Herkese günaydın kızlaarr, herkeste bi moral bozukluğu, bi mutsuzluk , kızlar noluyo yaaa hadi toparlanın biraz, tamam bazı şeyler istediğimiz gibi olmayabiliyor ama şunu düşünün sevdiğimiz insanla evlilik yolundayız, çoğumuz ben de dahil yıllarca beklemişiz bu günleri görebilmek için, o yüzden kıymetini bilelim bu günlerin ve mutlu olalım...
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Ahsencim yaa sana hiç yakışmıyo bu sözler, hadi toparla kendini, sen bu topiğin zıpır gelinisin, bıcır bıcır konuşmalarınla yüzümüzde tebessüm oluşturan kişisin, bak sevdiğinle mutlu bir yuva kurma yolundasınız, eskiler eskide kallmıştır, o yaralarını hafızandan silmeye çalış ve önündeki mutlu günlerine bak , umut dolu ol... lütfenn![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
canım açı dalgalı bir saç yaptıracaksan bu model duvak takman hoş olur, ben beğendimkonuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz
ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:))Eki Görüntüle 210194 Eki Görüntüle 210195
artık bi fikrim olsun istiyorum hergün başka model geçiyor aklımdan:95:
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...
Ahsencim yaa sana hiç yakışmıyo bu sözler, hadi toparla kendini, sen bu topiğin zıpır gelinisin, bıcır bıcır konuşmalarınla yüzümüzde tebessüm oluşturan kişisin, bak sevdiğinle mutlu bir yuva kurma yolundasınız, eskiler eskide kallmıştır, o yaralarını hafızandan silmeye çalış ve önündeki mutlu günlerine bak , umut dolu ol... lütfenn
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)