2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok deneme lensi de açık değildi, benimki kalmamış ellerinde , o yüzden bunu verdiler 1 aylıkmış,
benim göz numaralarım farklı o yüzden ik ikutu alıyorum bir kutusu normalde 3 ay gidiyormuş , benim numaralar farklı olunca 6 ay kullanmış olacağım, ve kutu fiyatı 100 lira -3 aylık, 3 çift var senin gibi, özel bi hastaneye muayene oldum, lensleri de ordan alıyorum, sonra çıktım optikleeri dolaştım, hepsi ortalama aynı fiyatı verdi, bu en iyisiymiş sözdee....

Ben bıraktım kullanmayı iş yerinde gözlüklerimi kullanıyorum, yoksa çok başağrısı yapıyor, düğünde napcam bilmiyorum sevmedim ben bu lens işini, gün boyu gözlerimde durunca hele de akşam dışarı çıkıp eve geç gitme ihtimali varsa gözlerim iyice batışmaya başlıyo eve gidip biran önce çıkarıp atasım geliyo, benim gözlerim çok hassas, sağ 1, sol 1,25 derece miyopum, ama doktorum hek ikisi içnde 1 kullanabilirsin demişti, ya bi de şey aklıma geliyo çapı uygun değilmi acaba doktora hesaplatmıştım ama lensi sipariş ederken çapını hesaba kattıklarını düşünmüyorum nedense

of tatlım lazer olacağım sanırım, elbet bigün olacağım zaten, en azından olup kurtulmuş olurum, ama işte düğün arası bi de ona bütçe ayırmak zorunda kalacağız uffff yakın olsam gelirdim adanaya

aynen canım ya ben de sevemedim bu lens işini, akşam eve gidince hemen çıkartmak istiyorum, benim bir gözüm 2 diğeri 1.50 miyop astigmat , lens numaraları daha farklı verildi 1.75 biri 1.25 biri.

canım başın sağolsun allah sabır versin bu kadar hazırlık yapılmış o kadar zor biir duru ki allah kolaylıklar versinnn ama bilmiyorum hani böyle bir duurmda ne denir ama içine sinmesede mecburen yapılacak düğünün bilmiyorum tatlım ben çok üzüldümmm

canım benim seni benim kadar anlayan olamaz 4 yıl kullanım belki lazerin iki katı para verdim
son zamanlarda kendi kendine düşüyordu benimki göz kıpkırmızı ışığa bakamıyordum dktora gittim çok aşırı mikrop kapmış dedi
yani lens aldım olmadı 1 haftada 300 tl verdim lense ama binlerce şükür kurtuldumm ama sen bilirsin
lense verecegine ameliyata ver derim ben

allahım kimseye bgöstermesin özellikle böyle zamanda çok zor alaljhımdan tek dileğim sabırr sabır versin çünkü nişanlıma yaslı bir düğün veremem buna hakkım yok o yüzden sadece allahımdan sabır diliyorumm başak acı verip bu acımı unutturmasın

5 senedir felan bende lensliyim. peki şunu denedin mi canım sol gözüne taktığın lensi çıkart temizle diğer gözüne tak bi dene hala batıyorsa lenste bi sorun var ya göz kuruluğun vardır ya da lenste sorun bazende çapı uymayabiliyor. suni göz yaşı kullan gün içinde rahatlatır batmasını azaltır.. bu arada benimde sağ gözüm kanlandı bi kaç gün kullanmıcam... en iyisi lazer olmak yaaa. eğr imkanın varsa ol kurtul derim. ben lense alıştım onlar benim bir parçamm

az önce nişanlımla konuştum konuyu, tamam lazer yaptıralım dedi, fiyatını da söyledim tamam olsun dedi , yemeği yeyip hastaneye gideceğim, hem şu lensimi göstereyim, hem de lazer işini konuşayım

yok yok hiç denemedim , hep aynı göze taktım ve hep battı lazeri erteleleyemeyeceğim daha fazla çünkü düğünümde bulanık, yarım yamalak görmek istemiyorum etrafımı , ya lens ya lazer, lens olmayacağına göre lazer

canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabırlar versin... sen nasıl istiyorsan öyle olmalı zor bi durum nişanlın ve ailesi anlayış gösterip sana zaman vermeliler (evlenmeyi bile istemiyorum ddiğin için böyle söylüyorum)

canım benim, başın sağolsun, Allah sabır versin, babacığının da mekanı cennet olsun inşallah, çok zor bir durum gerçekten, ama hayat iştee, toparlanmaya çalış, hepimizin gideceği yer orası, Allah geride kalanlara sabır versin, uzun ömür versin, düğün için de en azından ertelemeye çalışsanız, ne bileyim , bu konuda nişanlının ailesi de anlayış göstereceklerdir, yani sen nasıl istiyorsan o şekilde olmalı...

çok sağolasın canım,onlar birşey demiyorlar sen nasıl istersen öyle olsun diyorlar,beni sıkıntıya sokan yok ama işte acın var düşünemiyorsun sıkıntın varken hiçbirşey yapmak istemiyorsun evdeki çeyizlerin hepsinde ababmın hatırası benim babam çeyizlerimle hep kendi ilgiklendi en ufak tabağı bile alırken ababm yanımdaydıbunun gibi bir ton şey var tabi birde sonrası annem evde yalnız kalacak düşüncesi beynimi kemiriyor beni,m annemle babam 35 yıldır evliydiler ve birbirine deli gibi aşıktılar bu durumda annemi bırakamıyorum ablamda var ama işte olmuyor anlatamıyorum...
düğün iptal olursa düğün saqlonu parası var beim nişanlım memur ve kendimiz yapıyoruz düğünü yardım edenimiz yok bu göz gölre göre parayı sokağa atmak oluyor

caponum başın sağ olsun çok zor ama ikisi de allahın emri derler ya hani sonuçta düğünün zaten belli öyle de böyle olacak allah kolaylık versin ve kalanlara can sağlığı

sağol canımm ama onlar için sorun yokta maddi sıkıntılar var biraz önce anlattım tatlım çok sağolasın

anlıyorum canım benim. çok zor bi durum Allah yardımcın, yol göstericin olacaktır. her şeyi oluruna bırak. annen de bi ablanla kalır bi senle böylece yalnız bırakmamış olursunuz..

Canım başın sağolsun, Allah sabrını verir canım, Baban da ertelenmesin istemezdi emin ol, baksana çeyizlerinle bile ilgilenmiş, acını tabiki yaşayacaksın kolay değil ama hayat devam etmek zorunda güzelim,

Of Allahım yaaa,inan çok kötü oldum.Hatta ağlıyorum (
Başın sağolsun caponumm,Allah sabır versin.Kim olsa aynı şeyleri düşünür,gözünde düğün müğün olmazdı.Ama o zamana kadar biraz daha toparlarsın kendini mutlaka...

Üfff,bugün zor kendime gelirim bende.En hassas olduğum şeydi bu...

Tekrar başınız sağolsun canım...

en doğrusu canımm inşallah çok pahalı değildir sen şehir olarak nerdesin bu arada

başın sağolsun canım ya ..bol sabır versin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…