2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba kızlar kaçgündür geçmişi takip etmekten günümüze yetişemedim çok şeyler konuşmuşsunuz.
-öncelikle caponum başın sağolsun arkadaşım acın çok yeniymiş allah sabırlar versin herşey düzlir yaraların iyileşir ve sen çok mutlu olursun inşallah.
-lemlemcim güzel adanalı eşyaların çok güzel modern ve şık allah mutlu yuvanızda huzurla kullanmanızı nasip etsin.
-lasik operasyon konusuna gelince üniversiteye başladığımda 0.75 olan gözlerim okul sonunda sağ 4 sol 4.5 olmuştu.8 yıl lens kullandım.8 saatten sonra batma yapıyor nekadar zorlarsan zorla.2 yıl önce çizdirdim ve 6 ayda bir kontrole gidiyorum maşallah sıfır numara buarad 1000-1500 tl çok iyiymiş bu operasyon için 2 yıl önce ikikatını alıyorlardı.

en doğrusu canımm inşallah çok pahalı değildir sen şehir olarak nerdesin bu arada
canım ben kocaelideyim

şimdi hastaneden geldim , lazer fiyatı için o hastane 1000-1500 tl arası fiyat verdi, sonra başka bir özel hastaneyle görüştüm, o da 1500-2000 arası fiyat verdi, iki hastanenin doktoru da alanlarında uzmanlar ve tanınmışlar, şuan için son kararımı vermedim, birkaç gün daha araştırıp netleştireceğim, lens kullanmaktan vazgeçtim, bunlar deneme lensi olduğundan para almadılar, diğer asıl lenslerimi de iptal ettirdim.

hadi hayırlısı olsun bitanem çok rahatlıcaksın 10 dk da bitiyor ılk gun acmıyosun gozlerını ertesı gun gozlerını actıgında hersey net :)

buarada gelınlıgımı ekledım albumume haydın bakın bakalım begenecekmısınız kızlar:)

Kızlar Kayınvaldem iş yerine geldi pasta yaptırmış bi de çiçek almış bana:)
geçen hafta doğum günümdü, azcıkta şu inceliği oğluna da geçse

amanınnnn ne çok konuşmuşunuz

benim de sorunlu olduğum konu lens ,senelerdir çözemedim,göz kuruluğu vardı gözümün çapı da uygun mu değil bilmiyorum düğünde napıcam kutu kutu lensler var takamıyorum.
1,50 numara .0.50 astigmat
1.25 numara 0.75 astigmat. lensi astigmatsız kullanıyorum böyle saçma göz numarası olur mu ya:))doktor da lazer olmaz diyor yükselsin diye dua mı ediyim ya düşeceği yok.acuve oasy aldım batıyor batıyor düğünde de takmıcam öyle puslu puslu bakcam

kızlar fotoğrafdaki çiçeği öylesine tutşturdular elime gelin çiçeğim o değil canlı çiçek olacak inşallah.burada geinliğin arkasıda kuyruklu.

Son düzenleme:

Canımcım ben de aynı durumdayım, lazer için yeteri kadar büyük değil numaralarım, ee gözlük kullanamıyorum, hadi lens kullanalım dedim o da fiyasko çıktı, insanın hergün başı ağrır mı benim ağrıyo, uzağı görmek için göz kendini zorluyo damarlar kasılıyo ee noluyo baş ağrısı, düğünde de artık az ses yapmayın bee başım ağrıyo derim herhaldee

anammm kayınvalideye bak benimki hatırlamz bile

Çok ince benim kayınvalidem, bazen bunalıyosun ama, mesela yemek takımının gümüşlüğünü almadım,çünkü kullanmam, zaten kullanılcak bi yanı yok dükkan vitrini gibi ayda bir tozunu alıp ona hizmet edicem o yani, masraflı olur diye almadığımı düşünmüş onu da yaptıralım olmaz öyle yarım kalır, ne güzel içini doldurursun diyo" E zaten bütün masrafları nişanlımla ben karşılıyoruz hatta elimizde çok cüzi bi rakam kaldı daha eksiklerimizi var gelinliğ var damatlığı var şimdi bana vitrin niye çıkarıyosun,

benim de başım ağrıyor ben ama evdeyken hiç çıkarmıyorum astigmatlı olunca zaten çok sorun yaratıyor yazılar kayıyor,yerler yamuluyor.evi süpürürken bile takıyorum dökülenleri net göreyim diyegel gör ki dışarda her daim gözlüksüzüm.2 numara olunca ameliyata hazırız sanırım

inşallah canım, hayırlısıyla olurum,

gelinliğini gördümmm, çook beğendim , özellikle eteği çok güzelmiş, çokta yakışmış , güle güle giy tatlım, ne kadardı ayıptır sorması :78:

zyv bu arada senin fotonu ben göremiyorum beni engelledin mi yoksa?:)))arkadaş listende de varım
yok tatlım engellemedim de , akşam sinirlendim denediğim gelinliği görünce, kaldırdım albümü
istersen nişan fotomu koyarım yine

Son düzenleme:

[
teşekkürederim zyvcim daha güzelleri senin olsun inşallah.3600dü nakit 3000e indirdik 22sinde ilk provaya gideceğim bakalım[/QUOTE]

amin canım inşallah bizde buluruz hayırlısıylaa...

şu gelinliği ben niye göremiyorum meraktan çatlııcam şimdiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…