2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya ben de kına için ik kıyafet giyebilirm
hani şu önden kısa arkadan upuzun kuyruklu modeler varya
onlara taktım bu sıra
kınamda açık olucam, kadınlar arasında olacak

aynen biliyormusun bende kınamda önden kısa arkadan kuyruklu bir model düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ya

canım anladım ben orana yakın yerdeyim hastane durağı sanırım batıkent tarafında olan yer aslında arasındaki mesafe çok ama metro olması cazip geldi sanırım nişanlına çok bilmem orayı ama oturulcak biryer en azından onu biliyorum ankaranın iyi semtlerinden merak etme metroyla 25 dk kızılayda olursun gezer tozarsınn o yokken sıkılmazsın tatlımm

evet evet batıkente yakınmış.. bakacaz artık canım sınavdan sonra bende giderim ev bakmaya... şimdiki evi ankamall ın yakınında ama mahallesini hiçsevmedim:26:

evet evet batıkente yakınmış.. bakacaz artık canım sınavdan sonra bende giderim ev bakmaya... şimdiki evi ankamall ın yakınında ama mahallesini hiçsevmedim:26:

varlık mahallesindedir orası çok merkezi fakat evleri çok küçük birde akşamalrı çok ıssız olur dayımlar oturuyorlar orda akşamalrı senin kalabileceğin bir yer değil eğer oraysa

ççokkk yogun bir haftaaaa kızlarr gelinlikler alınmış dikilmiş ohhhhhh maşalah :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: darısı başıma darsıı başımaaa

ben de şimdi mezuniyet yemeğine gidicem
bu arada nişanlıma bir haftadır baskı uyguluyorum hala mobilya resimlrimi göndermedi
şimdi ne yapsam da kafasının etini yesem ya :31:

amannn hayatım erkek milleti işte onların çok umrunda değil onlara göre aldık mı aldık ama biz işte herkes görsün yorum yapsın ortak görüş paylaşalım vs vs vs ama onlar öyle değil boşver yollamıyorsa canım :61::61::61::61:

bu arada akşamda iyi eğlenceler bende bu akşam nişanlımla alışverişe gidecem öyle işte :34::34::34:

Eki Görüntüle 209261 Eki Görüntüle 209262 $Fotoğraf0261.jpg

bunlarda koltuk takımlarım beyaz deri olacak,içleri 3 lüler siyah,tekliler kırmızı olacak yaztıklarda sırf kırmızı olacak
umarım beğenirsinizzz:66:

Eki Görüntüle 209261 Eki Görüntüle 209262 Eki Görüntüle 209263

bunlarda koltuk takımlarım beyaz deri olacak,içleri 3 lüler siyah,tekliler kırmızı olacak yaztıklarda sırf kırmızı olacak

canım çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallahhh:61::61::61::61::61::61:

canan, neşe, lemlemtoş nerde yahu
geldim canımm, yoğunum bu aralar , pek giremiyorum o yüzden :54:
Eki Görüntüle 209261 Eki Görüntüle 209262 Eki Görüntüle 209263
yatak odan sade ve hoş duruyor , beğendim, güle güle kullan canım :74:

koltuk takımından ben de görmüştüm burda, güzelmiş, hayırlı olsun tatlım :74:

sağolun kızlarrrr:16::16::16:
yatak odam daha bitmedi o siyah ve beyaz ayrımı olan yerlere metal bişiler gelecek daha farklı olacak böle çok sıradan olduuu

Back