canım nasıl deneme lensini mi verdiler sana? açıkmıydı yani aldığında? bide 200 lira ne yaa? bak ben aylık lens kullanıyorum. bir kutuda 3 çift var, benim ikiside aynı numara olduğu için bir kutu alıyorum, kutusu 45TL (tanıdık old için indirimli normalde de 60TL) , çok ince bir lens adı BİObilmem ne ile başlıyodu sanırım, evde bakarım.. ve temiz kullanımda her biri 1buçuk-2 ay falan gidiyor, yani bir kutu bana 5-6 ay gidiyor..
sende numarası farklıysa 2 kutu alırsın ama 10-11 ay gider.. aynı şey. ve senelik olanları tavsiye etmiyorlar göz sağlığın açısından bu aylık olanlar daha iyi..
canım benimmm kesinlikle lazer ol ben oldum allaha binlerce şükür kurtuldum darısı sana olsun inşallahhh ben adanada çok iyi bir doktora oldum abim doktor onun uzman arkadaşına gittik dediki o kadar iyi yapılmışki demeseniz anlamzdım bileadanaya gel tanışalımmm
Ben bıraktım kullanmayı iş yerinde gözlüklerimi kullanıyorum, yoksa çok başağrısı yapıyor, düğünde napcam bilmiyorum sevmedim ben bu lens işini, gün boyu gözlerimde durunca hele de akşam dışarı çıkıp eve geç gitme ihtimali varsa gözlerim iyice batışmaya başlıyo eve gidip biran önce çıkarıp atasım geliyo, benim gözlerim çok hassas, sağ 1, sol 1,25 derece miyopum, ama doktorum hek ikisi içnde 1 kullanabilirsin demişti, ya bi de şey aklıma geliyo çapı uygun değilmi acaba doktora hesaplatmıştım ama lensi sipariş ederken çapını hesaba kattıklarını düşünmüyorum nedense
hoşbulduk canım benim durumummçok kötü
biz 8 yıldır birliktayiz eylülden beri nişan lıyız herşey yolunduydı nişanlım bingölde işi nedeniyle bekar hayatından kurtulsun diye hemen eve otursun fazla maraf olmasın diye biz hazırlıkları erkene aldık nisan ayında bindallıdır kınalıklar filan herşey alındı tek büyük koltuk takımımız kalmıştı ama 18 mayısta babamı kaybettim.toparlnamaya çalışıyorum düğünü şiptal etmek istedim hatta evlenmeyi bile istemiyorum annem burda tek kalacak çünkü ama mecburum düğün salonu ile anlaşamadım adam bu parayı ödeyeceksin diyor avukatlarla konuştum onlarda bu parayı alır dediler ve 8 yıldır bekleyen nişanlım var bide böylece düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor ama benim hiç mi hiç içime sinmiyor
canınızı sıkmak istemedim lütfen kusura bakamyın
of tatlım lazer olacağım sanırım, elbet bigün olacağım zaten, en azından olup kurtulmuş olurum, ama işte düğün arası bi de ona bütçe ayırmak zorunda kalacağız uffffyakın olsam gelirdim adanaya
canım başın sağolsun allah sabır versin bu kadar hazırlık yapılmış o kadar zor biir duru ki allah kolaylıklar versinnn ama bilmiyorum hani böyle bir duurmda ne denir ama içine sinmesede mecburen yapılacak düğünün bilmiyorum tatlım ben çok üzüldümmm
canım benim seni benim kadar anlayan olamaz 4 yıl kullanım belki lazerin iki katı para verdim
son zamanlarda kendi kendine düşüyordu benimki göz kıpkırmızı ışığa bakamıyordum dktora gittim çok aşırı mikrop kapmış dedi
yani lens aldım olmadı 1 haftada 300 tl verdim lense ama binlerce şükür kurtuldumm ama sen bilirsin
lense verecegine ameliyata ver derim ben
Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:
canım benim seni benim kadar anlayan olamaz 4 yıl kullanım belki lazerin iki katı para verdim
son zamanlarda kendi kendine düşüyordu benimki göz kıpkırmızı ışığa bakamıyordum dktora gittim çok aşırı mikrop kapmış dedi
yani lens aldım olmadı 1 haftada 300 tl verdim lense ama binlerce şükür kurtuldumm ama sen bilirsin
lense verecegine ameliyata ver derim ben
yok yok hiç denemedim , hep aynı göze taktım ve hep battı5 senedir felan bende lensliyim. peki şunu denedin mi canım sol gözüne taktığın lensi çıkart temizle diğer gözüne tak bi dene hala batıyorsa lenste bi sorun var ya göz kuruluğun vardır ya da lenste sorun bazende çapı uymayabiliyor. suni göz yaşı kullan gün içinde rahatlatır batmasını azaltır.. bu arada benimde sağ gözüm kanlandı bi kaç gün kullanmıcam... en iyisi lazer olmak yaaa. eğr imkanın varsa ol kurtul derim. ben lense alıştım onlar benim bir parçamm
biz 8 yıldır birliktayiz eylülden beri nişan lıyız herşey yolunduydı nişanlım bingölde işi nedeniyle bekar hayatından kurtulsun diye hemen eve otursun fazla maraf olmasın diye biz hazırlıkları erkene aldık nisan ayında bindallıdır kınalıklar filan herşey alındı tek büyük koltuk takımımız kalmıştı ama 18 mayısta babamı kaybettim.toparlnamaya çalışıyorum düğünü şiptal etmek istedim hatta evlenmeyi bile istemiyorum annem burda tek kalacak çünkü ama mecburum düğün salonu ile anlaşamadım adam bu parayı ödeyeceksin diyor avukatlarla konuştum onlarda bu parayı alır dediler ve 8 yıldır bekleyen nişanlım var bide böylece düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor ama benim hiç mi hiç içime sinmiyor
canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabırlar versin... sen nasıl istiyorsan öyle olmalı zor bi durum nişanlın ve ailesi anlayış gösterip sana zaman vermeliler (evlenmeyi bile istemiyorum ddiğin için böyle söylüyorum)
canım benim, başın sağolsun, Allah sabır versin, babacığının da mekanı cennet olsun inşallah, çok zor bir durum gerçekten, ama hayat iştee, toparlanmaya çalış, hepimizin gideceği yer orası, Allah geride kalanlara sabır versin, uzun ömür versin, düğün için de en azından ertelemeye çalışsanız, ne bileyim , bu konuda nişanlının ailesi de anlayış göstereceklerdir, yani sen nasıl istiyorsan o şekilde olmalı...
çok sağolasın canım,onlar birşey demiyorlar sen nasıl istersen öyle olsun diyorlar,beni sıkıntıya sokan yok ama işte acın var düşünemiyorsun sıkıntın varken hiçbirşey yapmak istemiyorsun evdeki çeyizlerin hepsinde ababmın hatırası benim babam çeyizlerimle hep kendi ilgiklendi en ufak tabağı bile alırken ababm yanımdaydıbunun gibi bir ton şey var tabi birde sonrası annem evde yalnız kalacak düşüncesi beynimi kemiriyor beni,m annemle babam 35 yıldır evliydiler ve birbirine deli gibi aşıktılar bu durumda annemi bırakamıyorum ablamda var ama işte olmuyor anlatamıyorum...
düğün iptal olursa düğün saqlonu parası var beim nişanlım memur ve kendimiz yapıyoruz düğünü yardım edenimiz yok bu göz gölre göre parayı sokağa atmak oluyor
az önce nişanlımla konuştum konuyu, tamam lazer yaptıralım dedi, fiyatını da söyledim tamam olsun dedi , yemeği yeyip hastaneye gideceğim, hem şu lensimi göstereyim, hem de lazer işini konuşayım
yok yok hiç denemedim , hep aynı göze taktım ve hep battılazeri erteleleyemeyeceğim daha fazla çünkü düğünümde bulanık, yarım yamalak görmek istemiyorum etrafımı , ya lens ya lazer, lens olmayacağına göre lazer
merhaba bende eylül geliniyim 11 eylülde düğünüm var
başın sağolsun canım ya ..bol sabır versin rabbim..hoşbulduk canım benim durumummçok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?