• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

öhüüm öhümmm ne güzelll nişanlıları yanında olanlara imreniyomm vallaa:14::14::14: :14:bende çok özledimm napcamm:14::14:

arada uzak kalmak güzel olurdu bence özlemek kıymet bildirir biz 6 yıldır birlikteyiz ve yılın 365 günü birbirimizi görüyoruz ayı yerde oturuyoruz çünkü belki uzak olsak acele eder daha erken evlenirdik ama ben bi eksiklik hissetmediğim için bu kadar uzattım eksiklik hissetmedim derken yanlış anlaşılmasın onu çok seviyorum ama çok rahatlık batıo demek ki bazen :61::61:

arada uzak kalmak güzel olurdu bence özlemek kıymet bildirir biz 6 yıldır birlikteyiz ve yılın 365 günü birbirimizi görüyoruz ayı yerde oturuyoruz çünkü belki uzak olsak acele eder daha erken evlenirdik ama ben bi eksiklik hissetmediğim için bu kadar uzattım eksiklik hissetmedim derken yanlış anlaşılmasın onu çok seviyorum ama çok rahatlık batıo demek ki bazen :61::61:

bizde 6 sene dip dibeydik okulda zaten aynı sınıfta aynı sırada okul bitti yine aynı şehirdeydik son 2 yıldır hep şehir dışında:14: bizde yanyanayken uzatıyoduk hem rahatmız yerindeydi hemde işi yoktu :26::9:

temmuz ortasında başla canım benim ilk provam temmuz 20. ama düğünün ayın kaçında?

Düğünüm 16 Eylülde olacak canım. Temmuz ortası iyimi, bilemedim ne zaman gidip baksam. Aklımda tasarladığım bir gelinlik var, diktireceğim. Tabi iyi araştırmam lazım. Burda fiyatı kadar, güzel dikmeleride önemli.Senin kaçında canım:29:

Düğünüm 16 Eylülde olacak canım. Temmuz ortası iyimi, bilemedim ne zaman gidip baksam. Aklımda tasarladığım bir gelinlik var, diktireceğim. Tabi iyi araştırmam lazım. Burda fiyatı kadar, güzel dikmeleride önemli.Senin kaçında canım:29:

benim 4 ünde düğünüm. ilk provam 20 temmuz 40 gün yeterli demişti bizim için ama canım modelden gelinlik diktirmek riskli iş umarım tam istediğin gibi olur:70:

benim 4 ünde düğünüm. ilk provam 20 temmuz 40 gün yeterli demişti bizim için ama canım modelden gelinlik diktirmek riskli iş umarım tam istediğin gibi olur:70:

bana kalırsa gördüğün giydigin denedigin bir modeli diktir canım çünkü hayalindeki gelinlik gibi oluyo ne kadar arkadaşım varsa pişman haberin olsunnn :34::34::34::34: sadece fikrim tatlımm

Riskli iş biliyorum ama piyasadaki gelinlikler hep straplez, onları giymeme izin yok. O yüzden bende kafamda bir gelinlik planladım. İnşallah istediğim gibi, iyi bir yer bulurum. O zaman Temmuz sonu gibi baksam anca olur gibi. Sanada hayırlı olsun canım.Teşekkürler:29:

bana kalırsa gördüğün giydigin denedigin bir modeli diktir canım çünkü hayalindeki gelinlik gibi oluyo ne kadar arkadaşım varsa pişman haberin olsunnn :34::34::34::34: sadece fikrim tatlımm

Yada beğendiğim bir gelinlikte düzeltmeler, eklemeler yapabilirim. Gidip bakmak lazım:34:

Bu arada elimde resimler var. Gelinlik üstünün nasıl olacağı, altının nasıl olacağı şeklinde. Önemli olan iyi bir yer bulmak tabi..:97:

Bu arada elimde resimler var. Gelinlik üstünün nasıl olacağı, altının nasıl olacağı şeklinde. Önemli olan iyi bir yer bulmak tabi..:97:

canım sen bakmaya başla bence içine sinen bişey buldunmu düğün tarihine göre provalarını ayarlar teslim ederler.bulunduğun şehre yada modaevinin yoğunluğuna görede değişir tabi yoğun olur bişey olur geç olmasın sonra.

Back