neşeeeeee :52::52::52::52:

yoksa siz akşehirlimisinizzzz? benim annem akşehirli vede nişanlım akşehirli.. 5-10 temmuzda nasreddin hoca şenliklerine gideriz belki, ibre çeşmesinden su iç benim içiiiiin.

Ben çok düşündüm sonra bu hale geldim :) Bu işlerde biraz planlı programlı gitmek lazım galiba mutlaka bir listeniz vardır ama ben yapmayanlar için bir daha yazayım,

Davetiye sayısı, davetiye, nikah şekeri
Düğün yeri, süsleme, fotoğraf, (nikah düğündeyse nikah şahidi), gelin arabası (kimin kullanacağına kadar düşünülmeli :)
Gelinlik, ayakkabı, parfum, kuaför, takı
Balayı için alışveriş (mutlaka düğünden 1-2 hafta önce yapılmalı)
Kına yeri kına için elbise ayakkabı vs
Misafilerin kalacağı yerler

unuttuğum bişey varsa yazın lütfen...

hoşgeldin çağlasam_mi. nasılsın sende eylül geliniymişsin ne güzel.

listen güzel ama bunların çoğunu yapmadım daha. balayı alışverişini bende düşünüyorum, şimdilik balayı için aldığım tek şey, katlanan seyahat diş fırçaları, minik diş macunu ve seyahat boyu lens suyum :82::82: baya ilerleme var dimiii, azcık bişiyim kalmıiş en önemlileri almışım.. :9:

Selamlar :)

Ben de yapmadım da sadece yazdım işte unutmamak adına... Yoksa hala bi ev bile yok yani :44:

hoşgeldin çağlasam_mi. nasılsın sende eylül geliniymişsin ne güzel.

listen güzel ama bunların çoğunu yapmadım daha. balayı alışverişini bende düşünüyorum, şimdilik balayı için aldığım tek şey, katlanan seyahat diş fırçaları, minik diş macunu ve seyahat boyu lens suyum :82::82: baya ilerleme var dimiii, azcık bişiyim kalmıiş en önemlileri almışım.. :9:

anaaaam akşehirde napıyon neşeeeeee :52::52::52::52:

yoksa siz akşehirlimisinizzzz? benim annem akşehirli vede nişanlım akşehirli.. 5-10 temmuzda nasreddin hoca şenliklerine gideriz belki, ibre çeşmesinden su iç benim içiiiiin.
[/QUOTE]

evet akşehirliyim kuşum aaa valla mı çok şaşırdım her yerle bi alakan var senin de:))bu sene 1-10 temmuz olcak şenlikler ama programa baktım ilk 5 ii değil sanırım.demet akalın filan geliyo gelin çoşalım:52:

evet akşehirliyim kuşum aaa valla mı çok şaşırdım her yerle bi alakan var senin de:))bu sene 1-10 temmuz olcak şenlikler ama programa baktım ilk 5 ii değil sanırım.demet akalın filan geliyo gelin çoşalım:52:

benim annemler ibre çeşmesi sokağında oturuyordu.. akşehir küçük biyer herkes (özellikle eskiler ) birbirini tanır.. dedelerin nenelerin varsa sor bakalım, dişci abdullahı tanırlarmıymış, birde onun kızı hoca emine :52: ben onların torunuyumm..

Son düzenleme:
foto çekecekler mi bilmiyorum ama kamera var 5milyardan açtı işte 3.750ye indirdik çok da süper yer değildir ama işte buranın en iyisi olduğu için fiyatı da yüksek tutuyolar.sinevizyonu kendileri yapacaktı ama ben güvenmedim ii yapamazlar foto sırasını ben kendim ayarlarım diye yaptırmadım.
bizim de salon+foto+ kamera çekimi+dış çekim ve albümü+ kına mekanı 4,000 TL bizde sinevizyonyok amaa, çokmu pahalı diye düşünmeye başladım ya

bizim salon fiyatı 2500 dü, düğünde çekilecek olan bilmem kaç tane poz + 60 dak mıydı 90dak mıydı hatırlamıyorum video çekimi dahil.. ayrıca anlaşmalı kuaföründe gelin saçı artı makyaj dahil. ama kuaförüne gittim burda da anlatmıştım oraya düğün için hayatta gitmem hiç içime sinmedi. :19:

davulun sesi uzaktan güzel gelir misali yaklaştıkça malşyet hesabına düştük ya, Allah yardım etsin yuva kuranlara

kızlar dün dış çekim için bi yerle konuştuk,dış çekim için en uygun saat 16:00 mış, o saatte başlarız 1 saatte biter dedi, zaman kaybı olmaması için bir tek yere gidilir dedi ama o gün herkez benim nazımı çekecek başka yolu yok, her istediğim yerde durup çektiririm bananee,
şöyle ayakkabıları çıkarır sahilde yürürüzz, mekan sahil kenarında bu ortama ne tür aksesuarlar gider arkadaşlar fikir istiyorum sizden

günaydın şekerler...
canım bizimde düğün salonu anlaşması 90 dakika video çekimi onlardan kalanını ister çektirin ister çektirmeyin diyorlar tabi bizde çektirmek zorunda kalıyoruz ve diğer 90 dakikanın parası zaten onların hediye ettiğinin parasını da içine alıyor o kadar pahalı oluyor yani. fotoğrafta 10 poz onlardan gerisini parayla alıyorsun istediğin kadar tanesi 5 milyon filan oluyor tabi fotolarında:47:

kızlar saçlarınızı ve makyajınızı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ? ben biraz küçük yüzlüyüm yani topuz yaptırmak hiç istemiyorum :( postiş takıp kıvırcık yaptırmak istiyorum saçım zaten kıvırcık ama dalga yaptırmak istiyorum önünü bomble şeklinde yaptırıp onada bozulur diyorlar çok kararsızım

merhaba herkeze ne kadar yol almışsınız kızlar maşallah ben her konuda çok kararsızım bu hafta gelinliğimi bakmaya gidiyorum bu arada listenize benide eklermisiniz rica etsem 17 eylül kına gecesi 18 eylül düğün :10:

günaydın şekerler...
canım bizimde düğün salonu anlaşması 90 dakika video çekimi onlardan kalanını ister çektirin ister çektirmeyin diyorlar tabi bizde çektirmek zorunda kalıyoruz ve diğer 90 dakikanın parası zaten onların hediye ettiğinin parasını da içine alıyor o kadar pahalı oluyor yani. fotoğrafta 10 poz onlardan gerisini parayla alıyorsun istediğin kadar tanesi 5 milyon filan oluyor tabi fotolarında:47:

kızlar saçlarınızı ve makyajınızı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ? ben biraz küçük yüzlüyüm yani topuz yaptırmak hiç istemiyorum :( postiş takıp kıvırcık yaptırmak istiyorum saçım zaten kıvırcık ama dalga yaptırmak istiyorum önünü bomble şeklinde yaptırıp onada bozulur diyorlar çok kararsızım

Evlenenleri afedersiniz para saçıyo sanıyorlar nerden kapsak kaar gözüylemi bakıyorlar anlamıyorum:47:
ben kendimde topuzu pek sevmiyorum başkasında görünce hoşuma gidiyor, ya çok salaş bi dağınık topuz gibi bişi olur ya da su dalgalı açık bi şekil de kalır, dış çekim sahil kenarında olacağı için bunu da düşünmek gerekir, sımsıkı bi topuzla sahilde hiç de hoş olmaz gibi geliyor

Son düzenleme:
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

aynen öyle valla kim nasıl yolarız diye bakıyorlar...

Saç konusunda da eşiyle arasında boy farkı olan kişilerin mümkün olduğu sürece yüksek topuz yapmaları gerektiğini okumuştum...

Evlenenleri afedersiniz para saçıyo sanıyorlar nerden kapsak kaar gözüylemi bakıyorlar anlamıyorum:47:
ben kendimde topuzu pek sevmiyorum başkasında görünce hoşuma gidiyor, ya çok salaş bi dağınık topuz gibi bişi olur ya da su dalgalı açık bi şekil de kalır, dış çekim sahil kenarında olacağı için bunu da düşünmek gerekir, sımsıkı bi topuzla sahilde hiç de hoş olmaz gibi geliyor

Lemlemcim teşekkür ederim benide listeye eklemişsin:16: çok mutlu oldum telaş etmiyodum hiçbişeye listede adımı gördüm ay heyecan yaptım:52:

Back