kızlar ya bişey sorcam bugün biraz canımız sıkıldı da
düğün için anlaştığınız salonda fotoğraf ve kamera çekimi için fotoğrafçıya ayrı paramı veriyorsunuz yoksa salon parasına dahil mi?
biz salon parasına dahil sanıyorduk,
bugün dış çekim için salonla anlaşmalı yere gittik, bi de öğrendik ki ayrı fiyat veriyorlar
salon zaten burdaki en pahalı yer 3,500 dü tanıdık old. için 3,000 dediler
fotoğraf dış çekim kamera 750,00 tl kına yeri de 500 den 300'e düştü neyseki
nerden baksan 4,000 sırf mekan parası off ne kadar masraflıymış yahuuu
Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm
Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam
kızlar ya bişey sorcam bugün biraz canımız sıkıldı da
düğün için anlaştığınız salonda fotoğraf ve kamera çekimi için fotoğrafçıya ayrı paramı veriyorsunuz yoksa salon parasına dahil mi?
biz salon parasına dahil sanıyorduk,
bugün dış çekim için salonla anlaşmalı yere gittik, bi de öğrendik ki ayrı fiyat veriyorlar
salon zaten burdaki en pahalı yer 3,500 dü tanıdık old. için 3,000 dediler
fotoğraf dış çekim kamera 750,00 tl kına yeri de 500 den 300'e düştü neyseki
nerden baksan 4,000 sırf mekan parası off ne kadar masraflıymış yahuuu
canım bizim tuttuğumuz salona da kamera ve 36 poz fotoğraf dahil, 36 poz aşılırsa , aşılan fotğrafların parasını vericez.
canım acıklaman ıcın tesekkurler bence daha bıle guzel mubarek gunlerde evlenıyoruz
canım gelınlıgın cok hoş güle güle giyin çok yakısmıs sana.nerden ve ne kadara aldın
saol canım benim mersinden aldım bir milyar dediler ama 700e indirdim çok şükür :)
ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan tak
ya peki fiyatta ne kadara anlaştınız, bizim ki çokmu pahalı ya salon değiştirmeyi bile düşündüm benim ki kabul etmedi
ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan taktıracak ev sahibimiz.
ben istanbul arnavutköydeyim.Yeni ilçe oldu burası.Kiptaş konutlarından tuttuk.3+1 daire.450 lira kira..Ev sahibimiz cok iyi ibr beydi.eve ilk kez ben giriyorum Arnavutköy Kiptaş Satılık 115 m2 (3+1) Dairelere SATILIK Apartman Dairesi Atatürk Arnavutköy İstanbul (Avrupa) resimleri var burada.En uygun yer burasıydı bulunduğum ilçede.Eve ilk kez ben gireceğim.Duşakabin aspiratör falan taktıracak ev sahibimiz.
kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa
iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin
Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm
Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam
tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz
Aaaaaaaa,bizde Hadımköy'de oturacağız evlenince.İş yeri oraya taşınacak.Bende Kiptaş konutlarına bakıyorum...
günaydın sevgili eylül gelinleri
ben de aranıza yeni katıldım. 3 Eylülde Ankarada 7 eylülde malatyada düğünüm, tarihini bilmediğim bir kınam var
eşyalarımızı aldık ancak ufak bir sorun var ev yok :))
bi de ek olarak bende nedenini bilmediğim bi rahatlık var
kızlar dünden beri çok kafama taktım, çok yorum da yapılmamış,
sizlerin salon fiyatına foto + kamera dahil mi? ve kaça anlaştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?