canım nasıl deneme lensini mi verdiler sana? açıkmıydı yani aldığında? bide 200 lira ne yaa? bak ben aylık lens kullanıyorum. bir kutuda 3 çift var, benim ikiside aynı numara olduğu için bir kutu alıyorum, kutusu 45TL (tanıdık old için indirimli normalde de 60TL) , çok ince bir lens adı BİObilmem ne ile başlıyodu sanırım, evde bakarım.. ve temiz kullanımda her biri 1buçuk-2 ay falan gidiyor, yani bir kutu bana 5-6 ay gidiyor..
sende numarası farklıysa 2 kutu alırsın ama 10-11 ay gider.. aynı şey. ve senelik olanları tavsiye etmiyorlar göz sağlığın açısından bu aylık olanlar daha iyi..
yok deneme lensi de açık değildi, benimki kalmamış ellerinde , o yüzden bunu verdiler 1 aylıkmış,
benim göz numaralarım farklı o yüzden ik ikutu alıyorum bir kutusu normalde 3 ay gidiyormuş , benim numaralar farklı olunca 6 ay kullanmış olacağım, ve kutu fiyatı 100 lira -3 aylık, 3 çift var senin gibi, özel bi hastaneye muayene oldum, lensleri de ordan alıyorum, sonra çıktım optikleeri dolaştım, hepsi ortalama aynı fiyatı verdi, bu en iyisiymiş sözdee....