• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewt biraz sıkışık olabilr oda
ben de o yüzden düşünüyorum işte
off bakalım hayırlısı olsun
iyi geceler bebem kendine dikkat et
benim babam da aynı seninki gibi
selam söyle babacığına :52:

ayyy yarın babalar günüüüüüüüü :52::52::52::52::52::52: şu anda kafama dankkkk ettiiii babana selam söyle diyinceee.. aslında 1 haftadır düşünüyordum ne alacam ne alacam diye, bugünde aklımdaydı nişanlımın işten çıkmasını bekledim ama oda normalde çıkması gereken saatten 4 saat geç çıkınca niye beklediğimi unuttum.. son güne bıraktım işte pufffff....

günaydınlarrr ay seçim var bi heyecanla uyandım:9:
lemlem canım babalar günü bi dahaki pazar canım haziranın 3. pazarı oluyor ya...

selam kızlarrr kac gundur gıremıyorum bende babalar gununu bugun sanıyordum ama haftayaymıs sımdı oy kullanmaya gıdıcem sonrada gezmeyeee cook optum sizii:16:

günaydın kızlar hem pazar hemde seçim günü tek çalışan benim galiba...nişanlımla da izin günlerimiz farklı hiç bişeye bakamıyoruz akşam olsada mobilya baksak.. dün biraz baktık ama benim sevdigimi pek sevmedi ayy bi sürü iş var ya gelinlik falan bakmak ta nedense korkutuyo beni alışveriş yapmayı sevmiyorum:(..

[yalnızım galiba kimsecikler yok... keşke erken çıksakkkk...

selam kızlar nasıl gidiyor baklaım gelemedim bayadır.çalışma şartlarım çok zor inanınki.şimdi kaddroya geçiyoruz birde istifa edecektim ama etmicem artık kadroyu bırakmak olmaz :) eşimde uzakta olacak ne yapıcam bilmiyorum.Beyaz eşyaları aldık dün bekodan aldık ankastre fırın ocak davlumbaz bulaşık mak. çamaşır makinayı 7 kiloluk aldım, buzdolabı kombi modelimi diyorlar ne altta dondurucusu öyle aldık hepsini inoks aldım zaten.tv yide sony aldık 102 ekran birde oturma odası için köşe takımı aldık buarada davetiyeyide anlaştık davetiye çok tatlı ya beğendim :) herşeyi ayarladık yani yarında ya da bugünde gelinlikçi ile konusmaya gideceğim bakalım :)

lemlemtoş tatlışım seni bu saatte ilk defa görüyom burda
hayırdır uyuyamadın mı?
ben yarın avize bakmaya gidicem
yatakodama komidn almasam mı diye düşünüyorum şu sıralar
mobilyam şuan yapılıyor vazgecebilirm komidinlerden

bencede komidin gereksiz canım bizimki hazır oldugundan almak zorunda kaldık ma gereksiz birde onun üstünü abajurla vs doldurmak var amaaan :):1:

kızlar size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız beni çok memnun edersiniz:26:
1) ilk dans müziğinizi seçtiniz mi?
2)evlilik zamanının yaklaşmasından korkuyormusunuz ? yani gün yaklaştıkça korku da yaklaşıyormu?

seçtiğim bazı müzikler var

whitney houston ı will always love you
mariah carey my all
kenan doğulu gelinim
Carlos gardel por una cabeza( eğer tango kursuna gidebilirsek bunu çok istiyorum şuara araştırmadayız )
2.si korkmuyorum AMA endişeliyim.bnm durumum farklı biraz o boluda ben düzcedeyim burda çalışıyorum ve birsüre daha çalışıcm 1 1.5 sene gibi. düğünden sonra gidip gelmek zor olurmu çalışma koşulları bizi yıpratırmı diye endişeliyim başkka birşey yok :)

pasta kesilirken çalacak şarkıyıda düşündümm seve seve ölürüm senin için yine yine tek bir bakışın içine hadi hadi gel bana cesaretin varsa Aşkaaa :) güzel bir şarkı

selam kızlar nasıl gidiyor baklaım gelemedim bayadır.çalışma şartlarım çok zor inanınki.şimdi kaddroya geçiyoruz birde istifa edecektim ama etmicem artık kadroyu bırakmak olmaz :) eşimde uzakta olacak ne yapıcam bilmiyorum.Beyaz eşyaları aldık dün bekodan aldık ankastre fırın ocak davlumbaz bulaşık mak. çamaşır makinayı 7 kiloluk aldım, buzdolabı kombi modelimi diyorlar ne altta dondurucusu öyle aldık hepsini inoks aldım zaten.tv yide sony aldık 102 ekran birde oturma odası için köşe takımı aldık buarada davetiyeyide anlaştık davetiye çok tatlı ya beğendim :) herşeyi ayarladık yani yarında ya da bugünde gelinlikçi ile konusmaya gideceğim bakalım :)
maşallah dün epey bi işinizi halletmişsiniz ..kadroyu bırakmak bence de olmaz:) başlarda sıkıntısını çekerseniz ama sonra rahat edersiniz inşallah bide lcd yi kaça aldınız :) bende sony istiyorum ama daha bakamadım ..

maşallah dün epey bi işinizi halletmişsiniz ..kadroyu bırakmak bence de olmaz:) başlarda sıkıntısını çekerseniz ama sonra rahat edersiniz inşallah bide lcd yi kaça aldınız :) bende sony istiyorum ama daha bakamadım ..

inş canımlcd 1750 ye aldık canım 102 ekran işte.sony iyi sanırım birde panasonic iyimiş :)

ne güzel işte canım halletmişsiniz birçok şeyi
en son geldiğinde pek umutsuzdun, çok şükür yoluna girmiş sanırım
hep öyle oluyor zaten
önce sıkıntı, ardından ferahlık...

kızlar kınagecem için bu abiyeyi çok beğendim sanırım bunu istiyorum
sizce nasıl??

Eklentiler

• $TBE11156_004.jpg
    $TBE11156_004.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $TBE11156_077.jpg
    $TBE11156_077.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 21
çok güzel gözüküyo ama biliyosun resimlerde gördüğümz kıyafetler üzerimizde hayal kırıklığı yapabiliyo
bu da sanki göründüğü gibi değilmiş gibi geliyo gözüme

alsancak laperi moda evinde satılıyormuş tonybowls 1500 tl dedi kadın yuhh dedim yarın annemle gidip bakıcaz değmezse araştırmaya devam uff çokda güzel geldi gözüme ama yhaa:(

Back